OTCEPIMO BEOGRAD - iz vise razloga

• Začetnik teme Začetnik teme fazon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OTCEPITE BEOGRAD

• TREBA LI BEOGRADU SRBIJA

• STA MISLITE O TOME STA JE SRBIJA BEZ BEOGRADA

• KAKO OSLOBODITI BEOGRAD SRBIJA

• BEOGRAD BEZ SRBIJE NA VISE NACINA

• IZMEDJU BEOGRADA I SRBIJE VISE NEMA RESENJA

• CEMU TA SRBIJA BEOGRADU

• PERA LOZAC U BEOGRADU

• PERA LOZAC PREMIJER VLADE BOGRADA

• BEOGRAD CE BITI SPASEN OD SRBIJE

• BEOGRAD BEOGRADJANIMA

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako mogu da primetim da je Beograd 1945. imao oko 250 000 stanovnika, a da sada ima oko 2 miliona (1,75 mil. prijavljenih + neutvrdjen broj neprijavljenih). A, uzgred budi receno, nije zabelezen veliki prirodni prirastaj, nego je bilo masovnog doseljavanja (a bilo ga je i pre). Prema tome, da li bi neko ko ima svasta, u Valjevu na primer, 'prepolovio' sam sebe? Malo teze... bolje reci, nikada.
A osim toga, mozda se pretpostavlja da je Beograd jedinstvena celina, ali nije. Prvo sto bi se desilo posle tako neceg (otcepljenja) bi bilo da se Bg raspadne na 2 dela... na 'gradske' i 'prigradske' opstine.
A tesko mi pada na pamet sta mogu, npr., Obrenovac i Mladenovac da imaju zajednicko, ako to nije Grad? I jos, ova dva sa Borcom?... Tako reci nista...
Prema tome... ostace Bg najrazvijeniji deo drzave, kao sto je to vec odavno (ali ne bas oduvek), i to je to.
A ima i jednostavnijih pitanja... Da li neko stvarno zeli da povadimo pasose da bi isli u Novi Sad ili na Zlatibor? A utisak mi je da bi tesko prosli i sa hranom, posto bi nam svo voce, povrce i zitarice bili u inostranstvu, bez ikakve obaveze da prvo nama pomazu.

fazon:
Rodjen sam davne hiljadu devetsto sedashdevete godine bash ovde , negde posle ponoci...gore povise Slavije.
Umoran od svega podjoh kuci da obidjem moje.
Od tad poceh da zivim i obitujem u malom gradu velikih ljudi zvanom Beooograd Singidunum Belgrade . I voljah sve ulice tvoje i obale staroga grada sto znades da nisu sjajne. I lepo beshe neko vreme poceo si da rastes da se sirih bash kao dizelashi po splavovima , pocelo se raditi Na tebi bez obzira sto su se monogi U tebi poceli raditi svim i svacim, kako bi bio deo neceg novog bez poretka u svetu koji je ipak neminovan.
Dok te danas mnogi politicari izrabljuju i prave ti los imidz u ovoj zemlji koja i nepostoji tako i u svetu odnosno Evropi kojoj si blizi nego li Lajkovcu, ti napravi istorijski potez i otcepi se od srbije i spasise Beograde Beogradeeee !!!

p.s.Beograd je ponovo blistao 9 maja!!! LDP LDP LDP

mislim da si promašio stranu. prostorije ldp-a nisu na krstarici. shodno tome...sumnjam da imaš čiste namere, čim se baviš politikom. doviđenja.

Dok je bilo Tita bilo je i shita, a sada bez slobe ima salo lobe !

Pazi ovo coveci tema nije radila jedno godinu dana i na moje veliko iznenadjenje posle toliko vremenea ....mislim sta reci ....opet sexa niotkuda

Ova tema je moj karantin i necu brzo da je zaboravim ....nek se u mom zivotu bar.. desi jos neka glupa stvar ...

Kao prvo ocigledno je da vas lik lozi jer nema shanse da na ovoj planeti postoji toliko glupa ideja o otcepljenju glavnog grada. Ja bih prvi trebao da se bunim jer zivim u Shapcu, gradu koji je do 1914 godine imao 20 000 stanovnika a BG tad 40 000, a sad jedva da ima i 80 000 . Od 90te do 2000te ni jedna ulica nam nije asfaltirana a sav novac nam i dalje ide za BG da bi dobili nazad mrvice. Cak i fabrike koje rade prodavane su za bagatelu zbog raznih inteesa i lobista kojima je opet centar BG. Dakle i dalje smo naizgled lep gradic ali nazalost vredimo koliko i jedna malo bolja lokacija u BG. Zalosno je to sto vlast u Beogradu svesno potapa ostatak Srbije pa bih samo voleo da ljudi bar malo postanu svesniji da ce ih taj luksuz zivota u BG kostati puno. Kako stoje stvari i ludak vidi da ce nas iz nekih delova Srbije nestati kroz 30ak godina. Srbija je zemlja od recimo 8 miliona stanovnika a od toga preko 3 miliona otpada samo na BG i uzu okolinu. Dakle ako se pojavi neka budala koja se tripuje na fazonove ideje neka bude svestan da je 95% neko od njegovih doshao u BG sa strane i drugo da bi crko gladan i besan zarobljen u jednom gradu. pozzz

Kao prvo ocigledno je da vas lik lozi jer nema shanse da na ovoj planeti postoji toliko glupa ideja o otcepljenju glavnog grada. Ja bih prvi trebao da se bunim jer zivim u Shapcu, gradu koji je do 1914 godine imao 20 000 stanovnika a BG tad 40 000, a sad jedva da ima i 80 000 . Od 90te do 2000te ni jedna ulica nam nije asfaltirana a sav novac nam i dalje ide za BG da bi dobili nazad mrvice. Cak i fabrike koje rade prodavane su za bagatelu zbog raznih inteesa i lobista kojima je opet centar BG. Dakle i dalje smo naizgled lep gradic ali nazalost vredimo koliko i jedna malo bolja lokacija u BG. Zalosno je to sto vlast u Beogradu svesno potapa ostatak Srbije pa bih samo voleo da ljudi bar malo postanu svesniji da ce ih taj luksuz zivota u BG kostati puno. Kako stoje stvari i ludak vidi da ce nas iz nekih delova Srbije nestati kroz 30ak godina. Srbija je zemlja od recimo 8 miliona stanovnika a od toga preko 3 miliona otpada samo na BG i uzu okolinu. Dakle ako se pojavi neka budala koja se tripuje na fazonove ideje neka bude svestan da je 95% neko od njegovih doshao u BG sa strane i drugo da bi crko gladan i besan zarobljen u jednom gradu. pozzz

Ma ako be, neka idu... srecan put i... da vam zamotam po jednu pljesku sa llukom... da vam se nadje za put? Jel treba i da vam platimo put? Nije problem ako treba, ionako Srbija placa sve to vec godinama.
Srbiji bi svanulo kad bi Pashalook prestao da je davi kao bukagija oko vrata.

Back