Otac ubijene manekenke očajan:Odlazim iz zemlje,tražiću čak i ekshumaciju najmilijih

А и тај отац - шта је урадио да заштити ћерку???

Сад су му сви други криви.

:rtfm: :rtfm: :rtfm:

Molim Te objasni nama "neupucenima" sta je Tvoj predlog da uradi otac ili majka "u takvoj prilici", a sto Si Sigurna da otac ove nesrecne devojke nije uradio pre njenog tragicnog kraja !
Sta je konkretan Tvoj predlog u takvim situacijama , a ne bilo ih nikome ? !

:rtfm: :rtfm: :rtfm:

Molim Te objasni nama "neupucenima" sta je Tvoj predlog da uradi otac ili majka "u takvoj prilici", a sto Si Sigurna da otac ove nesrecne devojke nije uradio pre njenog tragicnog kraja !
Sta je konkretan Tvoj predlog u takvim situacijama , a ne bilo ih nikome ? !

Кућни затвор за ћерку, до даљњег - под један. Или слање у иностранство.

Под два - нашла бих начин да му неко поломи све кости.

Мусић јесте звер али шта је покојна Владислава тражила са таквим олошем. :think:

i to jajaraom od koje je mogla da ode da je htela. al nije htela. ženski mazohizam pomešan sa koristoljubljem.

- - - - - - - - - -

Што сад ћутите?

ćute jer je pokojna bila ober *****. a to niko ne sme da kaže. ja je žalim i za života i u smrti. ali istina je to što sam rekao. nije zaslužila da pogine od ruke pajsera radi kokaina i kozmetičkog salona.

...
jer se nije postupalo blagovremeno na ranije pritužbe na nasilje koje je Vladislava Červenko prijavljivala,
...

...
Nazovu policiju, a odgovor je bio "a taj, pa vi ste vec peti koji su zvali".
...

...
A nije ni prva ni poslednja koja je nastradala jer policija i sudstvo nisu hteli da rade posao za koji su plaćeni.
...

Vule, ne bih ti bio na mestu ( što reče Toma )
ovaj narod je sve pogrešno shvatio !

Narode !
Ako je demokratija i ljudska prava i zakonitost i šta ti ja znam ..
To ne znači da ne smemo da se branimo !

Pa u kolevci slobode i demokratije svi su naoružani !
Červenku ne bi bilo loše da ode malo na Zapad, da vidi kako se brani život.
Uspavao se nažalost ovde u Srbiji, kao i svi mi ostali, pa misli da će neko da ga brani !

E moj Červenko, braniće te tek ako vide da pobeđuješ !!!

Evo konkretno kod mene u naselju
kučići ulični i vlasnički vrše teror !
Zvali smo, žalili se - ništa !
Dohvatili smo motke - malo je bolje !

Dok ne uzmemo šmajsere nema slobode !!!
Nema šetanja parkom, nema dece koja voze bicikle, nema igranja fudbala na terenčetu !

Početak kraja ...

Back