Otac koji je naterao silovatelja da sebi iskopa grob i ubije se oslobođen posle šest meseci

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.892
Otac koji je primorao svog prijatelja da iskopa sopstveni grob pre nego što ga je 'podsticao' da umre samoubistvom zbog zlostavljanja svoje ćerke, oslobođen je iz zatvora.

Rus Vjačeslav Matrosov, 35, bio je u zatvoru u kaznenoj koloniji na 18 meseci, ali je sada pušten godinu dana ranije nakon što je odslužio šest meseci.

Radnik fabrike raketnih motora otkrio je uznemiravajući snimak mobilnog telefona na kome Sviridov tera njegovu ćerku, tada staru šest godina, da izvrši seksualni čin nad njim.

Čulo se kako njegova ćerka, koja ima devet godina, moli: „Oleg, dosta je, ne mogu više. Želim da idem kući'.

AA13umjW.jpg

Prijatelji su se potukli na periferiji sela u septembru 2021. godine, što se završilo tako što je Sviridovljev leš pronađen zakopan u obližnjoj šumi.

Matrosov je prvobitno držan pod sumnjom za ubistvo, optužba koja je izazvala talas saosećanja i gneva kod Rusa koji su to videli kao nepravedno.

Seljani Vintaja pokrenuli su peticiju da Ministarstvo unutrašnjih poslova i Istražni komitet oslobode Matrosova i poštede ga zatvora.

U peticiji, koju je potpisalo više od 2.500 ljudi, stoji: „Svaki otac bi ovo uradio [ubio nekoga koga je video da zlostavlja njihovo dete].

„Ovo će biti primer svima.“

Krasnoglinski sud u Samari je u aprilu osudio Matrosova na 18 meseci zatvora zbog „podsticanja“ svog prijatelja „na samoubistvo“.

Da je optužen za ubistvo, mogao bi dobiti 15 godina zatvora.

Sada oslobođen, živahni Matrosov je objavio sliku sa svojom suprugom Natalijom (35) i napisao: „Kući. Mnogo volim.’

1667019449132.png

Spektakularna vest za medije, padaju klikovi, parice pljušte...
Ali, setite se ovoga svaki sledeći put kad neko uzme pravdu u svoje ruke, ma koliko bolelo!
Ne daj boize da mi se tako nesto slicno desi.Za svoje dete,nema sta ne bi uradio.Sta bi trebalo da cutim i da ga gledam kako mi se smeje.Za takvo nesto,ne mora niko da mi oprpsti.

Back