ОТАЦ ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ МУЧИО ЉУДЕ!

Пребацили ово на хронику а човек био главни функционер ДОСА , сведок тужилаштва против Милошевића

Објективни модови

- - - - - - - - - -

Извор је КУРИР

Da, ali ako vec teramo mak na konac, u rubrici Zabava....

S postovanjem prema svedoku tuzilastva, tema ide u (crnu) hroniku.

Зашто тај човек , криминалац и лажов није у затвору ?

Не , само због криминала и крађе злата него и због ЛАЖИ И КЛЕВЕТА о покојним председнику Милошевићу

Znaci tebi je kleveta,vezi problem,od kriminala?...pa nije ni cudo,sto su sve kom.zemlje u qhurcu.

Ybte, ne mogu da verujem:zcepanje:

Neki lik mucio seljake vezujuci ih za radijatore:zcepanje:
Ta mlada zena nema pojma da seljaci nemaju centralna grejanja.
Bilo bi zanimljivo da nam drugarica Komunistkinja otkrije sta je njen tata ( moze i deda) radio 1945?

Čemu li se ti smeješ...
Taj Karleuša je naslednik tih iz '45.
Služba.
A sirota Komunistkinja je neka buntovnica izgubljena negde između Ernesta Če Gevare i Ivice Će Gi Vara dačića...

Čemu li se ti smeješ...
Taj Karleuša je naslednik tih iz '45.
Služba.
A sirota Komunistkinja je neka buntovnica izgubljena negde između Ernesta Če Gevare i Ivice Će Gi Vara dačića...

Ja se smejem postavljacici topika jer bi trebalo da zna, a narocito posto oboozava lik i delo Molosevica, da su se gadne stvari
dogadjale u vreme njegove vladavine. Taj cup zlata je dim od onu rabotu prema maiiznjavanju i mafijeshanju Mire, Slobe i ekipice.

Ako je neki rimski Cezar zakopao zlato pre 3000 godina na zemlji na kojoj sadim kukuruz, svakako da too nije moje zlato:zcepanje:
Ili cenis da arheoloske dragocenosti pripadaju onome ko se slucajno tog momenta tu nasao?

Ja ne znam tacno ni ko je ova Karleusa, a o njenom ocu tek dibidiz nista ne znam.
Meni si ti smesna sto prenosis ovde neke scene iz te Farme.

Zlato ce biti tvoje, samo stvari od kulturoloske i istorijske vaznosti pripadaju zemlji odnosno drzavi koja je tada postojala ili postoji. Pa ako nadjes 100 dukata sa likom Murata sigurno neces vracati Turcima al ako nadjes zlatnu krunu koja je pripadala 69-oj zeni doticnog moraces da vratis al ces dobiti jedan deo vrednosti te krune.....

Па није их везивао у њиховим кућама него у МУПУ , не прави се блесава.

Он је ТВОЈ знам ДОС ранг лига , ви КАО немате мрље на прошлости ?

Где је злато?

94-95 privedu coveka u jednom mesto kod Novog Sada. I sad ga ispituju i formalno pitaju da li je ikada nekog ubio i na njihovo iznenadjenje on kaze: "Jesam"
Koga si ubio?
Tog i tog(mislim da je prezime Miškov) '45 po oslobodjenju u njegovom drvoristu sa ledja, po naredjenju nekog komesara Gruje(ili tako nesto).

Zlato ce biti tvoje, samo stvari od kulturoloske i istorijske vaznosti pripadaju zemlji odnosno drzavi koja je tada postojala ili postoji. Pa ako nadjes 100 dukata sa likom Murata sigurno neces vracati Turcima al ako nadjes zlatnu krunu koja je pripadala 69-oj zeni doticnog moraces da vratis al ces dobiti jedan deo vrednosti te krune.....

Malo teze ce to ici. Ako se nadje neko anticko blago to je vlasnistvo drzave.

Ybte, ne mogu da verujem:zcepanje:

Neki lik mucio seljake vezujuci ih za radijatore:zcepanje:
Ta mlada zena nema pojma da seljaci nemaju centralna grejanja.
Bilo bi zanimljivo da nam drugarica Komunistkinja otkrije sta je njen tata ( moze i deda) radio 1945?

Al imaju policijske stanice.

Ne blamiraj se.

- - - - - - - - - -

Tesko. Samo blago od kulturne i istorijske vznosti, da nadjes dukate to nije istorijska vaznost a ni kulturoloska,,,,

Sve bre sto nadjes ispod odredjene dubine(30,50?cm) je vlasnistvo drzave pa makar bila i to tvoja licna karta koju si juce zakopao.

Pa se zaebavajte i zakopavajte.

cula sam i ja te price, to se zove susenje sunke
kad privedu nekog lopuzu malo ga izbambusaju pa privezu za sipke od radijatora po hodnicima, da vise, pa priznaju posle sve
i ovi sto ih privode na saslusanje gledaju kad prolaze pa se utronjaju i oni onda priznaju
efikasna metoda :lol:
nije on ni prvi ni poslednji, jaka stvar, jedino sto je otac one arlause je zanimljiva vest
da je to tako 90% policijaca bi islo u cuzu, oce bas...zabole ih

znam pricu i jos nekih inspektora koji kukaju za tim slobinim vremenom kad su mogli da biju, sad kazu, citiram "ebo ljudska prava, ne mozes lepo da ih umlatis ko nekad i sve propevaju onda" :lol:

dobro s obizorm da ti je izvor farma ne znam bas kolko je tacno konkretno za oca njenog, a i zabole me, ali da su to radili jesu

Између осталог млада редитељка је изјавила да ће направити документарни филм о томе , није ми јасно о чему се ради , тачно је да се нешто полемсало о злату и хероину 2001 године које је присвојио Драган Карлеуша!

Slučaj, čini mi se sa jednom tonom heroina, neposredno je u vezi njega i đinđića. Obadvojica su ga ukratli prodali a pare podelili.

O tome se pričalo još 2002-2003 godine.

Back