ОТАЦ ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ МУЧИО ЉУДЕ!

farma i karleusa...dva dna u jednoj temi...lolcina

998170_551266998263046_2057563833_n.jpg

A,sta sad radi Dragan Karleusa,cime se bavi?

Ништа 2004 је отишао у пензију , радио је у служби итд..

Ово НИЈЕ ПИТАЊЕ ФАРМЕ него личност једног човека који је ПОКОЈНОГ ПРЕДСЕДНИКА НА ТАЦНИ ПРЕДАО ТРИБУНАЛУ

Он је сакупио наводне доказе и учествово у хапшењу .

Да ли треба да цитирам и Пуковника Улемека које лично Карлеушу оптужио за крађу злата

http://www.glas-javnosti.rs/dodaci/intervju-legija-progovorio/nestali-zlato-i-15-kg-heroina

Koliko je tog zlata bilo i gde se nalazilo? - Taj odgovor zna Dragan Karleuša.

Odakle to i toliko zlato i koga bi o njegovoj sudbini trebalo pitati?

- Deo tog zlata je oduzet Jevrejima. I to je, međutim, takođe bilo zataškano. Nije li malo čudno što je i u tome učestvovao znameniti kolekcionar Dragan Karleuša?!

Овако је сведочио Пуковник Улемек , јел и ову сада тврдњу о малтретирању људи и 30 породица ТРЕБА БАЦИТИ НИЗ ВОДУ?

Ово је значи још из 2001 године када је украо злато , очигледно да постоји и пре тога АКО СУ ЉУДИ ОДЛУЧИЛИ ДА ПРОГОВОРЕ
зашто да им то забраните?

Да ли једна редитељка , новинар и успут глумица која је цењена у целој Русији , Украјини ,Белорусији итд..мора да дође на фарму да би
ИЗНЕЛА СВЕДОЧАНСТВА ТИХ ЉУДИ!

Е, па МОРА јер јој нико други не би дао продтор у медијима управо из страха од људи попут Карлеуше

- - - - - - - - - -

Mislim da je Farma validan izvor i sasvim dovoljna za streljanje na Trgu.

Када валидан извор , по вама, није било сведочење Пуковника Улемека , да ли је онда валидно сведочење људи који су одлучили да проговоре
НАКОН 20 ГОДИНА

Када валидан извор , по вама, није било сведочење Пуковника Улемека , да ли је онда валидно сведочење људи који су одлучили да проговоре
НАКОН 20 ГОДИНА

Ne, ne, uvažena koleginice, mislim da je brabonjanje na Farmi sasvim dovoljno za jedan gašeni kreč.

Ybte, ne mogu da verujem:zcepanje:

Neki lik mucio seljake vezujuci ih za radijatore:zcepanje:
Ta mlada zena nema pojma da seljaci nemaju centralna grejanja.
Bilo bi zanimljivo da nam drugarica Komunistkinja otkrije sta je njen tata ( moze i deda) radio 1945?

Па није их везивао у њиховим кућама него у МУПУ , не прави се блесава.

Он је ТВОЈ знам ДОС ранг лига , ви КАО немате мрље на прошлости ?

Где је злато?

Зашто тај човек , криминалац и лажов није у затвору ?

Не , само због криминала и крађе злата него и због ЛАЖИ И КЛЕВЕТА о покојним председнику Милошевићу

Тај човек је био експерт за убацивање у криминалне групе.

И био је јако добар у свом послу.

Ти које је везивао за радијатор засигурно нису били невини.

Ne, ne, uvažena koleginice, mislim da je brabonjanje na Farmi sasvim dovoljno za jedan gašeni kreč.

Таман посла , довољан је и затвор за злато из 1995 и оно из 2001 године, које су покрали ФУКНЦИОНЕРИ ДОСА

- - - - - - - - - -

Тај човек је био експерт за убацивање у криминалне групе.

И био је јако добар у свом послу.

Ти које је везивао за радијатор засигурно нису били невини.

Сељаци бре нашли злато у ћупу , ископали у дворишту , само што нису знали да злато има вредност.Византиско злато , они хтели сељаци за марку да продају , он чуо дошао пребио , скоро сви душевно оболели после тортуре , уништио им породице и однео злато

Пребацили ово на хронику а човек био главни функционер ДОСА , сведок тужилаштва против Милошевића

Објективни модови

- - - - - - - - - -

Izvor neka blebetusa koja je to izjavila na Farmi?
Neozbiljno, ali da ne zatvaram temu, selimo na Hroniku.

Извор је КУРИР

Таман посла , довољан је и затвор за злато из 1995 и оно из 2001 године, које су покрали ФУКНЦИОНЕРИ ДОСА

- - - - - - - - - -

Сељаци бре нашли злато у ћупу , ископали у дворишту , само што нису знали да злато има вредност.Византиско злато , они хтели сељаци за марку да продају , он чуо дошао пребио , скоро сви душевно оболели после тортуре , уништио им породице и однео злато

Ako je neki rimski Cezar zakopao zlato pre 3000 godina na zemlji na kojoj sadim kukuruz, svakako da too nije moje zlato:zcepanje:
Ili cenis da arheoloske dragocenosti pripadaju onome ko se slucajno tog momenta tu nasao?

Ja ne znam tacno ni ko je ova Karleusa, a o njenom ocu tek dibidiz nista ne znam.
Meni si ti smesna sto prenosis ovde neke scene iz te Farme.

Back