Otac i cerka

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
235.314
Imamo temu kako otac vaspita sina,pa da vidimo kako se postaviti prema cerkama,da ne bude previse zastitnicki?:heart:

1662567285099.png

Poslednja izmena od moderatora:
Моја је већ одрасла, удата, има дете. Сећам се њених тинејџерским дана и прве љубави. Довела кући дечка а он са дредовима, Брњица на устима, минђуше....
Мајко мила, све ми се окренуло. И на све то још ми дирао плоче! Нисам знао куд ћу. Хтео сам да га избацим преко терасе, 5 спрат.
Целу ноћ нисам спавао. Али добро се завршило, Брзо је и сама укапирао да је болид.

Моја је већ одрасла, удата, има дете. Сећам се њених тинејџерским дана и прве љубави. Довела кући дечка а он са дредовима, Брњица на устима, минђуше....
Мајко мила, све ми се окренуло. И на све то још ми дирао плоче! Нисам знао куд ћу. Хтео сам да га избацим преко терасе, 5 спрат.
Целу ноћ нисам спавао. Али добро се завршило, Брзо је и сама укапирао да је болид.
axaxa e i ja bih za to pizdeo

Ja sam isti kao moja mama, po karakteru ali i po liku
Moja ćerka je ista moja mama kad uporedim fotke, samo što se nisu nikad videle jer moja keva nije doživela unuku

Moja ćerka je i karakterom na mene, likom manje, više liči na njenu mamu

Nisam bio uvek sjajan roditelj ali ajd da se pohvalim pa da kažem da sam je presvlačio kao bebu, prao zube, vodio kod logopeda, učio da vozi bajs, vodio na plivanje, pomagao da nauči da pliva (sad trenira vaterpolo)
Par puta pretio nekim dileama od klinaca kad su nasrtali na nju i zvao im roditelje.

Vodio sam je u London dva puta. Jednom kao mlađu da svira sa nama na koncertu, odsvirala je "tamo daleko" i sad drugi put kad je završila osmi razred kao nagradu za uspešno upisivanje srednje škole.

Slikala nas je jedna naša prijateljica iz Londona, ispred Globe teatra, poslala mi sliku i kaze "pogledaj šta piše iza vas kod pozorišta!" Na engleskom je pisalo "ne bih mogla da zamislim boljeg saputnika od tebe!"

Синови су за потомство а ћерке за душу.
Ћерке су приврженије а синови...па сетимо се самих себе!
Баш због тога лепо је када имате и једно и друго, пуна хармонија.
Има смисла. И ја имам обоје.

Имам и ја ћерку а имам и сина. Према ћерки сам увек био болећив. Са сином увек оштрије, мушки, а са њом другачије.
Увек се говорило, ћерке су татине а синови мамини.
Treba obrnuto.sa cerkom ostrije

Back