Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.314
Imamo temu kako otac vaspita sina,pa da vidimo kako se postaviti prema cerkama,da ne bude previse zastitnicki?

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj samImamo temu kako otac vaspita sina,pa da vidimo kako se postaviti prema cerkama,da ne bude previse zastitnicki?
@jolemisa @Branko Lori bese imaju cerke
axaxa e i ja bih za to pizdeoМоја је већ одрасла, удата, има дете. Сећам се њених тинејџерским дана и прве љубави. Довела кући дечка а он са дредовима, Брњица на устима, минђуше....
Мајко мила, све ми се окренуло. И на све то још ми дирао плоче! Нисам знао куд ћу. Хтео сам да га избацим преко терасе, 5 спрат.
Целу ноћ нисам спавао. Али добро се завршило, Брзо је и сама укапирао да је болид.
Има смисла. И ја имам обоје.Синови су за потомство а ћерке за душу.
Ћерке су приврженије а синови...па сетимо се самих себе!
Баш због тога лепо је када имате и једно и друго, пуна хармонија.
mamin i ciji josИмам и ја ћерку а имам и сина. Према ћерки сам увек био болећив. Са сином увек оштрије, мушки, а са њом другачије.
Увек се говорило, ћерке су татине а синови мамини.
Treba obrnuto.sa cerkom ostrijeИмам и ја ћерку а имам и сина. Према ћерки сам увек био болећив. Са сином увек оштрије, мушки, а са њом другачије.
Увек се говорило, ћерке су татине а синови мамини.
napraviИмам синове... Жао ми је што и ћерку немам. (
На основу чега то тврдиш? Моја је одрасла и већ има своју породицу и живи у складном браку. Значи, правилно сам је васпитавао!Treba obrnuto.sa cerkom ostrije
Ok.cestitamНа основу чега то тврдиш? Моја је одрасла и већ има своју породицу и живи у складном браку. Значи, правилно сам је васпитавао!
Не иде ми..napravi
Могу ја, правим и мушку и женску?Не иде ми..![]()
U pubertetu te deca mrze i preziru, totalna si katastrofa šta god radio. Kasnije te deca obožavaju ili mrze pa čak i preziru. Sve zavisi kako im flipne u glavi. I tu ima mentalnih poremećaja koliko hoćeš.Imamo temu kako otac vaspita sina,pa da vidimo kako se postaviti prema cerkama,da ne bude previse zastitnicki?
Pogledajte prilog 1218143
Pa sad... nije baš da su sva deca u toj fazi "mrzim mamu i tatu".U pubertetu te deca mrze i preziru, totalna si katastrofa šta god radio. Kasnije te deca obožavaju ili mrze pa čak i preziru. Sve zavisi kako im flipne u glavi. I tu ima mentalnih poremećaja koliko hoćeš.