Otac Davida Dragičevića na Trgu Krajine u Banjaluci 9. januara: Hapsi, hapsi, ubili ste mi dete

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1641855304953.png

Otac Davida Dragičevića u Banjaluci: Hapsi, hapsi, ubili ste mi dete

Davor Dragičević

09. jan. 2022

“Hapsi, hapsi, hapsi. Ubili ste mi dete. Vi ćete mi zabraniti da hodam kroz moj grad. ‘Pravda za Davida’ će stajati na strani pravde za Davida, a oni svi drugi tamo koji su na strani ubice. A vi glasajte za njih”, poručio je Dragičević.

1641855031810.png

Dragičević je najavio da će izaći 9. januara na Trg Krajine sa transparentom “Pravda za Davida”. Ranije je pozvan u policijsku stanicu zbog njegovih objava na društvenim mrežama u vezi sa okupljanjem na Trgu Krajine 9. januara.

Policija ne dozvoljava članovima 'Pravde za Davida' da dođu na Trg Krajine, Davor Dragičević traži da ga uhapse

link

ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ПРАВДА ЗА ЏЕНАНА! ПРАВДА ЗА СВУ НАШУ ДЕЦУ!

1641855415502.png

Pogledajte prilog 1082814

Otac Davida Dragičevića u Banjaluci: Hapsi, hapsi, ubili ste mi dete

Davor Dragičević

09. jan. 2022

“Hapsi, hapsi, hapsi. Ubili ste mi dete. Vi ćete mi zabraniti da hodam kroz moj grad. ‘Pravda za Davida’ će stajati na strani pravde za Davida, a oni svi drugi tamo koji su na strani ubice. A vi glasajte za njih”, poručio je Dragičević.

Pogledajte prilog 1082813

Dragičević je najavio da će izaći 9. januara na Trg Krajine sa transparentom “Pravda za Davida”. Ranije je pozvan u policijsku stanicu zbog njegovih objava na društvenim mrežama u vezi sa okupljanjem na Trgu Krajine 9. januara.

Policija ne dozvoljava članovima 'Pravde za Davida' da dođu na Trg Krajine, Davor Dragičević traži da ga uhapse'Pravde za Davida' da dođu na Trg Krajine, Davor Dragičević traži da ga uhapse

link

ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ПРАВДА ЗА ЏЕНАНА! ПРАВДА ЗА СВУ НАШУ ДЕЦУ!

Pogledajte prilog 1082815
Kako je ovaj forum bio lepo mesto bez tebe komšija.

Не познајем лика, можда је некад био иоле нормалан, но у међувремену је направио еволуцију од корисног идиота најгорег олоша и погани који су искористили догађај зарад процеса на штету и Српске и Бање Луке до оног који ће ријалитизовати и експлоатисати смрт властитог дјетета, могуће и материјално се окористити, при чему је у поганлуку језика превршио сваку мјеру. Његове изјаве, хистерисање, најогавније клевете, бесмислено је побрајати, безброј верзија, "учесника и саучесника" у трагичној смрти младића, сву "муницију" су испуцали овај некад корисни идиот, двојица блогера и гротескна група звана ПЗД, када је све то обесмишљено, и овај несој и други коловође у тој фарси разгулили су у бијели свијет.

У међувремену се огадио буквално свим Бањолучанима, највише оним који су некад подржавали сву ту фарсу за Давида и који су заиста наивно вјеровали да је у питању искрена борба за тражењем истине (какво тек ти имају мишљење о овом смраду), мислим да нема шансе да постоји и један комшија који ће га макар поздравити.

Како год, који клинац он сада тражи на тргу Крајине? Јел рекао (ко зна колико пута) да га више институције Српске и ова "злочиначка држава"не занимају и да га занима само суд у Сарајеву? Јесте. Па што не тражи правду у Сарајеву? Јел ископао кости дјетета и премјестио у бијели свијет јер неће дозволити да остану у "злочиначкој држави"? Јесте. Јел рекао да га више ова "злочиначка држава" не занима, да се у такву неће вратити? Јесте.
Па који клинац сада глумиш дежурну будалу покушавајући барем мало укаљати рођендан Српске? Ако је добио задатак од оних који га кеширају задњих година да покуша испровоцирати неки инцидент током обиљежавања рођендана Српске, свакако није успио, нико га није ни примијетио, и полиција Српске је научила лекцију.

Ако је ишта добро у овој причи, ова фарса за Давида остаће и добро искуство и наук како убудуће дјеловати а сам несрећни младић, Давид какве год да је имао врлине, мане, гријехе,није заслужио такво проституисање и лешинарење на његовој тужној судбини.

Back