OTAC 30 GODINA SILOVAO ĆERKU!!!!!!!!!

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Hrvatski Fricl 30 godina seksualno zlostavljao ćerku

Hrvatska je dobila svoj "slučaj Fricl" i to u okolini Zadra

Policija je uhvatila 72-godišnjaka koji je više od 30 godina zlostavljao i imao seksualne odnose sa svojom ćerkom koja ima poteškoće u razvoju. Oca je prijavila njegova druga ćerka koja je saznala da otac zlostavlja nemoćnu 42-godišnju sestru.
- Utvrđena je sumnja da je muškarac 30-tak godina, od ranog detinjstva žrtve, imao seksualne odnose s kćeri iako je navodno reć i nedovoljno duševno razvijenoj osobi - rekli su u zadarskoj policiji, koja nije htela da otkrije ni mesto, ni identitete žrtve i zlostavljača.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...cl+30+godina+seksualno+zlostavljao+ćerku.html

BOLESNIK!!! :dash:

Poslednja izmena od moderatora:
Hrvatski Fricl 30 godina seksualno zlostavljao ćerku

Hrvatska je dobila svoj "slučaj Fricl" i to u okolini Zadra

Policija je uhvatila 72-godišnjaka koji je više od 30 godina zlostavljao i imao seksualne odnose sa svojom ćerkom koja ima poteškoće u razvoju. Oca je prijavila njegova druga ćerka koja je saznala da otac zlostavlja nemoćnu 42-godišnju sestru.
- Utvrđena je sumnja da je muškarac 30-tak godina, od ranog detinjstva žrtve, imao seksualne odnose s kćeri iako je navodno reć i nedovoljno duševno razvijenoj osobi - rekli su u zadarskoj policiji, koja nije htela da otkrije ni mesto, ni identitete žrtve i zlostavljača.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...cl+30+godina+seksualno+zlostavljao+ćerku.html

BOLESNIK!!! :dash:

Ma to je tamo običaj.
Nedeljna porodična okupljanja se obično pretvore u orgije.

Ja koliko vidim ovde, veci je problem sto je covek Hrvat nego sto je silovao cerku godinama...Cccc...Pa da, tako ispada....

Nije bitno ko je on i odakle je.....Bitno je sta je uradio.....

I da, ja sam Srbin, iz Srbije....

Jesi brate Srbin , al si mnogo naivan . Da je to uradio bilo ko bilo gde u svetu , mogli bi smo da kazemo da je bilesna zver , imbecil ,kreten i da ga treba spaliti , jer je nakaza ... al ovako , obzirom da je hrvat , mozemo samo da konstatujemo da je ..... hrvat .

Molim te ne nazivaj ga covekom...

On jeste covek i radi samo ono sto je svojstveno i coveku da uradi....

Sve je to psihologija ljudskog ponasanja i on nije nista uradio izvan nje.....

Drustvo je to uslovilo da je to socijalno neprihvatljivo i lose i to je postalo SUPER EGO - moral, kod njega je pobedio ID - ono - podsvest - primarni nagon za odrzanjem i prosirivanjem vrste i to je to, EGO je presudio kroz njegov postupak.....

Tako da nema tu sta da se ne razume i da se naziva on ne znam kakvim imenima koji trebaju da ga razlikuju od coveka.....On je covek i dalje i uradio je stvar koja je svojstvena ljudima i od kojih se i ocekuje da mogu uraditi ovako nesto.......I zivotinje ovo rade stalno pa nikom nista....Samo sto one imaju manji stepen svesti pa to iskljucuje planiranje, zakljucivanje i slicno inace bi to i one radile da imaju nas stepen svesti....

Back