Osvrt na izbore 2008

Upravo sam chuo druga Mrkonjica da se '92 zivelo 5 puta bolje nego sada. Razmishljam, majku mu, jel' stvarno neki dasa ili baba gleda to i kao kaze "jeste"..????

Gledam i plakate, bilborde and stuff...I ladno se Toma smeje. Smeje se kao blesav. Vidi mu se na licu da popije grch one sekunde kada se nakezi. A grchi se non-stop....

Boris...Boris...Niti smrdi nit' mirishe....Vishe smrdi nego mirishe, ali lep je. Kao slika. Pegla mi se. Mislim da taj tip ima bar 50% svog birachkog tela zato shto je eto, lep. Ki upisan. Al' ja necu da se upishem pored njega.

Velja....Ma dal' je moguce....Dinaroidni kromanjonac, naduven od alkohola. Bio i ja jutros naduven, ali se ne kandidujem. Show program. Tip bez pardona u izbornoj kampanji otvara put koji je vec otvoren pre 3 meseca. Sad ce verovatno i ponovo da otvori delta city. Kad smo kod delta city-a, prosto me chudi da se i on nije kandidovao.

Milanka Karic iliti Milanka Mara Karic...Kolegi stigla poruka za izbore od njih sa potpisom Milanka Mara Karic. I on se 'ladno nashao pametan da se pohvali. Pomeramo mu pozadinu od pochetka nedelje svaki dan. U mojim ochima je tenkre svako ko se drzne da ih pomene. Jahachi apokalipse.

Karici.jpg

P.S. Na slici u vreme kada nije bilo 30 stilista oko nje.

Cheda. Ako izuzmemo smeshni slogan, ja sam za. Stavili mu previshe pudera za reklamu, sija se kao jelka. Sve u duhu praznika. Ako, ako. Go Go Cheda Go! Imash moj glas. I od mog komshije.

A sad svi ruke gore...Sakri babi lichnu kartu!

ali, neko bi se sad upitao: kako jedan mladic koji ima drogu u svojoj proslosti moze da preuzme tako odgovornu funkciju? ako je vec ukoristio takve stvari, labilna je licnost (koliko god mi mislili i ubedjivali sebe da nije tako)... a, ako je labilna licnost, to znaci da ga losi ljudi mogu vrlo lako uzeti pod svoje... i drzavu, zajedno sa njim... a videli smo kako sve to izgleda...

ako vec imamo blog o izborima, onda bi trebalo ostati posten i nijednog kandidata ne izbacivati u prvi plan...

pricajuci sa jednim kolegom koji je zavrsio politicke skole, shvatio sam jednu stvar... u stvari, on mi je to rek'o... kad sam ga pitao zbog cega se on ne kandiduje za predsednika (bilo cega), rek'o mi je da je ocigledno da on nikada ne bi dobro obavljao svoju funkciju... rek'o je: ja nemam svoj veliki stan, nemam auto... radim za platu... za cas bi me neko kupio nekom 'sitnicom'... i posle vise ne bi' mog'o da se izvucem iz tog kola i igrao bi' kako oni sviraju...

na zalost, mislim da kod nas nema kandidata koji zavredjuje neku vecu paznju... borba za vlast sakrivena iza parola o narodu... i svi imaju neke jake razloge zasto bas oni... a narod gladuje... i umire...

i potroseno 700 miliona za izbore... za te pare su mogli da skuce 5,000 porodica... 'izbeglica'... da kupe nove inkubatore... poprave bolnice... naprave igralista za decu... koliko boljih nacina da se potrose te pare... a svaki je bolji od izbora...

Stvarno mi se povraća kad vidim koliko para puknu na izbore :roll: a ovamo grcamo u dugovima i nemamo 200 dinara da kupimo nove sijalice kod Kineza jer ove stavljaju već godinama i malo su se polupale, dobro to ja o lokalnim izborima... a o ovim predstojećim tek :|

ali, neko bi se sad upitao: kako jedan mladic koji ima drogu u svojoj proslosti moze da preuzme tako odgovornu funkciju?
mladic na koga ti mislis nece preuzeti tu funkciju,bar ne na ovim izborima,tako da nema razloga da se brines.
ali bi mozda zato bilo mnogo prikladnije da se zapitas zasto nam je ministar policije covek koji je obio kiosk (ma to je kreska iz mladosti! ) :roll:
mislim to nikoga ne brine...to je ok,jel tako :neutral:

ja htedoh samo malo da poradim na objektivnosti teksta, a ispade da se zalazem za ovu ili onu opciju... ako vec citiras, onda mozes da procitas ceo tekst malo pazljivije... ima deo gde sam napisao da, na zalost, mislim da kod nas nema kandidata koji zavredjuje neku vecu paznju... al', sad... ponovo... mene najvise boli to sto se toliki novac trosi na neke beznacajne stvari, a ljudi gladuju... umiru bez lekova... sta si ti, na primer, uradila da bilo kome od njih pomognes? da li se ikada i osvrnes da pogledas nekoga ko pretura po kontejneru i trazi hranu? il' te bas briga za njih? bilo ko ovde? al', sad... mi cemo, najbitnije da zabranimo dedama i babama (a cak smo i tu 'ideju' ukrali od nekih ukrajinaca i poljaka) da glasaju... jer smo ipak mi pametniji... nemaju oni pojma... mi znamo kako sve... ne razumem sta oni tu ne shvataju... i sto se, uopste, guraju kad mogu lepo da umru i da nestanu... ili, jos bolje, da ne izlaze iz svojih kuca i da ih nikad ne vidimo... i uzmemo sve samo za sebe... za sebe... i jos... za sebe... za sebe... a dokle?

Pa, ja nisam za legalizaciju gudre u Srbistanu. Mislim da ova zemlja josh nije dostigla minimalan potreban civilizacijski stupanj za tako neshto.

Verovatno cu biti jedini covek na ovim izborima koji ce u prvom krugu glasati za Chedu, a u drugom za Tomu.

Unija Roma Srbije podržava kandidaturu Borisa Tadića.

"Banderas nam poručuje-
narod zna da odlučuje-
Boris Tadić pobeđuje!"

„GLASAJMO GA RUKAMA OBEMA, BOLJEG OD BORISA U SRBIJI NEMA!“

Meni je super ovaj osvrt.

Pa zato shto mislim da stadu koje zovemo "narod" neke stvari mogu da dodju iz dupeta u glavu tek kada ih jedno od ta dva zaboli. U tom smislu, jedini nachin da Uruk-Hai radikalima krene da pada rejting jeste da im se da neka vlast. Vlast predsednika je ipak bezbolnija od vlasti vecine u skupshtini, tj. vlade. Ukratko, Toma kao preCednik bi bio ventil kroz koji bi se malo izduvala popularnost SRS-a, pre parlamentarnih izbora.

Ako sam negde pogreshio, yebiga... :lol:

Najinteresantnije od svega mi je to shto ljudi prichaju o Chedi kao narkomanu samo zato shto je neki radikal lupio i ostao ziv.

Mislim, jel' neko zvanichno ima dokaze o tome ili ono rekla-kazala zavredjuje nechije razmishljanje na zadatu temu?

Hm...videla sam o cemu se radi, bice vam jasno ako potrazite najpopularnije sprske sajtove na Alexi....

ps.za sve nas koji nismo za SRS imaju ime, zovu nas "judeo-liberalni", pa jos i tajkuni ....

ah, tamna strana meseca....

Mene malo vise nervira ova kampanja da se na izbore ne izlazi, i to ima koren na webu....!!

rastamann:
Najinteresantnije od svega mi je to shto ljudi prichaju o Chedi kao narkomanu samo zato shto je neki radikal lupio i ostao ziv.

Mislim, jel' neko zvanichno ima dokaze o tome ili ono rekla-kazala zavredjuje nechije razmishljanje na zadatu temu?
rekla kazala
idi na politiku trazi dokaze odma ce da skoce na tebe a niko ti nista pametno nece reci :lol:

mene ja baš briga što ti je čeda favorit. isto je go*no (ne radi mi v), kao i ostali... samo je pitanje - ko može više para od evrope da nam namakne, a koje će posle da vraćaju moji čukununučići, ako moji potomci budu bili dovoljno blesavi da se razmnožavaju.

Back