Nije nikom normalnom ni pametnom jasno odakle ta potreba da se parovi snimaju tokom onih stvari ako je jasno svima da ti snimci jednog dana mogu da završe na nekom sajtu.Ajd' što muškarci to snimaju uz pristanak partnerke ili nekad i bez, ali sve je više selfija od strane ženskih izvođačica onih radnji.U takvim slučajevima, treba istražiti i saznati da li je snimak snimljen namerno i uz obostrani pristanak, što bi se inače lako videlo i saznalo, jer ako je neki snimak u POV stilu, to se ne može sakriti niti negirati, pa ako je objavljen, treba kazniti i onog ko je postavio, a i dotičnu žensku osobu jer je pristala na snimanje i znala je za to.Ima mnogo parova koji to svesno postavljaju na te sajtove i lepo žive od zarade, ali ovi što to kače iz neke "osvete" su slučajevi za posmatranje i za svaku osudu.Ako je došlo do raskida, teraj dalje, nađi drugog ili drugu, batali tu vrstu "osvete".Iskreno, imam i ja neke slike od pre par godina sa bivšom partnerkom pa mi ne pada na pamet da to bilo gde objavljujem.Imam drugu partnerku i "furam" dalje i ne pada mi na pamet ni da pomislim na bivšu, a kamoli da kačim te slike bilo gde na neke internet stranice.Privatnost i pravo na privatnost se ne zove tako bez razloga, jedino je problem za neke nezrele budale da sto shvate i da se toga i pridržavaju.A nezrelost u nekim navodno zrelim godinama treba kazniti, pa će valjda i nekom da dođe iz guzice u glavu jednog dana....