Osveta

Slatkodevojce

Obećava
Poruka
78
Cao svima vec sam pricala da mi se jako svidjao jedan decko, odbio me je mislim nije cak ni rekao Ne samo je seen udario, nebitno... Vec sam napisala ko ne zna kulturno i lepo sam ga pitala :"Izvini ako te smaram ili nesto, pitacu te ovo prvi i poslednji put, jel bi hteo da budes samnom ali ozb?" ako ne necu ti vise pisati tj smetati"
On je seen proslo je 10 sati od toga naravno to bi znacilo veliko Ne... Znaci da me ne shvata ozbiljno ne zeli samnom, verovatno je zeleo seks druge ne jer ja nisam devojka kakvu on zeli, verovatno bi sa drugim zenama hteo sve... Mene je to jako povredio i obrukala sam se i sve... Ali nema veze, jednostavno znam ja nisam kraljica da on mene mora da prihvati ne ja sam obicna devojka, ali me je jako povredio ali je ipak ispao korektan, ja samo zelim da mu se osvetim, da postanem zena kakvu nikad nece moci da ima, on za mene misli da sam klinka verovatno, da sam ruzna verovatno jer sve njegove drugarice su mnogo lepse, a i voli da ponizava mene verovatno... Zato zelim da mu se osvetim pisite savete kako sta, i, kako, da postanem lepsa

najbolje ćeš da mu se osvetiš tako što ćeš da prestaneš da misliš o njemu i tome kako ti nije odgovrio na poruku i da prekineš da misliš kako je to neka velika stvar za koju želiš da mu se svetiš xD

dobro,to jeste bezveze osećaj kad ti neko ne odgovori na poruku...ali obrišeš kontakt,nađeš nešto da se zanimaš dok te ne prođe i sve je ok...
Sta ako ja bas bas zelim da mu se osvetim, zelim kad me vidi u gradu a u istom smo, gradu svaki trenutak moze da me vidi, zelim da kaze sebi nisam trebao da joj ne odgovaram i da se kaje samo to zelim

Sta ako ja bas bas zelim da mu se osvetim, zelim kad me vidi u gradu a u istom smo, gradu svaki trenutak moze da me vidi, zelim da kaze sebi nisam trebao da joj ne odgovaram i da se kaje samo to zelim
Rekoh ti ja malopre...
Osveta je losa stvar, i pojede onog koji hoce da se sveti a ne drugog. Batali ga,nece on,naci ce se neko bolji ko ce hteti i to umeti da ceni. To sto ti nije nista odgovorio govori o njemu a ne o tebi. Samo guraj dalje i ne dozvoli da ti takvi likovi ruse raspolozenje...

A zasto da mu se osvetis? Zato sto te nije hteo?
Dete hajde za pocetak odrasti, ti sa takvim razmisljanjem i nisi za momka...
Nisi se obrukala time sto si mu pokazala da si zainteresovana, to je sasvim OK. Isto tako OK je sto on nije zainteresovan za tebe.
Imaces situacije u zivotu kada ces ti nekoga da odbijes, pa jel treba tebi neko da se sveti na bilo koji nacin?
Ko zna zasto je ovo dobro, mozda si postedjena neke vece "patnje" s obzirom na to o kakvom je momku rec.
Bice ti smesno sve ovo jednoga dana ako ikada sazris kao osoba .

Cao svima vec sam pricala da mi se jako svidjao jedan decko, odbio me je mislim nije cak ni rekao Ne samo je seen udario, nebitno... Vec sam napisala ko ne zna kulturno i lepo sam ga pitala :"Izvini ako te smaram ili nesto, pitacu te ovo prvi i poslednji put, jel bi hteo da budes samnom ali ozb?" ako ne necu ti vise pisati tj smetati"
On je seen proslo je 10 sati od toga naravno to bi znacilo veliko Ne... Znaci da me ne shvata ozbiljno ne zeli samnom, verovatno je zeleo seks druge ne jer ja nisam devojka kakvu on zeli, verovatno bi sa drugim zenama hteo sve... Mene je to jako povredio i obrukala sam se i sve... Ali nema veze, jednostavno znam ja nisam kraljica da on mene mora da prihvati ne ja sam obicna devojka, ali me je jako povredio ali je ipak ispao korektan, ja samo zelim da mu se osvetim, da postanem zena kakvu nikad nece moci da ima, on za mene misli da sam klinka verovatno, da sam ruzna verovatno jer sve njegove drugarice su mnogo lepse, a i voli da ponizava mene verovatno... Zato zelim da mu se osvetim pisite savete kako sta, i, kako, da postanem lepsa
Pa sad nek te vidi s drugim fraerima ono pijete shampanjac na jahtama i ludilo po avionima,porshei i ferariji,samo ludilo laseri

Daleko ti ode....)))
Ja kako sam razumeo hoce da mu se osveti tako sto ce on da trci za njom ili da bude ljubomoran, ili nesto slicno.
Nece (nadam se) da ga tranzira kao Dekster i posadi u nekom vrtu....
Heh, koliko je krivicnih dela nastalo iz nedostatka ljubavi, sujete i pomucene svesti.
Btw nije samo ubistvo krivicno :)
Ajd, ovo je verujem pisao bata a ne seka, ali u realnom zivotu, da mi sin kaze da mu je neka zena rekla ova nesto, sa ovakvom konstrukcijom recenica, znaci bezi i ne okreci se.

Sram ga bilo da za slatko devojce misli da je ruzna i da te ponizava i odbija.Treba da mu se osvetis ali licno njemu,nemoj da mu diras auto kao neke da mu cepaju farove,kidaju brisace,prave ogrebotine na farbi ili bacaju ulje za kocnice na karoseriju.To nemoj nikako da radis jer ti nije kriv nista auto vec on.

Predlazem da mu platis neku kurvu da ga zarazi pa onda neka se vuce kod doktora i prima onu veliku bocu. :mrgreen:

Previše pridaješ pažnju nebitnim stvarima. Nauči iz ovoga. Kakva ima veze što ti je seen? Nemaš predstavu koliko će ljudi tek da ti seen-uje u životu. To je svakodnevnica. Blokiraj ga i to je to. I prestani da ovakvim stvarima pročaš sa muškarcima preko fejsa ili čega već. To se radi isključivo uživo.

Gledaj,to nije zdravo što ne možeš da se pomiriš sa tim što nemaš nikakvu kontrolu i uticaj na to kako i šta on oseća... Sa tim moraš da se pomiriš jer ćeš inače samo patiti zbog tih gluposti jer nije ni prvi ni poslednji koji će da te odbije ili raskine s tobom.
Drugo,i da pokušavaš da mu se osvetiš tako kako si planirala nećeš da dobiješ nikakvu reakciju i to će još više da te boli i onda ćeš još više da imaš želju da mu se svetiš,možda tako što gurneš sebe u vezu sa nekim ko te i ne zanima stvarno samo da bi on video to i da pizdiš što ne dobijaš reakciju koju hoćeš i onda ćeš tako da se vrtiš u tom krugu,nesposobna da nastaviš dalje sa svojim životom dok on jednostavno živi svoj.
Zato ti i kažem iskuliraj,nađi neku zanimaciju dok te to ne prođe...a na sebi radi za sebe,ne da bi dobila neku reakciju od nekog jer tako nećeš ništa da postigneš.

Da li si obična ili neobična ne znam ali znam da si hrabra jer si momku koji ti se dopada to napisala.
Takvu hrabrost nemaju sve devojke, čak ni one najlepše.
Dečko ti nije odgovorio i time ti je dao do znanja da ga ne zanimaš. Prećutao te je i šta fali. Nije te vređao, nije ti lagao, nije te zamajavao.
Sama si napisala: "ako ne neću ti vise pisati tj smetati".

Ne znam zašto bi se ti sad ljutila i uopšte od kuda ti pravo da i pomisliš na nekakvu osvetu.
Ako nisi do sada ali verovatno ćeš i ti nekog dečka koji ti se ne dopada tako "odbiti".

Zaboravi ga i kreni dalje.

Back