OSVETA

Најбоља освета је игнорисање!!!
Ако се светиш, показујеш да си још емотивно везан за особу којој се светиш ( било која врста емоције је ипак везаност!).Игнорисањем показујеш да ти та особа не представља ништа, да ти до ње није стало ни толико да би јој се светио...
Још горе по њу ће бити ако јој покажеш љубазност, ал са висине! Е, то повређује више од освете!

Hellen:
Најбоља освета је игнорисање!!!
Ако се светиш, показујеш да си још емотивно везан за особу којој се светиш ( било која врста емоције је ипак везаност!).Игнорисањем показујеш да ти та особа не представља ништа, да ти до ње није стало ни толико да би јој се светио...
Још горе по њу ће бити ако јој покажеш љубазност, ал са висине! Е, то повређује више од освете!

da,da, to je super. Sto kaze moja drugarica , kada hoces nekoga da oteras u piydu materinu samo mu se nasmesi.

Jeste najbolja osveta ignorisanje i jeste da pokazujes nekom da jos uvek postoji odredjeni stepen emocija vezan za njega i svi smo mi hriscani i ja sam moderna gradska devojka i treba da se stidim ...... E stidim se ali...

AMAN LJUDI PA KAD BIH JA SVAKI PUT CEKALA DA TOM NEKOM ZIVOT VRATI DO TAD BIH SEST PUTA BRIZNULA U PLAC I HISTERIJU, JER ZIVOT UME DA BUDE ..BENO NEPRAVEDAN PONEKAD!!!!!!!

I NIJE DA VOLIM DA SE SVETIM krvnicki ili me to nesto ekstra usrecuje prosto ako MI SE UKAZE PRILIKA REAGOVACU.

A KAKO TO UTICE NA CELU SITUACIJU?

Pa recimo da se desi vrlo lako da skot pardon taj neko shvati sta je uradio ili ne shvati nikad ali sigurno mi ga nije zao jer i ja da cinim takve stvari i izazivam upravo to bih mogla da ocekujem od ljudi oko sebe....

E onda ja odem na kafu sa drugaricama i sita se ismejem i iskreno bude mi mnogo lakse....

p.s.a ako trebaju autoru teme saveti slobodno reci i dobices ih u stihu i prozi

Branka B.:
AMAN LJUDI PA KAD BIH JA SVAKI PUT CEKALA DA TOM NEKOM ZIVOT VRATI DO TAD BIH SEST PUTA BRIZNULA U PLAC I HISTERIJU, JER ZIVOT UME DA BUDE ..YEBENO NEPRAVEDAN PONEKAD!!!!!!!

ako MI SE UKAZE PRILIKA REAGOVACU.

p.s.a ako trebaju autoru teme saveti slobodno reci i dobices ih u stihu i prozi

OPALI PO STIHOVIMA I PROZI, SESTRO! :wink:

Ја баш волим да се светим.Јако ме је тешко повредити али када дође до тога,у стању сам годинама да чекам прилику.И није ми губљење времена,просто уживам.

slayer:
Ја баш волим да се светим.Јако ме је тешко повредити али када дође до тога,у стању сам годинама да чекам прилику.И није ми губљење времена,просто уживам.

To RIBO! :wink:

Za Divlju:

Znas bas sam se zacudila da neko podrzi moje misljenje obicno me u nekoj raspravi opletu sa prozivkama ali desava se izgleda. :?

Sto se tice konkretnih primera meni su se obicno zamerali kolege i ex sefovi ali tu sam mozda i sama kriva sa preteranim ukazivanjem poverenja ljudima koji nisu tu da ti budu prijatelji ili sta vec vec samo da zajedno doprinosimo drustveno korisnom radu....

Sto se tice ljubavi... :P To je ..beno jer posle strasti uvek dodje do manjeg ili veceg sukoba ali i ne mora tako da bude ako mozes da se izdignes iz situacije... Ljubav je cudo okrece se na sve strane, iznenadi te i prijatno i neprijatno. :cry: Moras mi dati neke detalje jer ovako mogu ja do sutra da filozofiram ali ako imam osvrt na konkretnu situaciju to je onda druga prica.

Dakle ko te je namucio i kako ???

zde!

Branka B.:
Za Divlju:

Znas bas sam se zacudila da neko podrzi moje misljenje obicno me u nekoj raspravi opletu sa prozivkama ali desava se izgleda. :?

Sto se tice konkretnih primera meni su se obicno zamerali kolege i ex sefovi ali tu sam mozda i sama kriva sa preteranim ukazivanjem poverenja ljudima koji nisu tu da ti budu prijatelji ili sta vec vec samo da zajedno doprinosimo drustveno korisnom radu....

Sto se tice ljubavi... :P To je ..beno jer posle strasti uvek dodje do manjeg ili veceg sukoba ali i ne mora tako da bude ako mozes da se izdignes iz situacije... Ljubav je cudo okrece se na sve strane, iznenadi te i prijatno i neprijatno. :cry: Moras mi dati neke detalje jer ovako mogu ja do sutra da filozofiram ali ako imam osvrt na konkretnu situaciju to je onda druga prica.

Dakle ko te je namucio i kako ???

zde!

Samo ti ispricaj par primera kako si se osvetila, ja cu da hvatam beleske! :wink:

Ukratko posto moram zuriti jakooooooo: OVO SVE JE ISKLJUCIVO ZA TEZE PRESTUPE (PREVARA U LJUVBAVI, POTPOMAGANJE PRI OTKAZU I SL.)sprejem "ukrasena" ulazna vrata, ili auto, namestanje dejta sa drugarom koji nema preterano sklonosti ka zenama (i za nju i za njega)... :oops: , letci zanimljive sadrzine svuda po njegovom/njenom kraju/ulici :roll: , paljevine tipa tajni obozavaoc/obozavateljka sa porukicama, cvecem na kucnu adresu, porukama ispred zgrade o cemu doticni kao po pravilu obavezno prica i hvali se svima a dobar deo ljudi zna malo vise detalja ili naslucuje sustinu ali mu je zao da mu unistava usplahirenost. I slicno ..... nista preterano zlobno :)

Sve zajedno sa konotacijom : Znas od koga je znas i zasto. Mozda tebe u povratku strefi isti talas osvete ali o tome se razmilslja u datom momentu...

Branka B.:
Ukratko posto moram zuriti jakooooooo: OVO SVE JE ISKLJUCIVO ZA TEZE PRESTUPE (PREVARA U LJUVBAVI, POTPOMAGANJE PRI OTKAZU I SL.)sprejem "ukrasena" ulazna vrata, ili auto, namestanje dejta sa drugarom koji nema preterano sklonosti ka zenama (i za nju i za njega)... :oops: , letci zanimljive sadrzine svuda po njegovom/njenom kraju/ulici :roll: , paljevine tipa tajni obozavaoc/obozavateljka sa porukicama, cvecem na kucnu adresu, porukama ispred zgrade o cemu doticni kao po pravilu obavezno prica i hvali se svima a dobar deo ljudi zna malo vise detalja ili naslucuje sustinu ali mu je zao da mu unistava usplahirenost. I slicno ..... nista preterano zlobno :)

Sve zajedno sa konotacijom : Znas od koga je znas i zasto. Mozda tebe u povratku strefi isti talas osvete ali o tome se razmilslja u datom momentu...

Свака ти част! :shock: Толико енергије и времена уложити у тако нешто?! Зар те заиста није мрзело да се толико бакћеш око некога до кога ти није стало?
И...какво је осећање после свега? Да ли те то заиста испуњава? Осећаш ли се добро због тога? Можеш ли да се погледаш у огледало?
Немој да мислиш да нешто моралишем, само ми је све ово потпуно страно и небулозно, па ме интересује какав је осећај и вреди ли?

Branka B.:

Ако се икада закачимо...само ми цитирај ово...повлачим реч моментално...и све остало.

Jedan moj drug ima obicaj da kaze "ko tebe kamenom,ti njega kamenjem" i ja se uglavnom toga pridrzavam.Mada se nisam nesto posebno svetio nikad.Uglavnom se trudim da ne dodjem u sitaoaciju da posle moram da se svetim,ali ako bas nema gde, onda...Cesto mi se desi da se jednostavno posle nekoliko dana ohladim.Mada, mislim da je totalno ignorisanje najbolja osveta.Mislim da je to vec neko i pomenuo.Mozda i nije.

Back