Nina2
Domaćin
- Poruka
- 4.676
jagodica:ne umem bash a tako bih htela!!!((
Ej, jel tebi to pun inbox na pp? Poruka ne ide, zato pitam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jagodica:ne umem bash a tako bih htela!!!((
Hellen:Најбоља освета је игнорисање!!!
Ако се светиш, показујеш да си још емотивно везан за особу којој се светиш ( било која врста емоције је ипак везаност!).Игнорисањем показујеш да ти та особа не представља ништа, да ти до ње није стало ни толико да би јој се светио...
Још горе по њу ће бити ако јој покажеш љубазност, ал са висине! Е, то повређује више од освете!
rastamann:Ma osveta je glupa stvar...Divlja, tebi stvarno fali daska u glavi...
Branka B.:AMAN LJUDI PA KAD BIH JA SVAKI PUT CEKALA DA TOM NEKOM ZIVOT VRATI DO TAD BIH SEST PUTA BRIZNULA U PLAC I HISTERIJU, JER ZIVOT UME DA BUDE ..YEBENO NEPRAVEDAN PONEKAD!!!!!!!
ako MI SE UKAZE PRILIKA REAGOVACU.
p.s.a ako trebaju autoru teme saveti slobodno reci i dobices ih u stihu i prozi
slayer:Ја баш волим да се светим.Јако ме је тешко повредити али када дође до тога,у стању сам годинама да чекам прилику.И није ми губљење времена,просто уживам.
divlja-u-srcu:Zasto i kako ste vratili nekom "oko za oko, zub za zub"?Dolazi sve u obzir. Od sitnih malih podlosti pa sve do pravih pravcatih osveta!![]()
Branka B.:Za Divlju:
Znas bas sam se zacudila da neko podrzi moje misljenje obicno me u nekoj raspravi opletu sa prozivkama ali desava se izgleda. :?
Sto se tice konkretnih primera meni su se obicno zamerali kolege i ex sefovi ali tu sam mozda i sama kriva sa preteranim ukazivanjem poverenja ljudima koji nisu tu da ti budu prijatelji ili sta vec vec samo da zajedno doprinosimo drustveno korisnom radu....
Sto se tice ljubavi...To je ..beno jer posle strasti uvek dodje do manjeg ili veceg sukoba ali i ne mora tako da bude ako mozes da se izdignes iz situacije... Ljubav je cudo okrece se na sve strane, iznenadi te i prijatno i neprijatno.
Moras mi dati neke detalje jer ovako mogu ja do sutra da filozofiram ali ako imam osvrt na konkretnu situaciju to je onda druga prica.
Dakle ko te je namucio i kako ???
zde!
Branka B.:Ukratko posto moram zuriti jakooooooo: OVO SVE JE ISKLJUCIVO ZA TEZE PRESTUPE (PREVARA U LJUVBAVI, POTPOMAGANJE PRI OTKAZU I SL.)sprejem "ukrasena" ulazna vrata, ili auto, namestanje dejta sa drugarom koji nema preterano sklonosti ka zenama (i za nju i za njega)...ops: , letci zanimljive sadrzine svuda po njegovom/njenom kraju/ulici
, paljevine tipa tajni obozavaoc/obozavateljka sa porukicama, cvecem na kucnu adresu, porukama ispred zgrade o cemu doticni kao po pravilu obavezno prica i hvali se svima a dobar deo ljudi zna malo vise detalja ili naslucuje sustinu ali mu je zao da mu unistava usplahirenost. I slicno ..... nista preterano zlobno
![]()
Sve zajedno sa konotacijom : Znas od koga je znas i zasto. Mozda tebe u povratku strefi isti talas osvete ali o tome se razmilslja u datom momentu...
Branka B.:Ukratko posto moram zuriti jakooooooo: OVO SVE JE ISKLJUCIVO ZA TEZE PRESTUPE (PREVARA U LJUVBAVI, POTPOMAGANJE PRI OTKAZU I SL.)sprejem "ukrasena" ulazna vrata, ili auto, namestanje dejta sa drugarom koji nema preterano sklonosti ka zenama (i za nju i za njega)...ops: , letci zanimljive sadrzine svuda po njegovom/njenom kraju/ulici
, paljevine tipa tajni obozavaoc/obozavateljka sa porukicama, cvecem na kucnu adresu, porukama ispred zgrade o cemu doticni kao po pravilu obavezno prica i hvali se svima a dobar deo ljudi zna malo vise detalja ili naslucuje sustinu ali mu je zao da mu unistava usplahirenost. I slicno ..... nista preterano zlobno
![]()
Sve zajedno sa konotacijom : Znas od koga je znas i zasto. Mozda tebe u povratku strefi isti talas osvete ali o tome se razmilslja u datom momentu...