OSVETA!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je svejedno da li neko drugi pati, meni je vazno da sam ja srecna.A da bih ja bila srecna ja moram da udarim na dushmane potpuno istom jachinom kojom su oni udarili na mene.Neko se savija, neko se lomi, najjachi ostaju.

Ma kakva osveta, zaludno trosenje vremena i (pozitivne) energije. Ja onog ko me povredi zaboravim, kao da ga nikad na svetu nije ni bilo, potpuno i za sva vremena. Zanimljivo je da izgleda da bas to najvise boli...

Nedodirljiva88:
Zanima me da li ste jedna od onih osoba koje nikada nikome ne ostanu "dužne"!Koja je po vama slast osvete-jeli to ono zadovoljstvo-kad osoba pati onako kako ste vi patili(za nesto sto je ona vama uradila),ili vam neki tzv.("glasić"),govori da je osveta jedini način da suzbijete vaš temperament i da dokažete da vas ništa ne može da "dotakne u srce",tj.da vas povrijedi!!!!!!!!!!!

Nikad nemam ideju kako da se osvetim. :-)

Nemam volje da se svetim i ubedjujem..... To me toliko smara! Ortak me je skoro zeznuo za veliku kintu (nebitno....) i sta ja sad treba da mu se svetim.... Ustvari ja ni ne znam da se svetim.... Sta sad treba da ga prebijem od batina ili sta.....

Cutis i teras dalje pa sve tako..... *ebiga takav sam :)

Kada mi neko neshto loshe uradi, ja mu (i sebi i drugima) obecam da cu mu se jednom za to osvetiti...ali posle kratkog vremena, ta zhelja me prodje, jer uopshte nisam zlopamtilo....brzo planem, a josh brzhe se ugasim, tako da nemam iskustva sa osvetama..... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back