Osveta i tako to

Setite se neke osobe koja vas je bas povredila.Sigurno su svi doziveli neku ispalu,neuzvracenu ljubav i razocarenje od nekoga ko vam je bio bas drag.Da mozete na bilo koji nacin da joj/mu se osvetite,nesto kazete,a niste,sta bi to bilo?

middle-finger.jpg

Setite se neke osobe koja vas je bas povredila.Sigurno su svi doziveli neku ispalu,neuzvracenu ljubav i razocarenje od nekoga ko vam je bio bas drag.Da mozete na bilo koji nacin da joj/mu se osvetite,nesto kazete,a niste,sta bi to bilo?

Au osvete....brrrr.Mnogo to komplikuje zivot...pokusala sam sa tim osvetnickim glupostima...navatala drugog lika,paradirala,glupirala se,sve to u nevijdeno kratkom roku,sve u zadnjih mesec i nesto dana...i onda me drmnulo-prosto sam se toliko zapetljala da mi vise nije bilo stalo do njega nego samo do naplacivanja duga.Jok.Nista to ne valja.Ni odma ni posle,niti je zdravo ikad misliti o tome. :hm:

prevarila ga sa njegovim najboljim drugom i ostala sa njim (naj drugom) u vezi
ali, zayebala sam se negde usput, pa zavolela z:mrgreen: mozda je to bila i sudbina z:lol: i evo, sad nas dvoje ostasmo zajedno z:D
tako da je iz osvete nastala nova ljubav =)))

Poslednja izmena:

srecna sam sto nemam taj poriv, to da se svetim. ja jednostavno pustim...sve pustim i idem dalje, ma koliko povredjena ne umem da mrzim, ne umem da nekome zelim lose. i to je moja najveca snaga.

sad da se secam da me je neko nesto zescje razocarao nemam pojma, nisam to tako dozivela, ali su me neki iznervirali i u tom slucaju bih nalupala doticnog/doticnu onako dobro, nista pametnije ne bih smislila sad neka osveta tralala. :)))

Back