- Poruka
- 4.766
Strašno!Koga briga za vas demokratski politicki ustav? Budalastine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašno!Koga briga za vas demokratski politicki ustav? Budalastine.
Чак и да јесте, то не негира оно што сам рекао.Ne nije. Religija je promenljiva kategorija.
Nemaju veze jedno sa drugim.Чак и да јесте, то не негира оно што сам рекао.
Сад си баш лупио глупост.Nemaju veze jedno sa drugim.
Nisam ja već ti.Сад си баш лупио глупост.
A na platnoj listi piše božićnica ili regres ili kako već?O da. Ti ne razumeš. Nametanje bi bilo da je neko bio primoran da tome prisustvuje. Nametanje bi bilo kada bi ta što se buni zbog svog neprisustvovanja imala problema. I znaš ja nešto ne vidim da se vi ateisti bunite kad od firme dobijete pare za Božić i Vaskrs.
Mi ateisti možemo kako hoćemo, a vi vernici imate stroga pravila kojih se sami ne pridržavate.A na platnoj listi piše božićnica ili regres ili kako već?
Svi mamlazi misle da mogu kako hoce.Mi ateisti možemo kako hoćemo, a vi vernici imate stroga pravila kojih se sami ne pridržavate.
i rado koriste neradan dan za Božić i Uskrs...tada se ne bune nego krkaju prasiće
Da, piše. A i da ne piše zna se zašto ti firma da pare 5. januara. Ili 3, 4 dana pred Vaskrs. Ne vidim da im smeta kad ne rade na te praznike. Ili kad dobiju uvećanu platu zbog rada na te dane.A na platnoj listi piše božićnica ili regres ili kako već?