Osvedočeni srbomrzci - TOP5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glupachica
To sam i napisala, svi oni pate od iste boljke, pohlepa i zhelja za moc.
Samo sam pomislila da nije nuzhno uvek pisati kako nas svi mrze i tome slichno, ipak se to mozhe formulistati drugachije, zashto bi samo nas svi mrzeli.
А мени се ипак чини да је у питању чиста мржња која је узрокована њиховом верском припадношћу и расизмом.

Немој се плашити да ћеш их увредити или да ћеш можда испасти некултурна ако их назовеш србомрсцима и расистима, јер они то јесу. Прича о демократији је попут бајке, која им служи за што лакше успављивање народа.

Poslednja izmena:
Ladno posle ove strane vishe ni ne mogu da se setim koga da dodam. Sad mi puna glava one gore gamadi koja je vec nabrojana i niko mi vise ne pada na pamet. A njih sve nesto vrtim i prebiram pa kako o kome razmislim tako odmah zauzme prvo mesto i tako unedogled... A u toku procene njihove mrznje prema Srbima, ja se slucajno preshaltujem pa pocnem da analiziram kolko koga od njih ne podnosim umesto koliko koji od njih ne podnosi Srbe.

Znas li da mi objasnis kako si i zasto pocela da ih ne podnosis?Da li iz cista mira.?:confused:

Mislim da treba početi od nas samih pa tek onda tražiti one sa strane.Po mom mišljenju TOP5 pre svega treba da izgleda ovako:
1. Stefan Dečanski - koji je prokleo Srbiju na samrti,
2. sobarica Lazar (knez) - koji je sve što valja odveo pod jatagan, a pre toga ostatk Srba prokleo,
3. Miloš Obrenović - što navuče prokletstvo sečom kuma Karadjordja,
4. kralj Aleksandar - što napravi veštačku državu SHS, kasnije Jugoslavija i
5. Sloba - koji je čačkao mečku pa izazvao Nato, gde smo mi naravno opet pobedili (a dan danas one izlupane zgrade ružne i kvare BG)

Prvo treba sami sebe da poštujemo i cenimo, pa tek onda i samo tada ćemo dobiti i poštovanje drugih.Nije to mržnja prema Srbima već čista ekonomija.Na nama će zaraditi kao na kinezima po ceni rada.Mi zaboravljamo naše prave patriote i stvarno vredne ljude koji su Srbiju uzdizali pa čak i doprineli da postanemo bar malo poznatiji u svetu.Ali jok mi više cenimo đubrad i još im se divimo a na kraju svi nas mrze, svi bi ovo ili ono a mi smo ono ili ovo itd.Tome nikada kraja jer treba prvo svoje dvorište srediti pa tek onda zatražiti od komšije da pospremi svoje ili mu pomoći.

To sam i napisala, svi oni pate od iste boljke, pohlepa i zhelja za moc.
Samo sam pomislila da nije nuzhno uvek pisati kako nas svi mrze i tome slichno, ipak se to mozhe formulistati drugachije, zashto bi samo nas svi mrzeli.

Ja i ne kazem sreco da nas ceo svet mrzi ali postoje. ljudi koji su svim silama se upirali da nam to dokazu i pokazu kroz svoje ponasanje izjave,vodjenje kampanja,vrsenje pritiska na one kojima i nismo padali na pamet,niti su znali i gde de nalazimo na mapi sveta da se izjasne da su za bombardovanje nase zemlje.Kako god ali su pokazivali mrznju.

Glupachica
А мени се ипак чини да је у питању чиста мржња која је узрокована њиховом верском припадношћу и расизмом.

Немој се плашити да ћеш их увредити или да ћеш можда испасти некултурна ако их назовеш србомрсцима и расистима, јер они то јесу. Прича о демократији је попут бајке, која им служи за што лакше успављивање народа.

Zashto bi mrzhnja bila uzrokovana verskom pripadnoshcu i rasizmom kad smo mi iste rase kao i vecina njih a i verske pripadnosti takodje?
Uzrok njihove politike prema nama je nepostojanje nasheg lobija i pogreshno vodjenje politike ove zemlje.

Ja i ne kazem sreco da nas ceo svet mrzi ali postoje. ljudi koji su svim silama se upirali da nam to dokazu i pokazu kroz svoje ponasanje izjave,vodjenje kampanja,vrsenje pritiska na one kojima i nismo padali na pamet,niti su znali i gde de nalazimo na mapi sveta da se izjasne da su za bombardovanje nase zemlje.Kako god ali su pokazivali mrznju.

Savki taj potez je dobro placen od onih kojima je tada odgovaralo da bude tako, lepo si rekla, nisu ni znali gde se nalazimo na mapi sveta niti ih je to previse zanimalo.

Mislim da treba početi od nas samih pa tek onda tražiti one sa strane.Po mom mišljenju TOP5 pre svega treba da izgleda ovako:
1. Stefan Dečanski - koji je prokleo Srbiju na samrti,
2. sobarica Lazar (knez) - koji je sve što valja odveo pod jatagan, a pre toga ostatk Srba prokleo,
3. Miloš Obrenović - što navuče prokletstvo sečom kuma Karadjordja,
4. kralj Aleksandar - što napravi veštačku državu SHS, kasnije Jugoslavija i
5. Sloba - koji je čačkao mečku pa izazvao Nato, gde smo mi naravno opet pobedili (a dan danas one izlupane zgrade ružne i kvare BG)

Prvo treba sami sebe da poštujemo i cenimo, pa tek onda i samo tada ćemo dobiti i poštovanje drugih.Nije to mržnja prema Srbima već čista ekonomija.Na nama će zaraditi kao na kinezima po ceni rada.Mi zaboravljamo naše prave patriote i stvarno vredne ljude koji su Srbiju uzdizali pa čak i doprineli da postanemo bar malo poznatiji u svetu.Ali jok mi više cenimo đubrad i još im se divimo a na kraju svi nas mrze, svi bi ovo ili ono a mi smo ono ili ovo itd.Tome nikada kraja jer treba prvo svoje dvorište srediti pa tek onda zatražiti od komšije da pospremi svoje ili mu pomoći.

Skoro nisam prochitala nekoga ko je ovoliko sujeveran, kod tebe se sve zasniva na nekim prokletsvima :roll: Bar vrachara i gatara imamo dovoljno, skinule bi valjda te chini do sada da je to u pitanju :confused:

Glupachica
Zashto bi mrzhnja bila uzrokovana verskom pripadnoshcu i rasizmom kad smo mi iste rase kao i vecina njih a i verske pripadnosti takodje?
То мислиш ти, ја и још пар милиона људи који су рођени, одрасли и васпитавани у бескласном и нерелигиозном друштву.

Међутим, за њих ми смо "шизматици", опаки сој који је поцепао "свету Католичку цркву" на два дела и који упркос геноцидима спроведеним од стране те исте "свете Католичке цркве", никако не жели да се врати "вери праотаца" и прихвати католичанство.

За њих, ми смо такође и Словени - нижа раса људи која је несрећним случајем дошла у посед примамљивих комада земље, на коју су бацили око. Оно што погоршава читаву ситуацију, јесте и то што смо "балкански Руси", па ако не могу (за сада) да униште Русију, Србију могу.

Uzrok njihove politike prema nama je nepostojanje nasheg lobija i pogreshno vodjenje politike ove zemlje.
Не кажем да Милошевић није могао да буде бољи и паметнији, али је судбина Србије од стране папско-рабинске коалиције била зацртана још пре нашег рођена. Да је уместо њега као председник био патријарх Павле, све би на крају било исто.

Ово је веома опширна тема и нешто више о томе писао сам у следећој дискусији: http://forum.krstarica.com/threads/246317

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back