osvajanje

Prvenstveno da sam tu, tada, na tom mjestu i sa tom osobom upravo i jedino zato sto to zaista zelim... Zato sto se ne libim da pokazem ono sto zelim, da uzmem i da dam ono sto zelim, da budem umiljata maca i raskalasena qrva u krevetu... Zato sto nisam krpa, zato sto ne dozvoljavam da sa mnom manipulise, ali i zato sto umijem da njemu prepustim vodjstvo... Ne dozvoljavam da se muskarac pored mene osjeca kao da gubi svoju muskost, ali ni da misli da zato sto je muskarac vrijedi vise ili da ima veca prava u bilo cemu...
Hoces jos?:)

livija:
pa jos nikog nisam osvoJila.... :shock: :-(
mislim.... nigde jos nisam zabola zastavicu.... :roll: :-D
a zaista ne znam zasto bi bilo ko provodio vreme sa mnom.... ali me ljudi, inace, vole... :shock: meni uopste to nije jasno.... ja sam neodgovorna, pogubljena, ne obracam paznju ako me prica ne interesuje.... suvise sam iskrena :arrow: sto znaci ako mislim da je nesto odvratno ja cu to upravo tako i reci, bez ustezanja.... ja nikada ne bih pozelela sebe ni blizu.... sto na umu to na drumu i onda zavrsim pricajuci ljudima kako.... pa stvari koje nisu za pricu.... i takooo... onda sam looda, i svi me vole.... :roll: i kao ql.... ma bzvz.... a mozda i zato sto sam lepa... :shock: i plava, i imam buljave occi k'o teele, i takooo...... a mozda, sto kazu aleksej i sinnke, i zbog para.... ko to zna? mozda i zato sto sam glupa
do yaya.... :roll: :-D

Ja da dodam: zato što si simpatična... bar sudeći po ovom postu... ;)

Pogledom, pristupom, osmehom...
Gazdarica:
Prvenstveno da sam tu, tada, na tom mjestu i sa tom osobom upravo i jedino zato sto to zaista zelim... Zato sto se ne libim da pokazem ono sto zelim, da uzmem i da dam ono sto zelim, da budem umiljata maca i raskalasena qrva u krevetu... Zato sto nisam krpa, zato sto ne dozvoljavam da sa mnom manipulise, ali i zato sto umijem da njemu prepustim vodjstvo... Ne dozvoljavam da se muskarac pored mene osjeca kao da gubi svoju muskost, ali ni da misli da zato sto je muskarac vrijedi vise ili da ima veca prava u bilo cemu...:)
Svaka cast, mada ne svakom i razumljivo.

livija:
ko to zna? mozda i zato sto sam glupa do yaya.... :roll: :-D
Nisi ti uopste glupa. Nemoj sama sebi da nameces takve epitete. Mozda malo razmazena, ali je OK.

elenabg:
Cime ... :smile:
00015841.jpg

elenabg:
Cime osvajate suprotan pol? sta mislite da je vas najbolji adut? na sta se pale? sta je to kod vas na sta se navuku? na prvi pogled, kasnije.
Mozda je previse licno ali mozda i odgovorite.
hmmm.... posto uglavnom cutim i posmatram mnoge su me smatrale nekako misticnim na prvi pogled.... a kasnije mislim da je iskrenost jedini pravi adut....

dobro... i cinjenica da i stolica svrsi kada sednem na nju :P :lol:

Back