Osvajanje

Mada ima trenutaka kada slušam svoje prijateljice kako uživaju u tome da budu osvajane, i onda se pitam da li ja nešto propuštam... ali kad dođe neki konkretan slučaj, da se teorija primeni u praksi, opet vidim da sve postupke skraćujem maksimalno ;).. Efikasnost na prvom mestu :D

sta fali covek bio biseksualac i nije isao po ulici golog dupeta i vitlao zastavom....svako se u jednom trenutku u zivotu bilo kao adolescent ili zreo sreo sa homosexualnoscu, sopstvenom ili tudjom.

poenta mog posta je bila jasna, a ona je da su trazne i mazene zene od svih sa uvrnutim fetisom da su osvajacice duboko nesretne...a to zna svako sa imalo iskustva jer je uvek u mladosti lakse osvojiti neku koja za sebe misli da je bozica i vamp posto 90 posto klinaca ne sme da joj pridje od straha da ce biti odbijeni.

mogu misliti kako posle onog filma koji je snimio sa njom u glavnoj ulozi:lol: ali daj sočne detalje radoznala sam
mislim da se film zove
otpozadi
on je u tom filmu bio samo glumac, znaci angazovano lice bas kao i ona, veci je problem bio njene mozda trenutne neuravnotezenosti zasto je uopste izabrala da u njemu glumi znajuci konotacije koje ce film proizvesti, za razliku od njega koji je bio u filmu efemerni sporedan lik.

znaci pitanje je za nju, nikako za vensana... a vidimo da se vensan sasvim lepo snasao u zivot a ona ostala babatetka.

sta fali covek bio biseksualac i nije isao po ulici golog dupeta i vitlao zastavom....svako se u jednom trenutku u zivotu bilo kao adolescent ili zreo sreo sa homosexualnoscu, sopstvenom ili tudjom.

poenta mog posta je bila jasna, a ona je da su trazne i mazene zene od svih sa uvrnutim fetisom da su osvajacice duboko nesretne...a to zna svako sa imalo iskustva jer je uvek u mladosti lakse osvojiti neku koja za sebe misli da je bozica i vamp posto 90 posto klinaca ne sme da joj pridje od straha da ce biti odbijeni.
nije osvajanje lična projekcija nego realna veština u vremenu i prostoru, zašto je to usud ja ne shvatam.
realne veštine uvek su se cenile više od zamišljanja i maštanja

sad o nesreći nećemo... svi imamo razloga za duboku nesreću ali i to je pitanje ličnog izbora šta želiš u životu dok hodaš ovom zemljom jer
posle je kasno.....

nije osvajanje lična projekcija nego realna veština u vremenu i prostoru, zašto je to usud ja ne shvatam.
realne veštine uvek su se cenile više od zamišljanja i maštanja

sad o nesreći nećemo... svi imamo razloga za duboku nesreću ali i to je pitanje ličnog izbora šta želiš u životu dok hodaš ovom zemljom jer
posle je kasno.....
jedina vestina kod pristupa zenama se zove iskrenost...pa gde prodje.

ako baziras celu vestinu na lazima i mazanju mozda se malo okoristis, na duze staze je izgubljena utakmica.

usud harizme o kome govorim je antipod prokletstvu kada od necijeg izgleda skrecemo pogled u stranu

malo je guzzio alena malo natali...
ljubomorni supružnici rešili su da mu presude

jedina vestina kod pristupa zenama se zove iskrenost...pa gde prodje.

ako baziras celu vestinu na lazima i mazanju mozda se malo okoristis, na duze staze je izgubljena utakmica.

usud harizme o kome govorim je antipod prokletstvu kada od necijeg izgleda skrecemo pogled u stranu
zašto ti je polazna osnova laž?
meni nikada nije bila a ne tolerišem je ni kod drugih
ah, sada nijedno ljudsko biće nema tu božansku lepotu da bi pogled morao da beži u stranu
svi smo mi unikatni ornamenti univerzuma i svako je na svoj način besprekoran i lep

prokletstvo je ceo život ako ga tako shvatiš u startu sve loše što se desi nazvaćeš prokletstvom a ne lekcijom iz koje si izašo bolji i snažniji kao osoba.

zašto ti je polazna osnova laž?
meni nikada nije bila a ne tolerišem je ni kod drugih
ah, sada nijedno ljudsko biće nema tu božansku lepotu da bi pogled morao da beži u stranu
svi smo mi unikatni ornamenti univerzuma i svako je na svoj način besprekoran i lep

prokletstvo je ceo život ako ga tako shvatiš u startu sve loše što se desi nazvaćeš prokletstvom a ne lekcijom iz koje si izašo bolji i snažniji kao osoba.
niko nije rekao da ti lazes vec sam apostrofirao muski pristup.... si ti musko, koliko znam nisi, o muskarcima mi nemoj pricati jer ih znam bolje nego ti.

niko nije rekao da ti lazes vec sam apostrofirao muski pristup.... si ti musko, koliko znam nisi, o muskarcima mi nemoj pricati jer ih znam bolje nego ti.
da razumela sam šta si apostrofirao.
ja sam se iz svog ugla osvrnula na temu.
o muškarcima više i ne mislim ne pričam i ne sanjam.
sve mi je jasno, nisu mi potrebne fusnote.
:heart:

Da li žene još uvek traže da budu osvojene? Da li muškarci imaju ustaljene taktike u tome? Ili su žene te koje ipak biraju, otvoreno. Ako i dođe do osvajanja, da li muškarci mogu da iznesu ulogu, da li dolazi do stvarnog zbližavanja? Da li se vide stvarno ili zive u iluzijama? Ili put jednoj do drugih treba da bude sasvim drugačiji? Tipa, imate zajedničku strast, ka planinarenju i to je dovoljno da već krenete negde? Mislim da je 1-1 osvajanje deplasirano, da je za neki odnos potrebno mnogo više od dopadanja. Koliko uspevate u tome? Da li vam je teško da se zbližite? Da li to želite ili ne?
nisam pametan :aha:
da me ubiješ ne znam šta da kažem

Back