Osvajanje, borba ili nesto trece?

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam da ovde ima zenskog sveta koji primenjuje nekadasnje tipicno muske metode za osvajanje suprotnog pola,
ali mene interesuje da li i koliko ima onih koje vole da se oko njih muskarci lome, bore, nadmudruju i sta je to sto prelomi da se u toj borbi opredele za nekoga?

Ne volim isfoliranost, neiskrenost...ma kakvo nadmudrivanje i takmičenje:thumbdown:
nezanimljivi su i oni što im se sviđa svaka suknja, mnogo su mi lelujavi i u oblacima, od njih se brzo hladim:)

Valjda je tako...
Mislim, ima zena koje eksplicitno kazu da vole da se oko njih muskarci bore.
Jesu li to princeze ili smizle?
Ili je to isto?

Muskarac mora malo vise da iskaze emocije...da je ne prihvata zdravo za gotovo.....vec da se ulozi vise truda u komunikaciju i mogoci razvoj odnosa ....

@tema

Ne volim tajanstvene, ni odmerene...itd. ne volim da se lome oko mene, niti ja oko njih....volim opustenu, duhovitu, iskrenu i fer komunikaciju....a dalji razvoj price zavisi od mnogo toga....
Zenskarose posebno ne podnosim...namirisem ih na kilometar...onaj ko mi pridje, zazali ce....jbga..stvarno ih ne volem...:confused:

Znam da ovde ima zenskog sveta koji primenjuje nekadasnje tipicno muske metode za osvajanje suprotnog pola,
ali mene interesuje da li i koliko ima onih koje vole da se oko njih muskarci lome, bore, nadmudruju i sta je to sto prelomi da se u toj borbi opredele za nekoga?
Prelomi to sto probije sve linije moje odbrane, razoruza me i ostavi bez daha... Onda mogu sam oda ga zadivljeno gledam trepcuci okicama... I da vlazim...

Nek' se lome i biju do krvi kad su ludi. Sve će uraditi da dođu do snoške...
Heh, glupi muškarci...čast izuzecima!

Btw, ja se opredeljujem za one tihe ali opasne. Takav će me dobiti bez borbe :cool:

Back