neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
mislila je na one sto muvaju sve zivo...
i svakoj pricaju istu pricu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislila je na one sto muvaju sve zivo...
i svakoj pricaju istu pricu...
Uf, pa ti nisu ni blizu ozbiljnih osvajaca. To su vise cirkusanti.![]()
Uf, pa ti nisu ni blizu ozbiljnih osvajaca. To su vise cirkusanti.![]()
Znam da ovde ima zenskog sveta koji primenjuje nekadasnje tipicno muske metode za osvajanje suprotnog pola,
ali mene interesuje da li i koliko ima onih koje vole da se oko njih muskarci lome, bore, nadmudruju i sta je to sto prelomi da se u toj borbi opredele za nekoga?
Valjda je tako...
Mislim, ima zena koje eksplicitno kazu da vole da se oko njih muskarci bore.
Jesu li to princeze ili smizle?
Ili je to isto?
Prelomi to sto probije sve linije moje odbrane, razoruza me i ostavi bez daha... Onda mogu sam oda ga zadivljeno gledam trepcuci okicama... I da vlazim...Znam da ovde ima zenskog sveta koji primenjuje nekadasnje tipicno muske metode za osvajanje suprotnog pola,
ali mene interesuje da li i koliko ima onih koje vole da se oko njih muskarci lome, bore, nadmudruju i sta je to sto prelomi da se u toj borbi opredele za nekoga?
pa...zivot je borba.
a u ljubavi vazi zakon srca...sto znaci da ce pobediti onaj koji je srcu najdrazi...
ostali mogu da se lome...nista ne vredi...
..ja harpunom lovim.... pravo u ribu!!Ja volim muskarce-lovce, ali da ih osvajam, to mi je interesantno, a ne sad kao tu da cekam ko ce kome prvi da pridje. Gledajuci prakticnost, to mi je u sustini potpuno nebitno.. Ali mi ponekad bas prija da me osvajaju, pasivnost i odmor...
to je zamorno... sto da se bore kad ja ionako uvek znam tacno koga hocu i fokusiram se na njega...koliko ima onih koje vole da se oko njih muskarci lome, bore, nadmudruju i sta je to sto prelomi da se u toj borbi opredele za nekoga?
to je zamorno... sto da se bore kad ja ionako uvek znam tacno koga hocu i fokusiram se na njega...
pa odgovorila sam ti - ne volim.nego da li volis da gledas luzere kako se lome oko tebe, a ti na kraju balade odes sa onim kojeg si odabrala na pocetku?![]()
Znam da ovde ima zenskog sveta koji primenjuje nekadasnje tipicno muske metode za osvajanje suprotnog pola,
Biti nekome i zeleti biti nekome - koliki korak...?![]()
koliki korak, u kom smislu....
kao - potrebna je ta borba,
ili koliko njih do tog jednog jedinog,
ili...nešto 3.?![]()
Neee...
Bila je to vise konstatacija.
Kad nekome vec jesi i kada to tek zelis da postanes...
![]()