Guliverr:
Hesse:
Guliverr:
3APA3A:
Postoji jedan bend koji nema nijednu svoju stvar. Sve su obrade. ODLICHNE! Zovu se Thievery Corporation. Mislim da i Night Shift funkcionishe na slichan nachin. Al da maznesh i cjutish! E, to ne razumem, niti odobravam.
A sta treba da ides okolo i vices-OBRADIO SAM PESMU,NANA NA NA NA...ko poznaje muziku on ce znati da si obradio ko ne poznaje za njega nije vazno i to je to!
Guliverov komentar je smesan
Oni nisu obradili pesmu, citaj: UKRALI. Kada se pesma obradi onda se na izdanju napise ime autora originala (u krajnjem slucaju), posto kod nas ne funkcionise zakon o placanju autorskih prava za obrade.
Pazi ako ti je smesno a ti se smej meni to nece smetati ni malo! Tebe kao nekoga iz publike ne treba da interesuje uopste naci nastanka pesme,vec da li ti se ona svidja ili ne! Slazem se da je trebalo da potpisu autora ali ako to vec nisu ucinili onda je jedini koji ima pravo da im prebaci upravo taj autor,inace pesma je obradjena jer joj je aranzman nesto malo drugaciji,neznatno doduse!
"Tebe kao nekoga iz publike ne treba da interesuje uopste naci nastanka pesme,vec da li ti se ona svidja ili ne!"
Kako bre ne treba da zanima. Pa kad nekoga slusas i svidi ti se njegova muzika, onda ga cenis kao autora...medjutim onda saznas da on nije autor vec samo izvodjac...dakle onda treba ceniti autora prvenstveno...nisu Osvajaci od te pesme napravili bogznasta pa da ih uzdizes do te mere da nije bitno koje autor. Po tvojoj logici onda npr. ne treba ceniti Mozarta kao autora remek dela, vec npr. neki prosecan orkestar koji relativno dobro izvodi ta dela...i to u fazonu nije bitno ko je autor, bitno je da li ti se svidja...smesno

Ma bre lopove treba da pljuju svi redom da se zna da su lopovi!!! Ne mislim prvenstveno na Osvajace, oni su stvarno bili dobar bend...al taj come back im nije nikako trebao...nisko su pali...oni su to svesno uradili zarad para, znajuci da ce izgubiti sve ex obozavaoce.