Osumnjičeni za nacionalnu, versku i rasnu mržnju

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Policija je lišila slobode sedmoricu mladića iz Temerina, Bečeja i Ade zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje nacionalne, verske i rasne mržnje i netrpeljivosti, saopštila je danas Policijska uprava Novi Sad.

Slobode su lišeni sinoć, kako navodi policija, Atila O. (23), Robert O. (20) i Čongor K. (19) iz Temerina, Norbert K. (33) i Kornel K. (21) iz Bečeja i Tomas Š. (18) i Florian A. (18) iz Ade.

Oni se terete da su, 21. oktobra, ušli u jedan ugostiteljski objekat u Temerinu i pozdravljali nacističkim pozdravom „Zig hajl“, gurajući pritom goste lokala koje su psovali i vređali na nacionalnoj osnovi.

"Mladići, koji su na odeći imali obeležja Pokreta „64 županije“, sumnjiče se da su, zatim, ispred pomenutog objekta, nasrnuli na dvojicu Temerinaca, Denisa R. (23) i Mirka B. (23), tukli ih rukama i nogama i naneli im lake telesne povrede”, navoodi se u saopštenju.

Policija je, u stanu koji koristi Robert O, pronašla jednu automatsku pušku i različite delove za tu vrstu oružja, vazdušnu pušku u delovima, startni pištolj, deset komada municije, mačetu, kao i propagandni materijal Pokreta „64 županije“.

Protiv Roberta O. će, kako se navodi, biti podneta krivična prijava i za krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Sedmorici osumnjičenih određena je mera zadržavanja do 48 sati i biće u zakonskom roku privedeni na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.
http://www.tanjug.rs/novosti/64015/osumnjiceni-za-nacionalnu--versku-i-rasnu-mrznju-.htm

Страшно,
како србијанска власт пакује невиним дјечацима злочин, нема речи...

. . .

Poslednja izmena od moderatora:
То се не би догодило да је најЉепши остао предсједником.
Ово ће озбиљно успорити наше интеграције, зар је битно колико би млади изданак еуропе са нашег тла побио Срба???
Па то је само један аутомат!

To je ustvari reakcija na usporavanje našeg putovanja u EU, koje je u Borisovo vreme dostiglo "vorp" brzinu :lol:

Логично колега.
Одбацимо све оптужбе на рачун младих проевропљана, вратимо онај непоштено одузети нелегалном претрагом аутомат и поделимо осталој деци аутомате да не буду закинута.
Дозвола за поседовање и ношење истог оБрамбеног науружања се подразумева као и приступ стрЈелишту ,,Глинени голубарник" које избацује глинене шајкаче тај тако омрзнути симбол кочничара у свЈетлу будућнос'!

Хвала Богу да се неко сетио и одважио да им претресе кућу....... Добра деца држе калашњиков испод кревета......
Надам се да је наша полиција научила нешто из сопствених грешака и да ће на време да спречи терористе да се наоружају...

Страшно,
како србијанска власт пакује невиним дјечацима злочин, нема речи...

. . .

http://www.tanjug.rs/novosti/64015/o...nu-mrznju-.htm
.

Јбт... у овој земљи више ништа није јасно. Данас се јавио на Радио-Фокус у току емисије коју води Влада Ђукановић лик из Темерина који каже да је Србин, да је све ово лаж и измишљотина, да се нешто овако уопште није десило и да они одлично живе са Мађарима којих у Темерину има око 30% а остало су Срби....... тако да стварно више не знам шта да мислим??? :think:

Poslednja izmena od moderatora:
Јбт... у овој земљи више ништа није јасно. Данас се јавио на Радио-Фокус у току емисије коју води Влада Ђукановић лик из Темерина који каже да је Србин, да је све ово лаж и измишљотина, да се нешто овако уопште није десило и да они одлично живе са Мађарима којих у Темерину има око 30% а остало су Срби....... тако да стварно више не знам шта да мислим??? :think:
Ја сам Јапанац из Бечеја и знам Јамамота.
Па ти веруј.

То се не би догодило да је најЉепши остао предсједником.
Ово ће озбиљно успорити наше интеграције, зар је битно колико би млади изданак еуропе са нашег тла побио Срба???
Па то је само један аутомат!

:super::super::super::super::super::super::super:

Нисам нешто за насиље, али пре нико вече у "Морачи"
кошарка Будућност-Партизан.
И навијачки кретени се побију. почеле столице да лете.
На моје велико задовољство
полиција исукала пендреке па по једима и другима.
Смирише из зачас.
На опште задовољство присутних норомалних навијача.
А било више партизановаца, јер гробари
имају јаке навијаче у ПГ.

И овде ће се сигурно јавити неки да закукају
над судбином срба у ЦГ, али нема везе.
Мени не могу спрочитавати антисрпство
јер су ми и жена и син дршаљани Србије
.

За изазивање верске и националне
мржње бих кажњавао више него за убиство.
Јер убиство може бити из нехата, беса, чак и у саобраћају.

И распад СФРЈ је почео изазивањем националне и
верске мржнје.

Back