Osumnjičen da je drugarici polomio vilicu

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Požarevac - Požarevačka policija uhapsila je Dušana S. (22) iz Požarevca, osumnjičenog da je svoju poznanicu prebio ispred diskoteke Madona i polomio joj vilicu, saopšteno je iz policije.

On je osumnjičen da je u nedelju, 17. juna, rano ujutru na parkingu diskoteke Madona u Požarevcu, posle kraće i žučne rasprave, svoju poznanicu G. S. (20) više puta udario rukama i nogama u glavu. Po ukazanoj prvoj lekarskoj pomoći u požarevačkoj bolnici, oštećena je prevezena u beogradski Urgentni centar gde su joj utvrđene teške telesne povrede i fraktura vilice. Požarevačka policija podnela je prekršajne prijave protiv Dušana S. i G.S. zbog narušavanja javnog reda.

http://www.danas.rs/danasrs/drustvo...garici_polomio_vilicu_.55.html?news_id=242468

[Ne_Vazim_Se];22015819:
burazeru, mozesh i ti njoj da kazesh bilo shta, ali na iskljuchivo verbalne provokacije momentalnim fizichkim napadom reaguje samo izuzetno asocijativna individua, da ne kazem psihopata.

verbalno na verbano dovodi do tenzija
radi se o dve samoljubive i isključive osobe koje ne uvažavaju da neki put treba prećutati
dugačak je ovaj kratki život pa se treba truditi da broj tolerantnih rešenja bude ravnopravan
ono što ti se čini danas kao jedino najbolje, već sutra može da bude naopako ili da se ukaže da je druga strana bolji strateg
pol nije bitan. samo životno iskustvo za date situacije

Recimo imam druga ćija žena ide logikom, zaradili smo 45.000 a mesec ima 30 dana pa dnevno treba da trošimo...
Opet drugar ima logiku - možda mi danas ne trebaju pare ko zna sutra šta će crkne na kolima ili frižideru
I kreće verbalno teoretisanje, ratuju još uvek...

da zamisli
a tek deca
i njih treba tuci
i onako popovski sodomizovati
e shvashta

Šta svašta?
Jel policija naučila pameti momčića od 16-17 što je slušao muziku pa pošto ih zvao prijatelj da se žali
slomili momku vilicu gratis. Dali izjavu da se sam spotakao na stepenice, baš nekako u njihovom prisustvu.

Sadizam je Balkanska boljka

Poslednja izmena:
Деца се рађају да би их родитељи тукли. То је нормално.

Ako fizički odrasla osoba ima potrebu da batinama ospori dečiju psihu i potrebe onda je to za hospitalizaciju
Detetu treba objasniti zašto je neka odluka pogrešna kao i da sagleda sve aspekte te odluke
Čudno je da roditelj tuče dete "zato što laže" jer dete je pre toga emocionalno bilo izloženo roditeljskim lažima
Kad kažem roditelj mislim i na primitvce

Na kraju krajeva ni jedan roditelj ne može da dokaže da je dete nastalo kad su oni hteli tako da nisu nikakvi stvoritelji
Medjutim pojedini primtivci ne shvataju ni da pol deteta odredjuje muškarac a ne žena

verbalno na verbano dovodi do tenzija
.
zbilja?
tumblr_lqywh4vdds1qfvwaoo1_500.gif

mozhda su sama hebeno poremeceni :evil:

Back