Hexy Bee
Buduća legenda
- Poruka
- 36.858
Sasvim se slazem s iznetim. Nikako ne dozvoliti da nasa deca trpe ono sto smo i mi. A mi da nadjemo nacina da se roditeljima da do znanja da grese i da to neces dozvoliti da rade i deci. Distanca je dobra. Ne znam to bezanje od problema da li je dobro. Mozda se i pokaze kao dobro, ali sve sto ti ostane nereseno praticete gde god bila. To je bar moje misljenje. Znaci mozes i ostati ovde i naci nacina da izadjes na kraj s roditeljima. Za svakog ima neki nacin i neki kljuc samo ga treba naci.
U svakom slucaju sto god da odlucis zelim ti srecu. I da to bude dobra odluka za sve.
Ćao > BORKETA
Razumem ja šta ti meni hoćeš da kažeš ! Naravno da čuvam i štitim svoju decu kao Lavica ! Ovo je moja bitka...
A to što planiramo da odemo u Inostranstvo - to je iz razloga jer nemamo zaista drugo rešenje,ne radimo mi ti samo zbog njih(matoraca)
> Hoćemo da krenemo da stvorimo Dom jer su nam ovde ruke totalno vezane i to na leđima ! Kada ćemo da stvorimo našoj deci i nama krov nad glavom ako ne sada u ovim našim godinama...
Hexy