Osuđivanje od strane NAŠIH roditelja !

Sasvim se slazem s iznetim. Nikako ne dozvoliti da nasa deca trpe ono sto smo i mi. A mi da nadjemo nacina da se roditeljima da do znanja da grese i da to neces dozvoliti da rade i deci. Distanca je dobra. Ne znam to bezanje od problema da li je dobro. Mozda se i pokaze kao dobro, ali sve sto ti ostane nereseno praticete gde god bila. To je bar moje misljenje. Znaci mozes i ostati ovde i naci nacina da izadjes na kraj s roditeljima. Za svakog ima neki nacin i neki kljuc samo ga treba naci.
U svakom slucaju sto god da odlucis zelim ti srecu. I da to bude dobra odluka za sve.

Ćao > BORKETA

Razumem ja šta ti meni hoćeš da kažeš ! Naravno da čuvam i štitim svoju decu kao Lavica ! Ovo je moja bitka...
A to što planiramo da odemo u Inostranstvo - to je iz razloga jer nemamo zaista drugo rešenje,ne radimo mi ti samo zbog njih(matoraca)
> Hoćemo da krenemo da stvorimo Dom jer su nam ovde ruke totalno vezane i to na leđima ! Kada ćemo da stvorimo našoj deci i nama krov nad glavom ako ne sada u ovim našim godinama...

Hexy z;)

Ja stvarno ne mogu da razumem sebične roditelje, a takvih primera (i nažalost još gorih) ima u životu ihaaaj!

Razumem te potpuno što te to tišti i teško ti je da se toga rešiš jer bi trebalo da su roditelji naši najverniji i najodaniji prijatelji. Mene bi to takođe ubijalo.

Dobila si dobar savet, da pokušaš da ih prihvatiš takvima i da se pomiriš sa tim.
Ali, ipak je teško preći preko svega, roditelji su to. Njihova ljubav je najvažnija kroz ceo život, a kada dođu deca, dolaze u drugi plan, ali i i dalje ostaju među naj, naj....

Tužno je to sa roditeljima. Svako ko ima problema sa njima je zaista uskraćen za jednu od najvećih i najlepših ljubavi i iskreno mi je žao.

Ali kao što kažu: "Ne vredi plakati nad prosutim mlekom", tu se ništa ne može i ostaje ti samo da uživaš u svojoj novoj srećnoj porodici. Stara je felerična kako si sama rekla, ali je ipak tvoja pa mora ostati omiljena :heart:

Ja stvarno ne mogu da razumem sebične roditelje, a takvih primera (i nažalost još gorih) ima u životu ihaaaj!

Razumem te potpuno što te to tišti i teško ti je da se toga rešiš jer bi trebalo da su roditelji naši najverniji i najodaniji prijatelji. Mene bi to takođe ubijalo.

Dobila si dobar savet, da pokušaš da ih prihvatiš takvima i da se pomiriš sa tim.
Ali, ipak je teško preći preko svega, roditelji su to. Njihova ljubav je najvažnija kroz ceo život, a kada dođu deca, dolaze u drugi plan, ali i i dalje ostaju među naj, naj....

Tužno je to sa roditeljima. Svako ko ima problema sa njima je zaista uskraćen za jednu od najvećih i najlepših ljubavi i iskreno mi je žao.

Ali kao što kažu: "Ne vredi plakati nad prosutim mlekom", tu se ništa ne može i ostaje ti samo da uživaš u svojoj novoj srećnoj porodici. Stara je felerična kako si sama rekla, ali je ipak tvoja pa mora ostati omiljena :heart:

Hvala ti > EliNS

Pre svega na Iskrenim rečima ................Hexy

Kako ne razumeš... sigurno i sama poznaješ neke sebične i egoistične osobe... jel tako?
Pa zar ti misliš da te osobe postaju bolje i manje sebične kad dobiju decu... varaš se...
Onda bi svi ljudi na svetu postajali bolji čim dobiju decu... Karakter i ličnost čoveka ništa ne može promeniti... ni dete...

Bilo bi interesantno cuti sta na sve ovo kazu roditelji.
Uvek treba cuti i drugu stranu, pa tek ond aosudjivati - to je moj stav!

Kazu da covek nikada ne nadraste potrebu da ga roditelji vole... ali ipak u pitanju je odrasla osoba.....

Da, treba cuti i drugu stranu da bi se izveo pravi zakljucak - najlakse je osudjivati.

Deca su nasi najveci kriticari, samo sto se toga niko ne seti kada mu je dete malo!

Komplexna tema.....

Bilo bi interesantno cuti sta na sve ovo kazu roditelji.
Uvek treba cuti i drugu stranu, pa tek ond aosudjivati - to je moj stav!

Kazu da covek nikada ne nadraste potrebu da ga roditelji vole... ali ipak u pitanju je odrasla osoba.....

Da, treba cuti i drugu stranu da bi se izveo pravi zakljucak - najlakse je osudjivati.

Deca su nasi najveci kriticari, samo sto se toga niko ne seti kada mu je dete malo!

Komplexna tema.....

Ćao > onaona
Pa ja sam upravo zbog toga što nevolim OSUĐIVANJE bilo koga tipa Postavila temu pod Ovakvim nazivom !

Njihova (roditeljska) osuđivanja su me totalno uneredila :
> Prvo me je duša bolela, a onda kako je vreme odmicalo - a Osuđivanja se nastavila svaku Osudu sam osećala kao udar Bičem !

Ja sam se mojim roditeljima ´´dogodila´´ - nisu me planirali...Znam to jer znam kako i gde su započeli svoj bračni život...
Volim ih, i sve što sam od njih želela da me prihvate onakvu kakva sam - kao što i ja druge prihvatam ! Ali očigledno je da se to neće nikada dogoditi !

Dok sa mojom mlađom sestrom imaju totalno drugačiji odnos - ona im sve ´´skreše´´ u lice bez ikakvih problema i oni se ne ljute - ona je ´´planirano´´ dete > a ja ćutim i prosto joj se divim jer neke stvari ja ne bih umela tako da kažem !
Ja više ´´gutam´´ imam utisak da kada bih i ja zauzela stav kao moja sestra - gledali bi me ´´belo´´ !
I što je još čudnije - koliko za mene imaju osuda > toliko za sestru imaju opravdanja !

Čudna je stvar TO roditeljstvo !!!

Back