Osuđivani vođa "grobara" skinuo Šćepoviću traku

Od koga klub zivi? Od ovih huligana? Kako klub moze da zivi od ovih huligana, kada oni ni dinara ne trose na klub? Dobro, mozda kupe neki sal jednom u deset godina. Da su pravi navijaci, oni koji trose pare na klub, naravno da mogu da iznesu svoje kritike, na normalan nacin, kroz javnost. Kritike se ne iznose cinjenem krivicnih dela, to rade samo huligani.
Dobro, samo ti i dalje nastavi da se divis toj moralnoj velicini, uzoru , idolu, Don Kihotu i borcu protiv nepravde, Kimiju.

Uopšte ne kapiras o čemu ja pričam.To da je on moralna veličina,uzor,idol ili šta već,to si rekao ti a ne ja.I nemam uopšte nameru da mu se divim.Govorim o tom bezveznom i nebitnom aktu koji se dogodio na jednoj fudbalskoj utakmici koji je bacio u senku rekonstrukciju vlade,postavljanje Miće Megatrenda za ministra kulture,brutalna ubistva širom zemlje,činjenicu da ljudi ginu na putevima kao na divljem zapadu,masovna poskupljenja osnovnih životnih namirnica...Ali bitnije je što je tamo neki ološ skinuo kapitensku traku tamo nekom vrljezu.
Eto,to pokušavam da ti objasnim.

Uopšte ne kapiras o čemu ja pričam.To da je on moralna veličina,uzor,idol ili šta već,to si rekao ti a ne ja.I nemam uopšte nameru da mu se divim.Govorim o tom bezveznom i nebitnom aktu koji se dogodio na jednoj fudbalskoj utakmici koji je bacio u senku rekonstrukciju vlade,postavljanje Miće Megatrenda za ministra kulture,brutalna ubistva širom zemlje,činjenicu da ljudi ginu na putevima kao na divljem zapadu,masovna poskupljenja osnovnih životnih namirnica...Ali bitnije je što je tamo neki ološ skinuo kapitensku traku tamo nekom vrljezu.

Sve je to isto.A to je nasilje.

Sve je to isto.A to je nasilje.

Misliš ti da je sve to isto.Dakle poistovećuješ ovaj imbecilan slučaj sa slučajem dzukca koji je polomio nos jednoj devojčici.Isto je kao ubistvo,visemilionska pljačka,pretnje,ucene...Još jednom ću samo postaviti pitanje:Gde je ovde nasilje?Da li ga je udario,da li mu je pretio,da li ga je psovao,vredjao?
Naravno,neko će opet reći kako ja branim tog Kimija i kako mu se divim ali nema veze,neka shvati kako ko hoće.Taj indijanac me uopšte ne zanima već govorim o težini učinjenog dela i prostora koje je to delo dobilo u javnosti.
Hajde onda da u to ime proglasimo trodnevnu žalost a posle ta tri dana izvršimo masovni harikiri u znak neprebola te svete kapitenske trake.Neka pravosudje,koje nažalost ne radi ništa u ovoj zemlji,tereti tog lika za ona ozbiljna krivična dela koja je učinio.

Zasto je ova vest, pa i tema uopste bitna? K'o sto rece cenjeni kolega :

Govorim o tom bezveznom i nebitnom aktu koji se dogodio na jednoj fudbalskoj utakmici koji je bacio u senku rekonstrukciju vlade,postavljanje Miće Megatrenda za ministra kulture,brutalna ubistva širom zemlje,činjenicu da ljudi ginu na putevima kao na divljem zapadu,masovna poskupljenja osnovnih životnih namirnica..

Joj brate...Kakvo krivično delo prinude aman ti Bog?
A ako neznas ko je Marko Šćepović,čisto da te podsetim:dečko je sin Sladjana Šćepovića,bivšeg asa fk Partizan a danas člana upravnog odbora tog kluba.Inače,menadžer mu je Falji Ramadani,čovek koji kroji i upravlja Srpskim fudbalom.Dakle,mali Šćepa MORA da igra svaku utakmicu iako dečko nema grama respekta prema dresu koji nosi i kluba za koji igra.Pošto trener i sportski direktor nemaju m*da da reaguju onda moraju to da urade navijači kojima je prekipelo od cirkusantnog ponašanja zamenika kapitena.Šta misliš,zašto to nije uradio Saši Iliću?Zato što čovek od 35 godina ukliza 20 puta po utakmici i pretrci za jedan meč više nego Šćepović za celu sezonu.Dakle ovde je motiv čisto sportske prirode i nema veze sa politikom,državnim problemima i crnom hronikom.
i zbog svega toga kimi ima pravo da ulazi na teren i pored na smrt preplašenih igrača preti prstom i skida traku kapitenu a čova iz obezbeđenja se ponašao kao da štiti kimija a ne igrače.
***** ti državu , kada nema šablonske presude na ovakve stvari , ovo se u normalnim državama rešava za 5 minuta
A toga kimija je trebalo izvesti pred prekršajnoga sudiju i direktno na odsluženje 5 godina robije! minimum

Ne vredi, nikada neces razumeti.

- - - - - - - - - -

Zasto je ova vest, pa i tema uopste bitna? K'o sto rece cenjeni kolega :

Zato sto Mica Megatrend ne moze da upada na stadiona i skida igracima trake, a ovaj mamlaz i olos Kimi moze.

Misliš ti da je sve to isto.Dakle poistovećuješ ovaj imbecilan slučaj sa slučajem dzukca koji je polomio nos jednoj devojčici.Isto je kao ubistvo,visemilionska pljačka,pretnje,ucene...Još jednom ću samo postaviti pitanje:Gde je ovde nasilje?Da li ga je udario,da li mu je pretio,da li ga je psovao,vredjao?
Naravno,neko će opet reći kako ja branim tog Kimija i kako mu se divim ali nema veze,neka shvati kako ko hoće.Taj indijanac me uopšte ne zanima već govorim o težini učinjenog dela i prostora koje je to delo dobilo u javnosti.
Hajde onda da u to ime proglasimo trodnevnu žalost a posle ta tri dana izvršimo masovni harikiri u znak neprebola te svete kapitenske trake.Neka pravosudje,koje nažalost ne radi ništa u ovoj zemlji,tereti tog lika za ona ozbiljna krivična dela koja je učinio.

Nije isto, huliganska bagra je najveca pretnja za drzavnu bezbednost. Banana i Darko Saric npr. nikada ne bi smeli da izadju na ulice spremni da ubiju kolonu gejeva, i puste im krv. Darko Saric, Banana i taj telohranitelj koji razbija deci noseve ce da dodju i prodju, huligani nece da prodju, jer su jaci u drustvu i od Darka Sarica i od Megatrenda zajedno, zato sto je samo njima dozvoljena da otvoreno i javno pokazuju agresivnost i fizicko i psihicko nasilje na konstantnoj bazi, bez ikakvih posledica. Zao mi je sto to ne razumete, i verovatno nikada necete moci da razumete.

Poslednja izmena:

To su sve savrseno razlicite stvari, ne sme da se kaze da je nesto nevazno jer je eto danas u Bagdadu ubijeno 79 ljudi.
Ovo je strasno a to sto ti strahotu ne razumes, to govori o tvom poimanju postovanja zakona.
Sutra ce izvesti coveka iz autobusa i prebiti ga, ali ces ti reci da to nije vazno prema recimo investicijama
nekakvog Vucicevog sheika.

Ko kaže da sam mu ja skinuo traku, on mi ju je sam dao. Jel tako Marko!? :D :D

lolcina..ne pratim fudbal ali ovo je neverovatno...ovaj jadni fudbaler se usro jadan..guta knedle, muka mu je sto mora da izigrava klovna i da pravda ovog siledziju...
'imao je potrebu da mu preda traku'...imao je potrebu da se samolansira na mesec i pobegne od blamiranja koji mu siledzija priredjuje a niko da ga zastiti jer se ocigledno svi plase ovih huligana...
mene je kao klinca cale vodio na utakmice (nisam se nesto primio na fudbal - dosadan mi je) ali ja sada ni u ludilu ne bih svog klinca vodio na utakmice na koje dolaze ovakvi retardi kojima se tolerishe sve....

Al' pazi security, polilcija, nista... Cak i igraci mirno u transu tresuci se prilaze. Kao deca kad ih otac preteci pozove zbog neke brljotine... Ovo je neverovatno, nikakav legitimitet drzave i njenih institucija, ZAKONA bar ako nista drugo :D Svaka cast :D

Ovi ne smeju da ga zaustave dok pilazi i preti, pff :D Stoje i gledaju. Mislim da u Srbiji generalno treba da se zavrsi sa fudbalom i da se prekinu ovakve sarade jer nemaju smisla... Ovo je bolesno.

Back