Osudjenom Saudijcu odrubljena glava kod Meke!

• Začetnik teme Začetnik teme Halix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Osuđeni Saudijac pogubljen kod Meke

Autor: Beta, AFP | 07.11.2009. - 14:55

Jedan Saudijac osuđen na smrt zbog ubistva, danas je pogubljen na području Meke, na zapadu Saudijske Arabije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Hasanu ben Ahmed al-Karniju je danas odrubljena glava sabljom.

Osuđen je da je automobilom udario Mohameda ben Alija al-Karnija, posle čega je pucao na njega zbog svađe, navodi se u saopštenju Ministarstva.
To je 60. pogubljenje od početka godine u Saudijskoj Arabiji. Prošle godine su pogubljena 102 zatvorenika.
Smrtna kazna se može dobiti za ubistvo, silovanje, oružanu pljačku, preljubu i šverc droge.

Mislim da i kod nas treba ovako...

Adekvatna kazna za one koji te prevare za 1000 eura ili te izdaju. Podrzavam te!

Osuđeni Saudijac pogubljen kod Meke

Autor: Beta, AFP | 07.11.2009. - 14:55

Jedan Saudijac osuđen na smrt zbog ubistva, danas je pogubljen na području Meke, na zapadu Saudijske Arabije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Hasanu ben Ahmed al-Karniju je danas odrubljena glava sabljom.

Osuđen je da je automobilom udario Mohameda ben Alija al-Karnija, posle čega je pucao na njega zbog svađe, navodi se u saopštenju Ministarstva.
To je 60. pogubljenje od početka godine u Saudijskoj Arabiji. Prošle godine su pogubljena 102 zatvorenika.
Smrtna kazna se može dobiti za ubistvo, silovanje, oružanu pljačku, preljubu i šverc droge.

Mislim da i kod nas treba ovako...

E pa ja to odavno zagovaram. Samo sto bi onda tvoj DS bio poznat po tome sto niko nema glavu. Mada ni ostali ne bi bolje prosli.

Nisam to ni rekla.Oni to donose,rasturaju...zato kažem lepo da njega "overdozuješ" i to ti je provereno 1 manje rasturač preko kog to može da se nabavi ...a ove fore tipa odleži kaznu pa će da se smiri i uozbilji...

p.s.mislim da bi nas Dušanov zakonik doveo u red...

Ne kazem da si to rekla,nego ne postoji jedan rasturac manje,utom eto drugog i tako....

Back