osuditi zlocine

adem_ks:
Rainbow Six, ako sam te uvredio izvini, nije bilo namerno, mada si ti prvi par puta mene "lepo" citirao, i ja nisam nista rekao, i da znas da nisam ovde da vredjam bilo koga za razliku od nekih, cisto zezanje da prodje vreme. idemo dalje i nema ljutis, vazi????????
Ma kakva uvreda???
a015.gif
Nema uvrede!!!
k055.gif
Nema potrebe za izvinjavanjem!!!
a020.gif

Pa zar ne vidiš da se dobro zezamo???
n015.gif
n010.gif

Samo tjeraj dalje i opušteno!!!
c030.gif

adem_ks:
.]Znash shta je meni za humor?
Kad neko stavi "izgradnja demokratskog drushtva"i "tolerancija"zajedno u rechenici sa srbija

A ZNAS STA JE MENI SMESNO..TO STO O DEMOKRATIJI I SLOBODI PRICAJU LIKOVI POPUT HARADINAJA,TACIJA,CEKUA A TI SE SLAZES SA NJIMA IAKO SU VISE ALBANACA ONI POBILI NEGO STO IH JE POGINULO U RATU SA SRBIMA...PA GDE I SMES DA SE NE SLAZES.....DEMOKRATIJA NA ALBANSKI NACIN...

sergeronimo:
A ZNAS STA JE MENI SMESNO..TO STO O DEMOKRATIJI I SLOBODI PRICAJU LIKOVI POPUT HARADINAJA,TACIJA,CEKUA A TI SE SLAZES SA NJIMA IAKO SU VISE ALBANACA ONI POBILI NEGO STO IH JE POGINULO U RATU SA SRBIMA...PA GDE I SMES DA SE NE SLAZES.....DEMOKRATIJA NA ALBANSKI NACIN...

ako ti interesuje sa kim se JA slazem ti pitaj, a nemoj... ja licno se slazem samo sa haradinajom, i to zbog njegovog rada, tj. delovanja nakon "rata". znaci ne znam sta je bilo ili sta je bio pre toga, o tome cu suditi nakon "onih".

adem_ks:
ako ti interesuje sa kim se JA slazem ti pitaj, a nemoj... ja licno se slazem samo sa haradinajom, i to zbog njegovog rada, tj. delovanja nakon "rata". znaci ne znam sta je bilo ili sta je bio pre toga, o tome cu suditi nakon "onih".

sta da ti kazem....sve je manje zivih svedoka protiv njega u hagu....i Albanaca i Srba....

sergeronimo:
sta da ti kazem....sve je manje zivih svedoka protiv njega u hagu....i Albanaca i Srba....

OK. to je tvoje misljenje. ja sam cuo da je par svedoka "umrlo" dvadesetak odustalo [a to me ne cudi, jer kod nas na balkanu se podrazumeva da si svedok samo nekome koga mrzis] ali da ih ima jos osamdesetak, pa ako je kriv dokazace se ako ne onda...

sergeronimo:
ako ga i osude bice to zato sto je ubijao Albance posto se u tom sudu Srbi ne racunaju....Ja se samo nadam da svedoci Albanci nece odustati...

da ne budem dosadan, ja sam da se krivci osude, bez obzira na "ko je sta", mada je on jedini koga ce mi biti zaista zao ako ga osude.

Back