Osuditi zločine?!

Osuditi zločine?

• DA ,sve bez razlike!

• Samo Srebrenički.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Iron Lord:
U Americi recimo osudjenik na električnu stolicu, ima edukaciju u vidu upoznavanja lepote interneta.
Taman se upozna sa likovima na forumu i uzme nekoliko nikova, za svaki slučaj, kad naidje stražar i kaže - gasi to sine...

Inače električna stolica je nasledje onih njihovih katoličkih sprava za mučenje žrtve.
U običnom domaćinstvu (220V, 50Hz kod nas), daleko bilo, najduže traje 15 minuta.
Na električnoj stolici egzekucija traje i do 45 minuta zbog Mengeleovskih ispitivanja...

Tačno tako i toliko o humanosti i demokratskim vrednostima,
ma sila boga ne moli a bog silu ne voli,
kako sneg 4 metra u Njujorku,sada će neki demonkrata da kaže da su to oni namerno zbog pičijeg gripa ili virusa,užas šta može manipulacija ....

Osuda zločina u deklaracijama ne znači ništa. To je parče papira u kojoj se nešto osuđuje i u kojoj je više nego diskutabilna, iskrenost i žaljenje.
Mnogo više i značajnije bi bilo da se procesuiraju ljudi koji su okrvavili ruke i to na svim stranama. E, onda bi bilo pomirenja, ali jedni slave jednog, drugi drugog, a više ga slave da napakoste, nego što veruju.

Pa šta?:
Tačno tako i toliko o humanosti i demokratskim vrednostima,
ma sila boga ne moli a bog silu ne voli,
kako sneg 4 metra u Njujorku,sada će neki demonkrata da kaže da su to oni namerno zbog pičijeg gripa ili virusa,užas šta može manipulacija ....

1) Nema to veze sa demokratijom koliko sa filozofskim pitanjem "da li biti human prema nehumanom" tj koliko si ti onda human?
2) vidim koje si slovo izostavio, sram te bilo!

filatelista:
Osuda zločina u deklaracijama ne znači ništa. To je parče papira u kojoj se nešto osuđuje i u kojoj je više nego diskutabilna, iskrenost i žaljenje.
Mnogo više i značajnije bi bilo da se procesuiraju ljudi koji su okrvavili ruke i to na svim stranama. E, onda bi bilo pomirenja, ali jedni slave jednog, drugi drugog, a više ga slave da napakoste, nego što veruju.
...jes.....upravo tako.........

Iron Lord:
1) Nema to veze sa demokratijom koliko sa filozofskim pitanjem "da li biti human prema nehumanom" tj koliko si ti onda human?
2) vidim koje si slovo izostavio, sram te bilo!

Случајно стварно,сада сам видео.
Ма да, они са црним криминалом би тешко изашли на крај без тога и са тим је тешко.

Тешко је помирити народе и заборавити или чак опростити, док год постоје овакви политичари који нас предстаљају и док је политика међународне заједнице таква,
обичан свет је свугде исти,ја сам летос у анталији причао са доста муслимана који живе и раде ван БИХ и сви се слажу самном да је народ најмање крив и да су људи
погођени ратом на свим странама а мржњу и пропаганду шире интересне групе,
када би присуствовали састанку неких од таквих група могли би чути како су посао обавили доста успешно и како је рат био контролисан и донео је очекиване резумтате...СТРАШНО у какву анархију и безакоње иде свет са овом глобалистичком политиком!!!

Pa šta?:
Koje tvoje stvari? Sada ja trebam da kažem da su ovde sve stvari bile moga dede a da je tvoj deda bio konjušar ili šta već? Ma daj jasno je da je kuća onoga čija su deca u kući i to je tako,razgovaramo da se ne ponovi jer kada ti znaš šta meni smeta a ja šta tebi lakše je razumeti problem a kada neka od strana gura nešto po svaku cenu onda treći ima najveću korist polako čujemo svi u šta se pretvorila besa,žena,čast i porodica na KiM među albancima,vaša stvar.samo dijalog mora postojati onaj ko nije za dijalog samog sebe uništava...
cuti i *** nije isto. kada bih ja posao od pretpostavke da je u srbiji kao sto pisu novine, ja se ne bih usudio otici tamo, ali ja ipak kazem "... ma to novinari zaradjuju hleb..." a ti, sta ti kazes kada "cujes"???

Zlocin je zlocin......zlocinac je zlocinac......ma sa koje strane ucinjen.....pa zato........... ne osudjuje se narod kome zlocinci pripadaju vec ZLOCINCI I ZLOCIN..................bio u svom dvoristu, kuci kao i bilo kojem ili kojoj................................
G-dinu Tadicu........valjda je ovo jasno.........................

Pa šta?:
Тешко је помирити народе и заборавити или чак опростити, док год постоје овакви политичари који нас предстаљају и док је политика међународне заједнице таква,
обичан свет је свугде исти,ја сам летос у анталији причао са доста муслимана који живе и раде ван БИХ и сви се слажу самном да је народ најмање крив и да су људи
погођени ратом на свим странама а мржњу и пропаганду шире интересне групе,
када би присуствовали састанку неких од таквих група могли би чути како су посао обавили доста успешно и како је рат био контролисан и донео је очекиване резумтате...СТРАШНО у какву анархију и безакоње иде свет са овом глобалистичком политиком!!!
A to ti je klasična muslimanska žvaka. nagovorili nas političari ovo-ono. Mene neka osuda Muslimana za ratni zločin neće navesti da se ljubim sa njima. Dosta je bilo pokazali smo i mi i oni šta mislimo i osjećamo i što da se lažemo.

intra:
A to ti je klasična muslimanska žvaka. nagovorili nas političari ovo-ono. Mene neka osuda Muslimana za ratni zločin neće navesti da se ljubim sa njima. Dosta je bilo pokazali smo i mi i oni šta mislimo i osjećamo i što da se lažemo.

Ma nema vise Tita i bratstva i jedinstva, ja jednom po*usio tu zvaku, sada dete na vrema ucim ko je ko... :wink:
Imam komsiju koji je jos ekstremniji, a takav nisam da ucim ko je u komsiluku, po principu komsija npr Anto to ti je ustasa, komsija adem je balija..... :roll:

Ipak volim Istorijske cinjenice i inelektualniji pristup, pa detetu objasnis zasto je neko to sto jeste :razz:

JMBG:
Ma nema vise Tita i bratstva i jedinstva, ja jednom po*usio tu zvaku, sada dete na vrema ucim ko je ko... :wink:
Imam komsiju koji je jos ekstremniji, a takav nisam da ucim ko je u komsiluku, po principu komsija npr Anto to ti je ustasa, komsija adem je balija..... :roll:

Ipak volim Istorijske cinjenice i inelektualniji pristup, pa detetu objasnis zasto je neko to sto jeste :razz:
ono gore i govori i ne govori o tebi KO SI, ali ako mi kazes kako se ti predstavlajs pred svojim detetom [ono MI smo???] e onda....

adem_ks:
ono gore i govori i ne govori o tebi KO SI, ali ako mi kazes kako se ti predstavlajs pred svojim detetom [ono MI smo???] e onda....
Па моје дете чим је проговорило, знало је да каже име и обавезно презиме, коју славу славимо, и да никад никоме зло не мислимо и не чинимо, јер у Господа Бога верујемо, Исуса Христа и свето тројство.
А требао си прочитати све што написах испред па не би овако реплицирао 8-)

JMBG:
Па моје дете чим је проговорило, знало је да каже име и обавезно презиме, коју славу славимо, и да никад никоме зло не мислимо и не чинимо, јер у Господа Бога верујемо, Исуса Христа и свето тројство.
А требао си прочитати све што написах испред па не би овако реплицирао 8-)

nisam niti "replicirao" radi se obicno da mi govorimo svojoj deci kakvi su drugi, znaci nikada ne kazemo "...a mi smo..??" e to sam ja pitao sta ti kazes?

Дефинитивна потврда на случајном узорку,погледај гласање 21:2
Српски народ,држава Србија никада није имала намеру нити је починила инспирисала и помагала злочине,тадашња влада прекинула снабдевање ВРС и осудила злочин,Слободан Милошевић као човек који је инструисан од стране сад-а
први затворио границе преМа РС и осудио легитимну борбу ВРС и грађански рат између народа у БИХ,садашња власт и народ у Србији осуђују све злочине подједнако што је урадила и влада РС,Ратко Младић никада неће бити изручен трибуналу у хагу јер би Србија морала да плати велику оштету муслиманским грађанима БИХ а РС евентуално проглашена за геноцидну творевину,овако скривени део пресуде остаје ад акта,НЕ БОРИС Е тадић и коштуница дужни извињење породици Милошевић и свим другим жртвама грађанског рата у БИХ нарочито онима Српске националности који су страдали од руке насера орића и других....
ЗЛОЧИН НЕМА НАЦИЈУ И ВЕРУ, СВАКИ ЗЛОЧИН ТРЕБА ОСУДИТИ!!!
САД-Е МОГЛЕ ДА СПРЕЧЕ ЗЛОЧИН У СРЕБРЕНИЦИ И ШИРОМ БИВШЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ,ПОСТОЈИ ОБЈЕКТИВНА ОДГОВОРНОСТ ДРЖАВЕ САД И ТАДАШЊЕГ РУКОВОДСТВА ЗА РАСПИРИВАЊЕ НАЦИОНАЛНЕ МРЖЊЕ И СУКОБА....ништа мања није њихова одговорност од одговорности руководства бивших југословенских република па међу њима и Српског !!!!ЕНД ОФ СТОРИ!!!

filatelista:

Upravo tako

Back