Osudili Press na 300.000 dinara kaznu zato sto su slikali Cedin dvorac?

zasto bi bilo kojem politicaru sportisti javnoj licnosti smetalo da mu neko slika kucu?

pa prvo svako ko vas poznaje makar iz vidjenja zna kako izgleda kuca u kojoj zivite ili auto koji vozite, ako zivi u vasem kraju, tako da ne vidim u cemu je problem ako to preko novina znaju i ostali gradjani srbije i po cemu je slikanje bilo cije kuce ili automobila - krivicno delo ?

SKANDALOZNA PRESUDA OKRUŽNOG SUDA U BEOGRADU
SKANDALOZNO: SUD ODUZIMA SLIKE VILE U KOJOJ ŽIVI ČEDA!

Sudija Marina Klarić-Živković oglobila glavnog urednika Pressa Dragana J. Vučićevića sa 300.000 dinara zbog objavljivanja fotografija vile u kojoj živi Čedomir Jovanović. Naredila da sve fotografije predamo lideru LDP-a!?!

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=64773&sectionId=37

----------------------

ovo je stvarno skandal i sumrak sudstva u srbiji

svi znamo koliko je vec objavljeno na zapadu slika njihovih poltiicara, glumaca, muzicara, sportista i to mnoge slikane u paparaco fazonu - i niko nikad zbog toga nije osudjen jer javnost ima pravo da zna sta rade i gde zive javne licnosti - a svaki politicar je javna licnost.

sad ispada da je ceda jovanovic, covek koji bi trebao da bude uhapsen zbog narucivanja ubistva sredoja sljukica sljuke, zasticen u srbiji ko beli medved???

Posle ove presude komotno mozemo da zatvorimo sve novine

Sloboda stampe u Srbiji vise ne postoji

Čedina kuća je lepša od Tomine ali daleko im lepa kuća...

Inteligentije vesti?
Prvi put cujem!
Koliko ja znam, vest je vest, koliko je "inteligentna" nimalo ne zavisi od novinara. Od novinara moze da zavisi njegov KOMENTAR iste, tu se vec moze nesto uciniti.

Vest je sveta, komentar je slobodan...

e, da, samo za to nisi chula......ni po'jada nego sha josh nisi videla " " " na primer ovakav neki znak

e, da, samo za to nisi chula......ni po'jada nego sha josh nisi videla " " " na primer ovakav neki znak

Zao mi je sto cu te razocarati, nisam videla "ovakav neki znak",osim sad kad si ga ti "iscrtala":confused:
I ponavljam, nema NEINTELIGENTNIH vesti, ima samo neinteligentih komenatara, naravno i ineteligentnih i manje inteligentnih, sto ne zavisi uvek od onog koji komentarise, nego i nacina na koji se taj komentar prihvata...

Zao mi je sto cu te razocarati, nisam videla "ovakav neki znak",osim sad kad si ga ti "iscrtala":confused:
I ponavljam, nema NEINTELIGENTNIH vesti, ima samo neinteligentih komenatara, naravno i ineteligentnih i manje inteligentnih, sto ne zavisi uvek od onog koji komentarise, nego i nacina na koji se taj komentar prihvata...

Vidim da bi da *odvuchesh prichu u drugu stranu......sad.....da dalje o tome tupimo, potpuno se gubi svaki smisao, ali, ako bash hocesh....trebalo je da zanachi i Kurir i Pres, kao i Pravda i Trece oko, imaju svoju ""INTELIGENTNU"" ciljnu grupu koji se raduju , isto tako ïnteligentnim-bitnim-zivotnim prichama, taman toliko koliko je i serija Kursadjije duhovita

Nije teshko pogoditi kog su politichkog opredeljenja, kakva su im interesovanja.............mozda se, samo ponekad, po frizuri razlikuju....inache SUSHTINA IM JE ISTA!

Vidim da bi da *odvuchesh prichu u drugu stranu......sad.....da dalje o tome tupimo, potpuno se gubi svaki smisao, ali, ako bash hocesh....trebalo je da zanachi i Kurir i Pres, kao i Pravda i Trece oko, imaju svoju ""INTELIGENTNU"" ciljnu grupu koji se raduju , isto tako ïnteligentnim-bitnim-zivotnim prichama, taman toliko koliko je i serija Kursadjije duhovita

Nije teshko pogoditi kog su politichkog opredeljenja, kakva su im interesovanja.............mozda se, samo ponekad, po frizuri razlikuju....inache SUSHTINA IM JE ISTA!

Otkud ti znas koja sam ja CILJNA grupa?
Jesam li ja postavila ovu temu i navela izvor?
Ne znam nista o seriji "Kursadzije" a ti vidim, znas:roll:
Lako uocljiv zakljucak...

Kakva su to moja interesovanja?
Sta ti znas o meni da bi izvlacila nekakav zakljucak ko sam i sta sam?

Sta bih tek ja mogla o tebi reci, kad bih na osnovu onoga sta i KAKO PISES OVDE - htela!

P.S.Nadam se da ti nisi klasičan primer nemara skolstva prema pametnoj deci, ili obrnuto:cool:

Hajde što ja ne vidim nego što ne vidi niko :lol: idući put to malo bolje dokaži, ovo je ostalo na nivou pokušaja. A na forumu tražim budale poput tebe pošto ih nemam u stvarnom životu pa da nadoknadim :lol:

Žao mi je ali ja ovo ne tolerišem pa sam te prijavila iz vaspitnih razloga, eto sami si dokazala da nisi za forum, pošto komunikaciju svodiš na teške uvrede.

Apel za podršku NUNS-a
- predsednici Nadeždi Gaće -

Poštovane kolege,

Ovim putem vas obaveštavam o strašnoj hajci koju lider LDP-a Čedomir Jovanović vodi protiv Pressa i mene lično, kao glavnog urednika.
Gospodin Čedomir Jovanović je, za 54 dana, koliko mu javno postavljamo pitanja o poreklu imovine, protiv nas podneo više od 120 tužbi - privatnih, parničnih, krivičnih, kao i tužbi po osnovu Zakona o informisanju! Za tekstove koje smo ranije objavili o njemu i njegovoj stranci podneo je još 40 tužbi. Dakle, ukupno više od 160 tužbi!
Čedomir Jovanović zloupotrebljava sud i državu u obračunu sa svojim neistomišljenicima i kritičarima. On čini sve ne bi li mene, kao glavnog urednika, odvojio od posla i naterao me da se bavim samo sudom i njegovim tužbama.
Vrhunac čedističkog progona Pressa jeste tužba "malodobnog Mihajla Lajfa Jovanovića" i Jelene Jovanović, sina i supruge lidera LDP-a zbog objavljivanja serije tekstova o dedinjskoj vili u kojoj Jovanovići žive. Jovanovićev maloletni sin i njegova supruga tvrde da im je ovim tekstovima "narušena privatnost" i "ugrožena bezbednost". Traže milionsku odštetu, traže da se Pressu oduzmu sve fotografije vile na Dedinju. Suđenje, po ovoj tužbi, zakazano je za danas u 14.30 časova u Okružnom sudu u Beogradu.
Da se razumemo, Press ne beži od pravde i istine. Mi ne tražimo da budemo iznad zakona i da se nama ne sudi. Ne! Samo tražimo da se spreči zloupotreba zakona i da nam se omogući objedinjavanje svih tužbi Čedomira Jovanovića protiv Pressa i mene kao glavnog urednika. Pa, ako treba, neka nam se sudi u Specijalnom sudu.
Naš advokatski tim već je podneo zahtev za objedinjavanje postupaka. Zvaničan odgovor nismo dobili, a nezvanično nam je najavljeno da nam zahtev neće biti odobren.
Od NUNS-a kao strukovnog udruženja tražimo javnu podršku u našem zahtevu za objedinjavanje svih postupaka po tužbama Čedomira Jovanovića.
Poštovane kolege, ovo što danas Jovanović radi Pressu, sutra može da radi bilo kojim drugim novinama i novinarima. Ovo što danas radi Jovanović skoro da se ne razlikuje od progona medija po šešeljističkom Zakonu o informisanju iz 1998. godine. Podrška Pressu danas je podrška profesiji, podrška svim medijima.

Naši advokati, naša pravna služba i ja lično stojim vam na raspolaganju za sve eventualne dodatne informacije.

Unapred hvala

Dragan J. Vučićević,glavni urednik Pressa

---------------
Nasao si crkvu (u) kojoj ces se moliti, daj Boze da se varam!
Videcemo....

najveci sljam srpskog novinrstva... uz onu bagru iz Kuriria.... i pisca vecne vatre.... umalo da zaboravim :lol:

Original postavio Anita91
U pravu si sto je najgore. A i kada pricas sa ovima, oni ko da pricaju sami sa sobom. O svemu ce pricati, a nikako ne mogu da odgovore odakle cedi vila, i onaj dzip.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jedan nacin kako se dolazi do dzipa

http://www.kurir-info.rs/clanak/stars/kurir-24-05-2009/dzip-na-lepe-oci
...
Da li je sama finansirala kupovinu, nije poznato, a čaršijom se priča kako je auto dobila na poklon od jednog gospodina koji je distributer pomenute marke automobila i koji je zaljubljen u nju - kaže naš dobro obavešteni izvor.
...

eto ko `dobija` dzipove po srbiji.

u pitanju je , dakle, samo velicina greha, veci greh-veci dzip, obican greh-obican dzip
d10sd501s5d0.jpg

Back