Osuda, kazna!

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Moral na prvom mestu!!! Poznata sam kao visokomoralna devojka. Verna svom muskarcu, puna ljubavi, ne varam. Da, to sam ja! Ipak, nesto sam razmisljala. Zelim da budem prava majka, supruga, zena, ali, ako zatreba, i ljubavnica. Nikad se ne zna. Mada, za mene je brak za uvek. Da zauvek!
Shvatila sam da me jako sputava sredina u mojim ljubavnim zeljama. Kao da osecam neke okove koji me sprecavaju.
Kako da se oslobodim toga?:heart:

Kako te sputava sredina?
I sta mislis pod time da budes ljubavnica?

Nekako mislim da ne mogu da se pokazem bas onakva kakva sam. Razmilsjala sam da odem u manastir i da postanem kaludjerica, ali tamo je dosadno. Ljubavnica?! Pa, mozda da budem mom muzu ljubavnica, ali mogu da budem i ljubavnica nekom drugom, ako mi brak ne bude funkcionisao, ali nisam ja bas u tom fazonu. Mislim da cu biti verna. Ma, ne mislim, nego znam.:heart:

Mislis okolina ti smeta da dodjes do cilja ? :heart:

:heart: Nekako mislim da ne mogu da se pokazem bas onakva kakva sam. Razmilsjala sam da odem u manastir i da postanem kaludjerica, ali tamo je dosadno. Ljubavnica?! Pa, mozda da budem mom muzu ljubavnica, ali mogu da budem i ljubavnica nekom drugom, ako mi brak ne bude funkcionisao, ali nisam ja bas u tom fazonu. Mislim da cu biti verna. Ma, ne mislim, nego znam

Budi ti samo svom muzu ljubavnica, ostali ti ne trebaju za to. A i greh je.

Budi onakva kakva jesi, sta te briga sta ce ti reci sredina...

Stihovi da te oraspoloze.

Živi život nasmejana
vedra lica
jer život je pozornica

N.L.O. - Bajkerka

Zasto se onda zalis na sredinu?
Kod mene se vukovi ubrajaju u domace zivotinje.

Cico, problem kod Novog Beograda je što nemaju kočnice
Ja sam iz starog dela grada, konzervativno vaspitan
Valjda me zato moderatorke izbacuju sa foruma

Vidis koliko sam ja napredna, kada me tako otvorena sredina gusi.:heart:

cico mnogo ga bre sereš u zadnje vrime, kako ćeš varat kad još nisi ni prozračila makinjicu. najprvo se malo isteši pa onda budi ljubavnica.

Ova poplava je pokazala da sam odlicna u vanrednim situacijama. Volontirala sam. Mogla sam cak i pesmom da branim nasipe da je trebalo. Moram da mislim na sve eventualije. I ne mozes ti tako da razgovaras sa mnom. Postao si mi sladak, a tu psujes. To ne ide!:heart:

Ova poplava je pokazala da sam odlicna u vanrednim situacijama. Volontirala sam. Mogla sam cak i pesmom da branim nasipe da je trebalo. Moram da mislim na sve eventualije. I ne mozes ti tako da razgovaras sa mnom. Postao si mi sladak, a tu psujes. To ne ide!

vidiš da ide i ti to voliš

Back