evo sta pesovani stalno isticu: neko je utvrdio da je ono sto oni rade varijatet seksualnog ponasanja, a ne bolest. pazite, ravnopravni VARIJATET!
ako ih pustimo, uskoro ce da utvrde da je njihov
varijatet superioran u odnosu na nas
varijatet. jasno je svima koliko je danas jak njihov budjavi lobi.
za mene, njihov "varijatet" je prokleto odvratna bolest.
da im se dopusti osnivanje brakova i usvajanje dece?
kakav idiotluk, kakav bezobrazluk!
kao sto je ovde vec nekoliko ljudi reklo, ako se dozvoli tim odvratnim frikovima da se "vencaju" i usvajaju decu, onda bi komotno to isto trebalo dozvoliti i sodomistima, pedofilima, nekrofilima...
zamislite situaciju gde klincu na roditeljski sastanak u skoli dolazi "tata" pas, ili konj.

pa, bolje i to nego *****.
salu na stranu, zamislite kako dete (musko) uci u skoli kako je normalno da se zaljubi u druga iz klupe, a kad malo poraste, da je normalno da se trpa u .... :shock: . ko se zalaze da se "prava" pedera ispostuju, neka zapita sebe da li bi bio spreman da rodi (napravi) dete i da ga na usvajanje homicima!
inace, ako genetika nastavi da se razvija istom brzinom (a zasto i nebi, kada za istrazivanja u ovoj naucnoj disciplini idu ogromne pare? iz kojih sve razloga?), u doglednoj buducnosti ce biti komercijalno ostvarljivo praviti kombinacije genetickog materijala dve osobe istog pola (recimo, dva muskarca, koristeci jajnu celiju iz koje je odstranjen jedarni genetski materijal zene), tako da nece biti potrebno da "usvajaju", moci ce da ih "prave" sami...
po ubedjenju, koje sam dobio, pre svega, obrazovanjem, ja sam ateista, u najcesce pominjanom smislu te reci. tacnije, verujem u nastanak zivota po pravilima bliskim onim koje je opisao darvin, ali ako nastavimo da dopustamo stvari kao sto je ova o kojoj pricamo ovde, izgleda da nam ipak ne gine strasni sud... u ovom ili onom obliku...
a, da, da ne zaboravim, ja nemam nista protiv homoseksualaca!