Поздрав свима!
Јуче дођох са Родоса и немам довољно рјечи да опишем све моје емоције и усхићења која су ме сналазила док сам био тамо.
Прошле године сам би на Криту и ове сам се одлучио за Родос.
Као што је многима познато Крит је најпосјећенија Грчка дестинација из тог разлога нисам очекивао да ће ме снаћи нешто боље на Родосу али вам морам признати да ми није било ни један тренутак мало лошије или да сам на један моменат био нечим разочаран...напротив,одушевљен сам свиме што ме тамо дочекало и оним чиме то острво располаже.
Једно посебно мјесто...један свијет за себе дугачак свега 71,а широко 38 км. али пуно и препуно лијепих,тајанствених и мијеста пуних духа.
Острво које је историјска ризница,мјесто пуно лијепих митова и надасве гостопромивог наорода.
Острво за свачији укус : богате,скромне,младе,старије,авантуристе,уморне итд.
[/URL][/IMG]
Ја сам био у хотелу ЕSPEROS PALACE у мјесту Фалираки,свега 12 км. удељеном од главног града Родоса.Скутером сте тамо за непуних 10-ак минута

.
Хотел има 4 звјездице и ради искључиви ПОЛУПАНСИОНСКУ варијанту.Дакле ALL INCLUSIVE варијанта није могућа.
Хотел је по свему испунио моја очекивања : услугом,смјештајем,храном и плажом...што је и најбитније

.
Хотел је на самој плажи тако да не морате размишљати о томе да ли ћете имати лежаљку или не.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]