Прочитах ово и само да питам, а шта је са злоупотребом форума за ширење лажи и мржње?
Зашто и то не убаците и списак?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.krstarica.com/info/pravilnik/Šta je zabranjeno?
Krstaricu i njene servise zabranjeno je koristiti za:
- vređanje, omalovažavanje, govor mržnje i svaki vid provokacije: Krstarica zadržava pravo da upozori druge korisnike na potencijalno uvredljiv sadržaj ili da ga trajno ukloni.
- objavljivanje, postavljanje, slanje e-porukama, distribuiranje ili širenje neprikladnog, štetnog, pogrdnog, kažnjivog, skarednog, nedoličnog ili protivzakonitog sadržaja
Trebalo bi da se podrazumeva.Pogledajte prilog 1306064
Прочитах ово и само да питам, а шта је са злоупотребом форума за ширење лажи и мржње?
Зашто и то не убаците и списак?
Селективно, као и до сада.Trebalo bi da se podrazumeva.
Jedva čekam da vidim kako će se odluka realizovati.
Ti unapred znaš?!Селективно, као и до сада.
Не, не знам шта ће бити, знам шта је било. Пошто је газда и екипа око њега стара, зашто би очекивао битне промене. Опет ће бити повлашћених, посебно из тима модерације као и "симпатије" и полтрони.Ti unapred znaš?!
Eto, ja verujem da će poći u pravom smeru.
Naravno.oнда шта да ти кажем сем очекуј.
Јел ти ово озбиљно?Naravno.
Moja očekivanja su velika.
Mora tako biti jer ovde rešavam važne životne probleme. Ako se moja očekivanja izjalove, ruši mi se svet.![]()
Naravno...Јел ти ово озбиљно?
Ма знам да се зезаш што говори и то да за 15 година боравка имаш свега непуних 30000 порука или 2000 годишње. Има овде ликова који су написали више од тебе и мене заједно за пар година. Е, то је зависност.Naravno...
Virkaš mi u profil, a?Ма знам да се зезаш што говори и то да за 15 година боравка
Чуть чуть...Virkaš mi u profil, a?![]()
https://www.krstarica.com/info/pravilnik/Šta je zabranjeno?
Krstaricu i njene servise zabranjeno je koristiti za:
- vređanje, omalovažavanje, govor mržnje i svaki vid provokacije: Krstarica zadržava pravo da upozori druge korisnike na potencijalno uvredljiv sadržaj ili da ga trajno ukloni.
- objavljivanje, postavljanje, slanje e-porukama, distribuiranje ili širenje neprikladnog, štetnog, pogrdnog, kažnjivog, skarednog, nedoličnog ili protivzakonitog sadržaja