Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nzm za cenu, ja svoje ostrim u Zetri kada idem u Sarajevo na klizanje tamo mi ostre po ceni od 10 km = 550 dinara ali mi noz presvuku i masom protiv rdjanja (voda odmah spada ne zadrzava se na nozu) a sto se tice Bg-a imas u Pingvinu i Pioniru, ako su ti klize skupe kao moje 25. 000 (kupio prosle godine) definitivno ti ne preporucujem da ides i ostris ih na slepo, prvo se raspitaj otidji tamo i pitaj... Jos nesto ako klizaljke ne ostre preko posebne masine koja je predvidjena za to onda ces bas da budes u bedaku jedne sam vec tako zeznuo kod nasih "PROFESIONALACA" zamalo polomio glavu ni sam nzm kako sam ostao citav na bob stazi i to sve zbog linijice od par milimetara koja je jedva bila vidljiva.... msm da ti neces ici bas extremnim brzinama ali opet, obrati paznju na to!!!!
A sto se tice dela imam 3 godine klizaljke koje nisam ostrio... Znas brt i rekreativno klizanje je skup sport, preporucujem ti ostrenje bar posle svaka 2-3 klizanja na nasim klizalistima bi bilo dobro svaki put pre novog klizanja -.- jer su tako dobra da nam ceo svet zavidi