Oštećenje kola

Meklaud

Iskusan
Poruka
5.989
Ljudi već treći put kako mi oštećuju kola.
Prvo sam se parkirao ispred firme na neobeleženom javnom parkingu gde se svi parkiraju.Jedno jutro neko mi je polomio zadnji brisač tj zeznuo mehanizam za pokretanje brisača.
Od tada parkirao sam se nekih 100m odatle otkud znam da nekom idiotu nisam mesto zacrtano zauzeo.
Parkirao sam se u dvorište neke zgrade,imalo je više mesta nego stanara jer je poluuseljena.Naravno parking neobeležen.I jedno jutro neko mi prosuo neku prljavštunu koja je sadržala i primese farbe.Morao sam da četkam to da skinem.Parkirao sam se i na trećem mestu gde se parkiram mesecima, u blizini neke škole, neka dečurlija se parkirala do mene, valjda 18g pa prva kola pa išla doručaj da kupe šta znam,nisu izgledali kao neki emosi,narkosi.Posle posla delimično odvaljena traka sa bočne strane kola.Dok sam stigao do kuće ispustila je i zadnja guma.
Aman ljudi u svom malom gradu da li je moguće da svi već imaju svoje teritorije i da nema mesta za mene? Niko te parkinge ne plaća ali zato meni ne dozvoljava da se i ja parkiram kao oni.
Nikom se nisam zamerio ni sa kim nisam u svađi nit su moja kole nešto "opštepoznata" svima.Žešći bezobrazluk.Gde ja više da se parkiram.Zar da idem 300-400 m od posla što nekim dr'kadžijama može da padne da mi tek onako demoliraju kola, da ne znam ko su i da ostanu nekažnjeni.Užas

Napises poruku:
Zdravo, vidim da si besan, bavim se crnom magijom.
Zadnja dvojica koji su mi ostetili auto, jednom je jetra otkazala a drugi je u odeljenju za nervne bolesnike, zato sto se zali da mu valovi tezine setaju po telu, jaki valovi, svuda po kozi i onaj osecaj zmaraca na temenu, tesko dise.
Kako se sad osecas?

Back