osteceni krajevi

Maslinovo ulje fenomenalno oporavlja kosu, samo moras cesto da ga stavljas tj natopis kosu, prespavas, pa ujutru operes... ili ricinusovo ulje- ono je za rast dlaka, koristi se za obrve, trepavice, kosu (ja sam ga koristila za trepavice, da mi budu gusce heheh i... pa poznaje se, moram da se tjesim :) tkdj kombinacija: Majonez, zumance, kantarionovo ili maslinovo ulje su dobri za oporavak... silikonske kapi... Ovako: posisaj krajeve, ali malo, koristi maske, ali ti da ih umuckas, izbjegavaj cesto farbanje, pranje kose i peglanje (to nikako)...

Silikonske kapi nece obnoviti krajeve,to je samo da se oni "zamaskiraju"...A proredjivanje zaista cini da krajevi deluju otrcano...Ja je proredjujem samo oko lica,zbog lepse forme ,nazad ne diram...

Za procvetale krajeve - samo makaze. Nemoj da odugovlačiš, sto duže budes odlagala, moraćeš više da ošišaš...

Za suve i oštećene krajeve ima jedna super stvar koja može da ti pomogne - Revlon-ov dvofazni regerenerator u spreju. Imaš ga u svim parfimerijama, Lilly i sl. a drže ga u megamarketima, Mercator, Idea...Postoji zeleni (za sve tipove kose) i ljubičasti (specijalno za plavuše, za održavanje boje valjda). Naprska se posle pranja na mokru kosu, ne ispira se, kosa bude stvarno super, sjajna i mekana, lakše se fenira i sl.

Ja ga koristim već par godina unazad, uz Fructis šampon i pakovanje, i krajevi su mi super.
P.S. Imam mini-val i farbam se u crveno.

medved_bg:
Za suve i oštećene krajeve ima jedna super stvar koja može da ti pomogne - Revlon-ov dvofazni regerenerator u spreju. Imaš ga u svim parfimerijama, Lilly i sl. a drže ga u megamarketima, Mercator, Idea...Postoji zeleni (za sve tipove kose) i ljubičasti (specijalno za plavuše, za održavanje boje valjda).
To je "Revlon Equave 2 Phase"...Tako se zove...I ja sam cula da je odlicna stvar... :razz:

Marcia:
Ja ga jos nisam probala,ali cu morati,jer ga svi hvale,pa sam zapisala naziv da znam...A koja je cena,okvirno,i koja mililitraza? :confused:
...pa nema pola litra, al bogo moj ima 300 ml... i moj je (jerbo je za plavushe) ljubichaste boje. meni se ni miris ne svidja, mada moj dechko kazze da fantastichno mirishe. a ja sam mu rekla, e puca mi ****... dzabe dadoh pare....

Ajde pogledaću kući mililitražu (valjda oko 250, stvarno ne znam)pa ću da javim.
Košta oko 500 kinti.
Isplati se - dugo traje. Ja ga koristim posle pranja (izdašno, zbog mini-vala) i par puta nedeljno na suvu kosu (malo manje), to mu dođe cirka 4 puta nedeljno i traje mi po 3-4 meseca.

Back