carolina 212
Aktivan član
- Poruka
- 1.768
I ja uvek stavljam pakovanje. I silikonske kapi stavim na mokru kosu da mi se krajevi ne suse od fena i nemam problema sa rascvetalim i suvim krajevima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je "Revlon Equave 2 Phase"...Tako se zove...I ja sam cula da je odlicna stvar... :razz:medved_bg:Za suve i oštećene krajeve ima jedna super stvar koja može da ti pomogne - Revlon-ov dvofazni regerenerator u spreju. Imaš ga u svim parfimerijama, Lilly i sl. a drže ga u megamarketima, Mercator, Idea...Postoji zeleni (za sve tipove kose) i ljubičasti (specijalno za plavuše, za održavanje boje valjda).
Jeste, to je to!Marcia:To je "Revlon Equave 2 Phase"...Tako se zove...I ja sam cula da je odlicna stvar... :razz:
...pa nema pola litra, al bogo moj ima 300 ml... i moj je (jerbo je za plavushe) ljubichaste boje. meni se ni miris ne svidja, mada moj dechko kazze da fantastichno mirishe. a ja sam mu rekla, e puca mi ****... dzabe dadoh pare....Marcia:Ja ga jos nisam probala,ali cu morati,jer ga svi hvale,pa sam zapisala naziv da znam...A koja je cena,okvirno,i koja mililitraza?![]()