Ostavljena macka...

Mandya

Početnik
Poruka
2
Cao svima, molim vas pomozite..
Prije otprilike 3 tjedna ispred moje kuce ostavljena je skotna macka, jednostavno covjek je izvadio iz auta i ostavio, dok sam ja izasla otisao je vec nisam vidjela ni tko je to uradio. Normalno, sto sam mogla, primila sam je sebi i prije tjedan dana se omacila, 4 macica. Dajte mi neki savjet da ih ne odnese, kako da postupam s njima? Imam jos jednog macka kojeg se ona strasno boji i stalno ide uz mene dok je on blizu, nezz zasto kad joj nista nije uradio. i jos moji ne vole puno macaka u dvoristu pa ih hoce odnijeti negdje a ja to niposto ne dam. kako da ih uvjerim? molim vas, na bilo koje pitanje mi odgovorite, obozavam macke pogotovo macice..

Prvo, svaka ti cast na postupku, retki su oni tako humani da bi primili skotnu zenku. Oglasi mamu i bebe gde god mozes i ubedi familiju da ih ostave tu dok se ne udome, a u medjuvremenu obezbedi sve sto treba da se mama-maca sterilise kad malci prestanu da sisaju, tako mozda i tvoji pokleknu jer zenke su, ako nista, bolji lovci. :)

Hvala ti na odgovoru, ja bih voljela da ih sve ostavim toliko su slatki :)
Ali kad su 3 macica zenske a samo jedno musko :D proslu macku kad smo ostavili kod moje rodice koja je 4 km dalje od nase kuce, macka se za 2 dana vratila, ali cu najvjerojatnije kad macici malo zivnu pokloniti troje nekome poznatom za koga znam da ce dobro cuvati.. jer ta maca je imala neke kraste manje po nosu i kod sape, sigurno je netko i tukao.. jadne te macke kako nadrapaju

Back