Остављен/а пред олтаром

Шта бисте урадили у оваквој ситуацији?

• Убио/ла бих је/га

• Убио/ла бих се

• Покушао/ла јој/му се осветити на неки начин

• Покушао/ла бих заборавити шта ми се десило

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Е? А ти верујеш форумашима? И ја мислим да је то појава која не постоји, непојавна појава лол..дан, два, недељу пред венчање, верујем да се дешава.
Пред олтаром, матичаром, не. Или толико ретко да уђе аутоматски у холивудску лимунаду.

Тема: мени то није могло нити ће да се деси.

a) slažem se, ili se desi da mlada/mlaoženja pobegnu neposredno nakon venčanja, tokom svadbe ili ubrzo, to mi je nekako češće i realnije
b) eh, koliko volim one kojima neke stvari ne mogu niti će se desiti :)

Е? А ти верујеш форумашима? И ја мислим да је то појава која не постоји, непојавна појава лол..дан, два, недељу пред венчање, верујем да се дешава.
Пред олтаром, матичаром, не. Или толико ретко да уђе аутоматски у холивудску лимунаду.

Тема: мени то није могло нити ће да се деси.
T postoji, desilo se jednom mom drugu, organizovao sve, gosti pozvani ali se mlada utronjala i nije pojavila kod maticara.
Kupila i haljinu, sve izgledalo ok a nje nema, drug se uspanicio mislio svasta da je na putu izginula, da joj pozlilo, ma mislio je sve samo to ne da ga ona ispalila.
A ona pobegla na selo kod rodjaka, ovaj poludeo kad je saznao pravo stanje stvari.
I posle sveg tog blama a voleo je ludo posle par meseci je zaprosi ponovo, taj put nije pobegla i njegovoj sreci nigde kraja.
Oprostio joj bio sve, poceli su ziveti, dobili dete i to je potrajalo dve godine a onda su se razveli jer sto kuso pocne tako se i zavrsi.
Godinama je posle toga mrzeo sve zene i dan danas se nije ozenio jer ima frku od svake.
Pogresan izbor, davanje sanse gde nije trebalo, njegova ili njena greska, ko zna, ali takve se stvari nazalost desavaju i ostavljaju duboke posledice.

Bolje ranije nego kasnije.
Meni je u opštini trebala još samo jedna kap pa da se okrenem i odem.
I sigurno bih to uradila da mi nije bilo žao sve one okupljene familije (bili su samo moji, pošto su u to vreme vladale sankcije i njegovi nisu mogli da dođu).
I sada još mislim da sam ipak trebala da pljunem na sve i odem - samo još da sam imala kuda...

Bolje ranije nego kasnije.
Meni je u opštini trebala još samo jedna kap pa da se okrenem i odem.
I sigurno bih to uradila da mi nije bilo žao sve one okupljene familije (bili su samo moji, pošto su u to vreme vladale sankcije i njegovi nisu mogli da dođu).
I sada još mislim da sam ipak trebala da pljunem na sve i odem - samo još da sam imala kuda...
Sta se desilo da ti doslo to da uradis?

tacnije rekao joj je "kravo" desilo se u mom gradu, cura koja je isla sa mnom u skolu, spotakla se o dugu vencanicu na ulazu u opstinu, a taj tip kog je ostavila kad je umesto DA rekla NE ozenio se sa nekom drugom curom ubrzo posle toga

Svasta. Pa valjda je trebalo da joj pomogne i da je poljubi. Definitivno sve kocnice se otpustaju kada ljudi udju u brak i tek tada se otkrivaju njihove mracne strane.

Zato toliko insistiram da u vezi i braku nema psovanja, bilo kakvih ruznih reci.

Poslednja izmena od moderatora:
a) slažem se, ili se desi da mlada/mlaoženja pobegnu neposredno nakon venčanja, tokom svadbe ili ubrzo, to mi je nekako češće i realnije
b) eh, koliko volim one kojima neke stvari ne mogu niti će se desiti :)

Никад не веруј форумашима.

T postoji, desilo se jednom mom drugu, organizovao sve, gosti pozvani ali se mlada utronjala i nije pojavila kod maticara.
Kupila i haljinu, sve izgledalo ok a nje nema, drug se uspanicio mislio svasta da je na putu izginula, da joj pozlilo, ma mislio je sve samo to ne da ga ona ispalila.
A ona pobegla na selo kod rodjaka, ovaj poludeo kad je saznao pravo stanje stvari.
I posle sveg tog blama a voleo je ludo posle par meseci je zaprosi ponovo, taj put nije pobegla i njegovoj sreci nigde kraja.
Oprostio joj bio sve, poceli su ziveti, dobili dete i to je potrajalo dve godine a onda su se razveli jer sto kuso pocne tako se i zavrsi.
Godinama je posle toga mrzeo sve zene i dan danas se nije ozenio jer ima frku od svake.
Pogresan izbor, davanje sanse gde nije trebalo, njegova ili njena greska, ko zna, ali takve se stvari nazalost desavaju i ostavljaju duboke posledice.

Системска грешка. Пристао је да буде са њом иако га није волела, иако је сигурно она за њега била центар и смисао свег(т)а.
Не може се тако, против воље нико приволети да нас воли и буде са нама.. А то се осети пре заказивања датума, па сад, ако ћемо да верујемо са ће се све једног дана "испеглати", то не не бива ебга.

Шта бисте урадили да се нађете у оваквој ситуацији?

Ако је неко искусио нешто слично, нека подијели са нама...
osla bih direktno u restoran da utapam tugu u rani i dzakonijama, i pre svega bajaderama i kasato kolacu,i naravno jagnjetini, a sta preostane nosim kuci :heart: da se ne baci,greota je!

Back