Ostavila ga jer previse radi?

Da li si ti ikada sreo čoveka koji previše radi? Koliko je to previše? Ima tu nijansi, od malo slobodnog vremena, do nemanja vremena ni za normalno spavanje.

Pa ono, radi kao profesor u srednjoj gradjevinskoj skoli i zajedno s bratom ima firmu u kojoj projektuju i rade enterijere, znaci crta i za kompom je skoro svaku noc do 2, 3 h ujutro, i to je pocelo da je nervira. Pa mislim, proci ce i to, par godina udarnicki i love nece da fali. Medjutim...
Zamisli da svako to vece gubi kao vecina ovde, na forumu, ubudale

Ta koja ga je ostavila je postena, normalna i hrabra zena.
Velika vecina ne bi imala muda da ga ostavi, vec bi se tesila (citaj yebbavala) unaokolo, a kod kuce glumila bracnu idilu.

Pa dobro bre, ali to je neka najproduktivnija faza zivota, rane tridesete. Sta da radi, da odbija poslove koji mogu mesecno na 2 da donesu jis 2 k evra? Pa kad.ce raditi, s pedeset, kada ona otkrije forum?:dontunderstand:

Pa ono, radi kao profesor u srednjoj gradjevinskoj skoli i zajedno s bratom ima firmu u kojoj projektuju i rade enterijere, znaci crta i za kompom je skoro svaku noc do 2, 3 h ujutro, i to je pocelo da je nervira. Pa mislim, proci ce i to, par godina udarnicki i love nece da fali. Medjutim...
Zamisli da svako to vece gubi kao vecina ovde, na forumu, ubudale

Ne kažem da bi bilo bolje da dangubi, samo da zaista može da bude da neko previše radi. Ne ulazim u procenjivanje da li je dobro uradial ili ne, jer o njima malo znam.

Pa dobro bre, ali to je neka najproduktivnija faza zivota, rane tridesete. Sta da radi, da odbija poslove koji mogu mesecno na 2 da donesu jis 2 k evra? Pa kad.ce raditi, s pedeset, kada ona otkrije forum?:dontunderstand:

Vidi, kao neko ko je vec prosao jedan razvod i sve sto ide uz to, garantujem ti da nikada niko nekoga ne ostavi zbog jedne stvari. Ta "glavna" stvar bude kap koja prepuni casu. Uvek tu ima bar deset stvari koje ne funkcionisu, ali yebiga, lakse ljudima da misle da ih je neko ostavio samo zbog jedne greske.
I novcic nikada ne zvecka sam - i za spajanje i za razlaz je potrebno dvoje.

Mislim da bi trebalo da imaju odličan brak da bi na duže staze mogli tako da funkcinišu, jer da on neće jednom stati, to je sigurno.On voli da radi.Još nemaju decu?

Trudna, 5 ti mjesec

- - - - - - - - - -

Vidi, kao neko ko je vec prosao jedan razvod i sve sto ide uz to, garantujem ti da nikada niko nekoga ne ostavi zbog jedne stvari. Ta "glavna" stvar bude kap koja prepuni casu. Uvek tu ima bar deset stvari koje ne funkcionisu, ali yebiga, lakse ljudima da misle da ih je neko ostavio samo zbog jedne greske.
I novcic nikada ne zvecka sam - i za spajanje i za razlaz je potrebno dvoje.

Verovatno, no ovo se naglasava i povrsina je

Da li ste ikada sreli zenu koja je prigovarala muzu da previse radi, i da ona zahtijeva da on vise vremena izdvoji za setnje i izlaske s njom? Pri tome, on zaista radi, prihvatio je dosta posla jer je osetio trenutak u kom ce sjajno razviti posao i obezbediti buducnost i njoj i deci?

svaka žena
voli lovu ali i da joj muž bude blizu.
ako mnogo radi neka iskulira
ali budžet mora da ostane velik.....

zar nije to idealan muškarac?:lol:

Back