Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Sve veći broj mladog, radno sposobnog stanovništva napušta Srbiju u potrazi za boljim životom, naročito u razvijenijim zemljama Evrope.Šta vi mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve veći broj mladog, radno sposobnog stanovništva napušta Srbiju u potrazi za boljim životom, naročito u razvijenijim zemljama Evrope.Šta vi mislite o tome?
Pogledajte prilog 849934
наравно, када председник продаје народ као стоку за 300е/месечно и то да раде шрафцигер посаоSve veći broj mladog, radno sposobnog stanovništva napušta Srbiju u potrazi za boljim životom, naročito u razvijenijim zemljama Evrope.Šta vi mislite o tome?
Tako će i biti, migranti će dobiti stanove, imanja i sve što treba za normalan život i naravno poslove, dobro balkanskim državicama dobro i nemcima jer ne moraju primiti ono što nevalja tj izabraće samo obrazovane dok će šljam ostati na balkanu od migranata. Naravno zdravi i sposobni balkanci će na zapad a vlade ovih naših državica će dobiti pare od EU da zbrine migrante.sto mogu mislit morat ce uvesti migrante da im rade za 300 eur
Nije cilj zadržati mlade, cilj je da se oni oteraju u druge države Evrope a ovde će naseliti migrante koji će dobiti besplatno stanove, poslove, imanja a za tu uslugu naše vlade će dobiti pare.Prirodan proces. Realnost koja će se nastaviti i intenzivirati sa vremenom. Ako hoćeš mlade da zadržiš moraš im dati uslove da ovde imaju dobar život u svakom smislu. Ovde toga nema niti će biti. Ova država od starta je koncipirana da funkcioniše kao parazitski entitet na sopstvenom narodu sa jedinim ciljem da vlastodršcu omogući što duži opstanak na vlasti . Nažalost ima punu podršku većeg dela samog naroda koji je takav kakav je i neće se menjati, to je već ozbiljna iluzija ko veruje u suprotno. Drugim rečima zaslužuju je.
Dakle ko razmišlja o sebi i svojoj sreći u budućnosti ovde nema šta da traži. Ako već voli ovu zemlju iz nekog razloga, više joj može pomoći odatle gde ode nego da se ovde utopi u opšte blato gde se cene i favorizuju pogrešne ljudske i društvene vrednosti.
Živim na selu i da vam kažem da seljaci u sred branja malina prskaju plodove preparatima koji ne bi smeli tad da se koriste. Posle taj biološki otpad bacaju u reke pa to pijemo svi mi. Totalno smo propali kao narod, malo pre komšija kupio nove krevete i uzeo one svoje stare krevete oterao u obalu reke bacio, da ne pominjem da je prodao glasove svoje porodica za 100 maraka po glasu na lokalnim izborima. E ovaki ljudi su većina na selima u Republici Srpskoj, ima izuzetaka ali baš retko.наравно, када председник продаје народ као стоку за 300е/месечно и то да раде шрафцигер посао
барем да је спустио цене некретнина тако да тај са 300е може да купи себи нормалну кућу
храна затрована (у лидлу и осталима), вода затрована, хербицид (у људицид) тотал се продаје као хлеб!
само палите - ко их шиша, треба жути да виде шта су урадили чеда, веља, чанак, тадић, вучић...
у европи су плате од1000+ јесте да ћете кренути од нуле и није све сјајно али бар су вам веће шансе.
има земаља са малим платама као што је Белорусија, али тамо је све лепо регулисано, сви имају куће, нема канцерогене хране на тржишту, председник их не продаје, не набија маске...!
за оне који неће далеко, у румунији или мађарској плате могу такође бити 1000е за раднике...
па да, ја сам питао моје у селу што прскају (жито, кукуруз...) кажу "ма шта ме боле, нећу то ја да једем".. да али не схвата да ће малине он јести - што прска други..Živim na selu i da vam kažem da seljaci u sred branja malina prskaju plodove preparatima koji ne bi smeli tad da se koriste.
sto mogu mislit morat ce uvesti migrante da im rade za 300 eur
U TOme i jeSte PoenTA, da Te Svedu na insTInkte za Zivot - takO necEs MiSlIti koJa bAgrA je na vLasTi!Ti sa 33k ako zivis sam,imaces generalno gledano da ostanes jedva ziv.
po meNI za normAlan zivoT U srbIJi TrebA 2000e MeSCno!Kod nas po meni bi jedino valjalo ako imas platu 80k
nISi, saMo HRabRo!Verovatno sam ga malo preterao sad,izvinjvam se ako sam nekog iznervirao sto tu pokusavam da zvucim kao sam know it all guy ili tj da se u sve razumem,dok zapravno nemam blage veze.
Naravno ali sa penzijom da ne mora da radi nista do kraja zivota."Lesi"se uvek vraca kuci.![]()
Prirodan proces. Realnost koja će se nastaviti i intenzivirati sa vremenom. Ako hoćeš mlade da zadržiš moraš im dati uslove da ovde imaju dobar život u svakom smislu. Ovde toga nema niti će biti. Ova država od starta je koncipirana da funkcioniše kao parazitski entitet na sopstvenom narodu sa jedinim ciljem da vlastodršcu omogući što duži opstanak na vlasti . Nažalost ima punu podršku većeg dela samog naroda koji je takav kakav je i neće se menjati, to je već ozbiljna iluzija ko veruje u suprotno. Drugim rečima zaslužuju je.
Dakle ko razmišlja o sebi i svojoj sreći u budućnosti ovde nema šta da traži. Ako već voli ovu zemlju iz nekog razloga, više joj može pomoći odatle gde ode nego da se ovde utopi u opšte blato gde se cene i favorizuju pogrešne ljudske i društvene vrednosti.