ostati u inostranstvu ili se vratiti kuci(nostalgija)

• Začetnik teme Začetnik teme Didy_yu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
[Hm da li biste vi gospodine inkognito bili ljubazni da mi odgovorite na par pitanja vezano za Australiju?Ja sam skoro 2 god u CH i nisam ni malo odusevljena ovde a posebno ne ljudima,koliko nasima toliko i njihovima.Trebalo je pre 2god da odem u Sydney kod svoje sestre ali sam bila slepo zaljubljena i sada kada sam ovde shvatam da je sve samo pusta masta i da sam ja definitivno lik sa neke druge planete.Moj engleski je vise gotovo kao JUGOSLOVENSKi,ali to ovde nema skoro nikakvog efekta.
Kakav je nacin ili mogucnost da nekako doleprsam u Sydney i nastavim svoju slikarsku karijeru i bar otkrijem i potvrdim slobodu tog velikog plavog prostranstva.Bas bih se rado dopisivala sa tobom,vama ili slicno.Dakle?
Umetnica iz CH :?: :(

Anonymous:
E pa mogu da te razumem,ja sam isto u inostranstvo,sama sam i jako bih volela da odem bar na kratko u ju.Ja sam u CH i svi bi rekli divno zavidim ti ali zivot je tako sumoran i isprogramiran do najsitnijih detalja.Nekih lepih trenutaka ovde bas i nemam osim da ne oskudevam bar za osnovne potrebe tj hranu i sl.
Umetnica :oops: :)

Razumem te. Cesi i Slovaci su najveci konji koje sam upoznao na svetu. Ne bih mogao da zivim medju takvima nikad!

strani placenik:
Anonymous:
E pa mogu da te razumem,ja sam isto u inostranstvo,sama sam i jako bih volela da odem bar na kratko u ju.Ja sam u CH i svi bi rekli divno zavidim ti ali zivot je tako sumoran i isprogramiran do najsitnijih detalja.Nekih lepih trenutaka ovde bas i nemam osim da ne oskudevam bar za osnovne potrebe tj hranu i sl.
Umetnica :oops: :)

Razumem te. Cesi i Slovaci su najveci konji koje sam upoznao na svetu. Ne bih mogao da zivim medju takvima nikad!

CH je oznaka za Svajcarsku. CZ je za Cesku Republiku.

:lol: Veruj mi nije dilema vratiti se ili ne,pre je nerasciscen zivot u sopstvenoj glavi.Ovde je lose i bice,ali se zivi.Niko nije umro gladan.Da bi covek isao po belom svetu treba da je poput belog oblaka,bez korena i zudnje.Svejedno vrati se ili ostani,ali rascisti sa sobom sta zelis u zivotu.Ako to ne ucinis mozes se kajati a problem ostaje u glavi.A posle j....,nema kajanje! :wink:

Back