OSTAO NA MESTU MRTAV: Deda skočio sa zgrade, slupao automobil na parkingu!

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Muškarac star 67 godina pao je jutros oko 7 sati sa 11. sprata na automobil “fiat punto” čačanskih registracija. Još nisu utvrđene okolnosti, a kako nezvanično saznajemo, muškarac je skočio sa terase u Bulevaru Milutina Milankovića 52.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kazala je da je poziv primljen u 7.09, a da je u slučaj uključen MUP.

Od komšija koje smo zatekli niko nije mogao da veruje šta se dogodilo, jer su mahom svi mislili da je automobil parkiran ispred zgrade oštećen tako što je “neko nešto bacio kroz prozor” .

Starija komšinica sa 1. sprata kaže da je čula udarac nešto pre sedam sati.

- Bila sam budna, i između 6.30 i 7.00 samo sam čula da je nešto jako lupilo. Nije mi ni na kraj pameti bilo da se nešto tako strašno desilo – kaže ona.

Još jedna od komšinica iz zgrade koju smo zatekli ispred ulaza kaže da ne zna tačno o kom komšiji je reč, ali da je, nažalost, videla kroz prozor nesrećnog čoveka.

- Bože me sačuvaj, pogledala sam kroz prozor i vidim – mrtav čovek. Strašno! Ništa od detalja stvarno ne znam – kazala je ona.

MG_8981.jpg

http://www.telegraf.rs/vesti/392075...o-sa-zgrade-slupao-automobil-na-parkingu-foto

u Beogradu su masovna samoubistva.

znaci ovo nije zabelezeno nikada.

Sto je najgore od svega sve samoubice sebe tako osudjuju na vecne paklene muke.

Prekjuce jedan samoubica skocio isto deda stariji covek, sa zgrade i pao ispred Seke Sabljic.

Znaci u Beogradu se ljudi toliko ubijaju danas da mora da gledas u nebo da ti neki ne padne na glavu.

Strasno gde smo dosli.

Daj Boze da se ljudi opamete, i da alternativu samoubistvima potraze u veri i vracanju Pravoslavlju i Gospodu Bogu.

Meni vala ono ne deluje kao parking. Sigurno se radi o baji (kakvih je i ovde u mojoj zgradi) koji svoj auto parkira pred sam ulaz iako to nije dozvoljeno
Deda bi proš'o isto i da je pao na beton.
Da nije parkirao gde ne treba majstor bi izbego štetu na vozilu koju će sam morati da plati. :mrgreen:

Ovo je podignuti plato zgrade, ispod su garaže, a ovaj je parkirao auto ispred samog lifta.

Back