Osobine devojaka za ozbiljnu vezu

Sto ovaj ***** Tandoori Masala pise ovde? Zar nema on svoje forume nego prepada posten naroda sa ovim njegovim bolesnim avatarom? Otvorite kutak za pedere!!!

Sto se tice pitanja - da bude i smerna i vatrena... 2 u 1.

Iskidao sam se od smijeha. Nemam nikoga, sirotinja sam. Na avataru je (bio) jedan od najvecih filmskih glumaca prve polovice 20. stoljeca.

Iskidao sam se od smijeha. Nemam nikoga, sirotinja sam. Na avataru je (bio) jedan od najvecih filmskih glumaca prve polovice 20. stoljeca.

Ne znam ko je on, ali znam da si ti vec priznao da si pozadinac :mrgreen:. Pa rekoh, logicnije je da pises na temu osobine muskaraca za ozbiljnu vezu... ako vi uopste mozete biti spremni na nesto ozbiljno :lol:.

Poslednja izmena:
Ne znam ko je on, ali znam da si ti vec priznao da si pozadinac :mrgreen:. Pa rekoh, logicnije je da pises na temu osobine muskaraca za ozbiljnu vezu... ako vi uopste mozete biti spremni na nesto ozbiljno :lol:.

Conrad Veidt.

tumblr_m04zapzMub1r0vb3to1_r1_400.jpg

Vise zabrinjava cinjenica sto si pomislio da sam pozadinac. Nego, podsjetio si me na jednog majkana tradicionalnih shvatanja; stalno je nesto govorio protiv pedera. Jedne veceri smo ga krisom odveli u gay club, naroljao se kao goozica i nije uopce primijetio. Bilo mu je toliko lijepo, da je zelio da ide tamo svakog vikenda. Na kraju je skruseno priznao da mu je seksualni akt izmedju dva dlakava muskarca zanimljiv. :mrgreen:

Da se zenim opet sve bi isto- Da me voli najvise na svetu ,da joj budem prvi ,pravi i jedini,da me slusa, da je zdrava fizicki i psihicki i da je iz dobre kuce...

Obavezan je i ugovor overen u sudu da se zna sta ce da bude kad se eventualno sve prekine ili ti pozelis neku novu.
Za svaki slucaj sve lepo overis i cuvas kad ti dosadi sut karta svakom svoje i teraj dalje.

Ma ok je... nemam nista protiv coveka, nego mi se na prvi pogled ucinilo da si na avatar stavio nekog masovnog ubicu ili coveka odbeglog iz sanatorijuma ;).

Vise zabrinjava cinjenica sto si pomislio da sam pozadinac.

Aha, nisi pasivan nego aktivan...

Nego, podsjetio si me na jednog majkana tradicionalnih shvatanja; stalno je nesto govorio protiv pedera. Jedne veceri smo ga krisom odveli u gay club, naroljao se kao goozica i nije uopce primijetio. Bilo mu je toliko lijepo, da je zelio da ide tamo svakog vikenda. Na kraju je skruseno priznao da mu je seksualni akt izmedju dva dlakava muskarca zanimljiv. :mrgreen:

Pa izgleda da ste mu tako pijanom prodirali do prostate, pa covek u polusvesnom stanju pomislio da ga neka zenska masira oko medjunozja. Nemoj samo ovde da nam iznosis dalje detalje vasih izopacenih bahanalija.

Znate li onaj vic postoje dve vrste žena : DOBRE i MNOGO dobre žene ....
DOBRE žene imaju dobro D, malo P i znaju da drže do K .

-----------( pri čemu je D - domaćinstvo, P - potrebe, a K - kuhinja) :D

A ove mnogo dobre su one sto odma daju...al nije za kucu :(

Back