lepa_bez_sminke
Primećen član
- Poruka
- 629
nisam znala tacno gdje da smjestim ovu temu, al posto se radi o muskoj osobi stavih je kod muskaraca. poznajem decka, koji je drug md, ima blizu 30 godina, zavrsio je fax ali ne radi u struci, pokrenuo je sopstveni biznis, dobro mu ide, sve je sam stvorio. ima ok zaradu, nisu to bog zna kakve pare, al u poredjenju sa platama u Srbiji moze se reci da fino zaradjuje, pri tom, zivi sa roditeljima, tako da nema puno trosaka za zivot, ne placa kiriju, mama mu kuva, njegovi su zaposleni itd. medjutim ja sam primjetila da je on osoba, koja dosta radi, a pri tome, nema nista sto sebi priusti, tj da se na neki nacin nagradi, djeluje mi kao osoba koja ne zna da uziva. ja ne znam za sta on pare trosi, tj vjerovatno ih ni ne trosi vec ih slaze samo. uglavnom svaka osoba uziva u necemu, neko voli da potrosi pare na restorane, neko na izlaske, neko na odjecu, na kompjutere, kola, a ona apsolutno nista od toga. ja krenem od sebe, svaki put kad imam nekih para volim sebe da pocastim, psoebno kad znam da sam zasluzila, a on zasluzi sigurno, jer dosta radi i sve sto zaradi, sam zaradi, bez icije pomoci. cudno mi je jer je mlad, ima i djevojku a zivi takvim zivotom. da li vi poznajete osobe slicne njemu? ja nikog sem njega pa sam zato pokrenula temu, jer je meni to krajnje fascinantno