- Poruka
- 51.006
Браво, а и дотичној је сигурно драго да си се обрадовао, уколико уопште примети.Ja se prislonim pa šta bude.Ako se već prisno grlimo i desi se da se budala probudi, prođe brzo. Šta sad.
Рекох да ја нисам капирала

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Браво, а и дотичној је сигурно драго да си се обрадовао, уколико уопште примети.Ja se prislonim pa šta bude.Ako se već prisno grlimo i desi se da se budala probudi, prođe brzo. Šta sad.
sta nisi kapirala ? sto se uzmicu ili krive?Браво, а и дотичној је сигурно драго да си се обрадовао, уколико уопште примети.
Рекох да ја нисам капирала![]()
Све то. Мислила да су мушки просто букве и не умеју да се загрле лепо.sta nisi kapirala ? sto se uzmicu ili krive?
ili nijesi kapirala da im se digo?
pa dobro nije da se svaki zbog tog ....Све то. Мислила да су мушки просто букве и не умеју да се загрле лепо.
Па нисам се грлила поваздан бре, пробрано самоpa dobro nije da se svaki zbog tog ....
rekoh li ja, ne kod svake, sa svakom ne biva to
Upravo danas se desilo. Prisno grljenje. Reče gđa: "Ovo mi je sada trebalo. I reče: ako mi dođe da te poljubim i zagrlim bilo gde da smo, ja ću to uraditi. Fer inaf.Браво, а и дотичној је сигурно драго да си се обрадовао, уколико уопште примети.
Рекох да ја нисам капирала![]()
Читај како пише! Букве као крути! Хаххаа, затворени а не крути крутиmurkarci su bukve...
evo pocinje ono njesra da prostite zvano zenski feminizam
bukvo!
Богамиии...Upravo danas se desilo. Prisno grljenje. Reče gđa: "Ovo mi je sada trebalo. I reče: ako mi dođe da te poljubim i zagrlim bilo gde da smo, ja ću to uraditi. Fer inaf.
e onda u redu.Па нисам се грлила поваздан бре, пробрано само![]()
ne pojma to tvoj zenski mozak, nema dovoljno gigabajta, suzene ram memorije za to, pa ce rec a vid ga digo mu se on bi mene ebo samo....
pretero sam, izvini.
Да будем потпуно отворена..боље је што нисам капирала јер истина је да ми је увек сметало да ме прво гледају као жену а не као човека.dakle s napomenom da si mu privlacna posebno... cim te je video, on je drugaciji tad.... pa otud i to da se krivi i izbegne zagrljaj...
kada kazem ''privlačna''Да будем потпуно отворена..боље је што нисам капирала јер истина је да ми је увек сметало да ме прво гледају као жену а не као човека.
Ја сам хтела да виде да сам паметна, духовита, способна а јбг углавном прво гледају баш то, дал им се диже на женско.
То све има везе са прихватањем сопствене сексуалности, а ја сам увек желела да будем више од објекта хаххахаха а ипак се све прелама кроз секс, доста касније сам схватила.kada kazem ''privlačna''
onda je uz simpaticnost prema njoj se pokazala i privlacnost ka njoj i kao ženi covjeku, nazire se nesto sto mu se dopada, pa osim fizicke dopadljivosti tu ima i jos ponekih aduta i onda to sve spada u privlacnost....
naravno ne samo to da je zgodna. takvih je koliko hoces
Ајде, доста си се расентименталисаоe dosta je bilo ove teme. gejkasta je nekako, raznežujuća.
ode kapetan u krpe. laku noc sanjate u koloru.
Istina, srećom nisu svi takvi.То све има везе са прихватањем сопствене сексуалности, а ја сам увек желела да будем више од објекта хаххахаха а ипак се све прелама кроз секс, доста касније сам схватила.
Мало је понижавајјће кад од свега што носиш у себи они реагују на оно споља, капираш?
Ne na svaku. Na posebnu. A posebna je iz vise razloga.То све има везе са прихватањем сопствене сексуалности, а ја сам увек желела да будем више од објекта хаххахаха а ипак се све прелама кроз секс, доста касније сам схватила.
Мало је понижавајјће кад од свега што носиш у себи они реагују на оно споља, капираш?