Osoba za zagrljaj

Браво, а и дотичној је сигурно драго да си се обрадовао, уколико уопште примети.
Рекох да ја нисам капирала 🙄
Upravo danas se desilo. Prisno grljenje. Reče gđa: "Ovo mi je sada trebalo. I reče: ako mi dođe da te poljubim i zagrlim bilo gde da smo, ja ću to uraditi. Fer inaf.

Па нисам се грлила поваздан бре, пробрано само 😄
e onda u redu.
i njima si ti bila probrana, a posto je to na pcoetku jel, onda su se krivili....

ajde reci nam, i ti si njeima probrana recimo tj privlacna, mila, simpaticna posebno znas sto vec ocu rec...

ti sad s pocetka tako pridjes zagrlis se, i osjetis tom prilikom.... ne pojma to tvoj zenski mozak, nema dovoljno gigabajta, suzene ram memorije za to, pa ce rec a vid ga digo mu se on bi mene ebo samo....

prostak jedan....

dakle s napomenom da si mu privlacna posebno... cim te je video, on je drugaciji tad.... pa otud i to da se krivi i izbegne zagrljaj...

sta bi u sebe pomislila?

dakle s napomenom da si mu privlacna posebno... cim te je video, on je drugaciji tad.... pa otud i to da se krivi i izbegne zagrljaj...
Да будем потпуно отворена..боље је што нисам капирала јер истина је да ми је увек сметало да ме прво гледају као жену а не као човека.
Ја сам хтела да виде да сам паметна, духовита, способна а јбг углавном прво гледају баш то, дал им се диже на женско.

Да будем потпуно отворена..боље је што нисам капирала јер истина је да ми је увек сметало да ме прво гледају као жену а не као човека.
Ја сам хтела да виде да сам паметна, духовита, способна а јбг углавном прво гледају баш то, дал им се диже на женско.
kada kazem ''privlačna''

onda je uz simpaticnost prema njoj se pokazala i privlacnost ka njoj i kao ženi covjeku, nazire se nesto sto mu se dopada, pa osim fizicke dopadljivosti tu ima i jos ponekih aduta i onda to sve spada u privlacnost....

naravno ne samo to da je zgodna. takvih je koliko hoces

kada kazem ''privlačna''

onda je uz simpaticnost prema njoj se pokazala i privlacnost ka njoj i kao ženi covjeku, nazire se nesto sto mu se dopada, pa osim fizicke dopadljivosti tu ima i jos ponekih aduta i onda to sve spada u privlacnost....

naravno ne samo to da je zgodna. takvih je koliko hoces
То све има везе са прихватањем сопствене сексуалности, а ја сам увек желела да будем више од објекта хаххахаха а ипак се све прелама кроз секс, доста касније сам схватила.

Мало је понижавајјће кад од свега што носиш у себи они реагују на оно споља, капираш?

То све има везе са прихватањем сопствене сексуалности, а ја сам увек желела да будем више од објекта хаххахаха а ипак се све прелама кроз секс, доста касније сам схватила.

Мало је понижавајјће кад од свега што носиш у себи они реагују на оно споља, капираш?
Istina, srećom nisu svi takvi.

Ne na svaku. Na posebnu. A posebna je iz vise razloga.

Back