Tutorijal Основе шаха

Заправо то је пуно времена. Немају сви време да играју дуге партије. Једном са црним, једном са белим. И ако има пуно такмичара то ће се баш баш одужити. Време неће тако лако моћи да се уклопи.
ma razumijem ja taj rezon, ali opet ne vidim - cemu zurba i ogranicenje....imamo ovaj forum, mozemo da odredimo pravila turnira kako god se dogovorimo, potpuno interna stvar, nasa stvar...ali dobro, nekome je tako bolje....meni nije...

ma razumijem ja taj rezon, ali opet ne vidim - cemu zurba i ogranicenje....imamo ovaj forum, mozemo da odredimo pravila turnira kako god se dogovorimo, potpuno interna stvar, nasa stvar...ali dobro, nekome je tako bolje....meni nije...
Ок, отвориће се анкета па да видимо. Прво да видимо ко игра, па онда анкета каква правила желите и то је то.

Usput jedno pitanje: na Aliexpress-u ima ovakav sat za nekih 16€. Da li je neko koristio ovakav ili sličan, vredi li dati pare za to?

Screenshot_23.png

Deluje mi džabe 16€, ali opet, već sam kupovao jeftine stvari sa Alija koje su se pokazale ne tako loše. Razmišljam da li da uzmem ovo, pa rekoh da pitam da li neko već ima ili je bar video kod nekoga.
Нисам користио тај. Мене то плаши зато што се продаје половно. Али врло је вероватно да некоме не треба па га продаје. Ово ти је један од бољих:
https://www.kupujemprodajem.com/knj...igitalni-sahovski-sat-dgt-3000/oglas/98695899

Back