ОСНОВАНА СТРАНКА МОЈА РУСИЈА У ШАПЦУ!

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Немам линк, још увек ме добро служи памћење:)

Весна је то изјављивала у политичким емисијама којих је било у недоглед.

Ово за поделу Косова и Метохије је њихов званичан став странке.

Јесте али поента је да то немају у статуту.
Све док се странка није регистровала са документом који то пропагира, физичка лица могу да причају о томе колико желе и санкције ће сносити они а не странка као организација. Исто тако ако сутра Чеда крене да се залаже за независан Београд, може само да надрља он а не ЛДП јер у статуту ЛДП то не пише. А у статуту ове странке у настајању има члан о припајању Русији и самим тим неће моћи ни да се пријаве као политичка организација.

Јесте али поента је да то немају у статуту.
Све док се странка није регистровала са документом који то пропагира, физичка лица могу да причају о томе колико желе и санкције ће сносити они а не странка као организација. Исто тако ако сутра Чеда крене да се залаже за независан Београд, може само да надрља он а не ЛДП јер у статуту ЛДП то не пише. А у статуту ове странке у настајању има члан о припајању Русији и самим тим неће моћи ни да се пријаве као политичка организација.

Слажем се ја стобом, само сам одговарала на питање о изјавама челника ЛДП-а.

А по питању ове, смешне странке, мислим да је то чиста антируска пропаганда.

Ко би нормалан у свој страначки програм јавно ставио да жели за председника , председника друге државе*?!

Свестан си да је ЕУ економска а не политичка унија, зар не?

EU je i ekonomska, ali i politicka unija...da nije tako, ne bi imala svoj parlament, a intencija je , da se jednoga dana stvore UJEDINJENE DRZAVE EVROPE, po ugledu na SAD , sto je odlicna ideja , i veoma veliki projekt, koji ce doneti mnogo dobroga svim evropskim narodima koji budu te srece da budu deo ta evropske zajdenicke mega - drzave.

одговорио колега једним делом....
али то није одговор на питање....ко је расписао референдум....под којим условима
да не понављам...била ЕУ економска,политичка,фудбалска или музичка унија...
Дакле ко је и под којим условима гласао за прикључење истој?

Nema veze sto Natasa Kandic nema politicku stranku ona i dalje ima odgovornost da postuje zakone drzave u kojoj zivi. Takodje dobija ogromnu medijsku paznju da iznosi protivustavne stavove.
Takodje se odlicno seecam da je sedela u lozi skupstine prilikom proglasenja nezavisnosti Kosova.

Sto se tice Vojvodine za neupucene a to lako moze da se proveri, Vojvodina je dobila svoju zastavu i himnu koja je posle ukidana i vracana. Takodje Canak je trazio da Vojvodina ima zakonodavnu, sudsku i izvrsnu vlast sa svojom policijom. To nije rekla-kazala vec je to istina i to mozes pitati svakog ko zivi u Novom Sadu. A Cedine stavove necu ni da komentarisem, prihvatanje realnosti, strucnost i slicne gluposti...

Back