Osnovana Skupština Srba s Kosova

Vidim stalno da onaj koji je postavio ovu temu stalno pominje kako Srbi sa KOSOVA švercuju benzin a sad kažite vi meni ko to švercuje benzin kad je na Kosovu 72 i 78dinara SUPER.Da,da samo 78dinara,čiji je i odakle je ne znam ali da ima pranja novca od strane Srbije to sigurno.Šta posle ovoga hoćete da kažete da Srbija nije umešala prste?

Vidim stalno da onaj koji je postavio ovu temu stalno pominje kako Srbi sa KOSOVA švercuju benzin a sad kažite vi meni ko to švercuje benzin kad je na Kosovu 72 i 78dinara SUPER.Da,da samo 78dinara,čiji je i odakle je ne znam ali da ima pranja novca od strane Srbije to sigurno.Šta posle ovoga hoćete da kažete da Srbija nije umešala prste?

Markowac svercuje benzin , pa njega pitaj za detalje.......kazu da se izvestio u onom sisanju creva ........sisa ko lud.......zovu ga Jerry sisoje.......:hahaha:

Kada sam ja to rekao???.......pa ja bi krao deset puta vise od opozicije i pozicije zajedno.........ko vas yebe kada ste glupi.......i treba da vas udara po usima ko stigne......:hahaha:

Na kosovu su uvek pobedjivali, sloba, seselj, kostunica...........pa sta onda kukate , koju pizdu materinu??......glasali ste oduvek za bolide, pa ko vas yebe.....neka vam vrate kosovo , oni su vam ga i predali amerima i siptarima.........

Biješ se ti sam po ušima jer si nadrkan.:super:A kad smo kod toga ko je kriv onda ću ti reći da ste nas takvi kao što si ti više sjebali u miru nego ovi drugi u ratu.Koji su to drugi teško je reći kada su komunjare SPS rešile da se ispovede i pokaju.Vidim da ste postali vernici ko oni.:rotf::hahaha::rotf:

Predsednica Parlamenta i potpredsednica Socijalističke partije Slavica Đukić Dejanović izjavila je da nema ništa protiv formiranja Skupštine zajednice srpskih opština Kosova, a lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković smatra da bi bilo bolje da su Srbi izašli na lokalne izbore kada su oni bili raspisani. Mi iz Beograda možemo da radimo šta hoćemo, ali ako neko želi da otvori trafiku u Čaglavici, za to mora da ode u Prištinu i tamo se javi na šalter, kaže Marković.

Vise : http://www.voanews.com/serbian/2008-06-28-voa9.cfm

Predsednica Parlamenta i potpredsednica Socijalističke partije Slavica Đukić Dejanović izjavila je da nema ništa protiv formiranja Skupštine zajednice srpskih opština Kosova, a lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković smatra da bi bilo bolje da su Srbi izašli na lokalne izbore kada su oni bili raspisani. Mi iz Beograda možemo da radimo šta hoćemo, ali ako neko želi da otvori trafiku u Čaglavici, za to mora da ode u Prištinu i tamo se javi na šalter, kaže Marković.

Vise : http://www.voanews.com/serbian/2008-06-28-voa9.cfm

Dragan Marković je ŽIVI DOKAZ ama baš svega najgoreg što se nalazi u jednom Srbinu.I ne bi me iznenadilo da on bude prvi političar u Srbiji koji će priznati nezavisno Kosovo zarad biznisa sa Šiptarima.Koliko je pohlepan poznaje se po njemu.:super:

Citat:
Original postavio DellBoy-011
U koje sredstvo ubrajaš skupštinu kosova?
Pravno ili diplomatsko?
Kojim aktom je dozvoljeno njeno formiranje?

Spominješ stranke?
Pa stranke su i predložile tzv poslanike u tu skupštinu, batali tu priču.

Ubrajam u SVA moguća diplomatska i pravna sredstva.

Ili bi tebi bilo draže da počnu ubijanja na Kosovu?

A kojim aktom je dozvoljeno proglašenje nezavisnog Kosova???

"Čudiš" se što JA spominjem stranke?? Ti si počeo da ih spominješ, ovo su tvoje reči: "Drugim rečima: radio bih SVE obrnuto od onog što je radio koštunica i što podržavaju radikali"

Khm, DellBoy-011 jesi li ti primetio moj odgovor? :rtfm:

Evo danas vesti da će se Tadić obratiti nekoj međunarodnoj instituciji (ne sećam se kojoj, zaista) za MIŠLJENJE da li je proglašenje nezavisnog Kosova u skladu sa međunarodnim pravom!!!

EEE, ovo je i diplomatsko i pravno sredstvo koje će ZAISTA spasiti naše Srbe na Kosovu... :roll: :mad:

pa , bogamu poljubim, patriJote.......ceo dan niko da nas obavesti o istorijskom dogadjaju??

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=06&dd=28&nav_category=640&nav_id=306009

Ovo ako ne spasi srbiju i zadrzi kosovo u istoj.......nista nece........:dash:

Majstori na delu........ Za predsednika Skupštine izabran je Radovan Ničić, delegat Srpske radikalne stranke, za potpredsednike Marko Jakšić (DSS ) i Srđan Nikolić (SRS), a za sekretara radikal Boban Savić. :hahaha:

A prisutni su i ove dve dezurne budale......nadam se da ce sada , kada vise nisu na vlasti, u ludnicu gde im je mesto........." Na Gazimestanu su bili i ministri u Vladi Srbije Slobodan Samardžić i Radomir Naumov sa saradnicima. "

Nije smesno to sto nam se desava nego odraz i neukosti i sramote !!:worth::dash::worth:

Back