Osnivanje posla nemoguća misija

• Začetnik teme Začetnik teme SSJ4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SSJ4

Ističe se
Poruka
2.334
Nezvanični podaci pokazuju da se na Biro za zapošljavanje u Novom Sadu svaki dan prijavi oko stotinak ljudi. Svi oni pridružuju se 30.000 nezaposlenih koji se utrkuju za minimalan broj radnih mesta. Kada se umore od te trke ili kad konačno dobiju posao, pa im na nos izađe šikaniranje šefova, pojedinci odluče da sami osnuju svoj posao.

U odnosu na druge zemlje u Evropskoj uniji, naša država ne nudi nikave olakšice početnicima preduzetnicima, već im lupa namete bez kraja i konca. I sam proces dobijanja 160.000 dinara subvencije od države je komplikovan, i još jedan primer haotične birokratije u našoj zemlji.

Izvor: 021.rs

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Osnivanje-posla-u-Srbiji-u-zoni-nemoguceg.html

Pokusavam da nadjem nacin vec godinu dana kako da pokrenem rentablian posao, ali drzava uzima pare gde god se okrenes. Umesto da se podrzava osnivanje malih preduzeca drzava ih gusi sve vise i vise.

Izvor: 021.rs

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Osnivanje-posla-u-Srbiji-u-zoni-nemoguceg.html

Pokusavam da nadjem nacin vec godinu dana kako da pokrenem rentablian posao, ali drzava uzima pare gde god se okrenes. Umesto da se podrzava osnivanje malih preduzeca drzava ih gusi sve vise i vise.

Mala preduzeca tesko mogu da pariraju i drzava ne treba da ih podstice jer su neisplativa, Ne treba da staje na put osnivanju malih preduzeca,ali finansijski da im pomogne je mlacenje prazne slame. Na zapadu najveci udeo imaju velika preduzeca,to je imperijalisticki sistem. Sada mi polako prelazimo na taj sistem,gde ogroman kapital drze Miskovic,Beko,Cepter itd...

Mala preduzeca tesko mogu da pariraju i drzava ne treba da ih podstice jer su neisplativa, Ne treba da staje na put osnivanju malih preduzeca,ali finansijski da im pomogne je mlacenje prazne slame. Na zapadu najveci udeo imaju velika preduzeca,to je imperijalisticki sistem. Sada mi polako prelazimo na taj sistem,gde ogroman kapital drze Miskovic,Beko,Cepter itd...
To bas i nije 100% tacno. Znam puno ljudi iz Amerike koji drze mala preduzeca, i posluju dobro.

Хаха, можда и КБЦ, али не верујем да аутор теме има новца да финансира и полтичке партије истовремено.
Колико је паметно ући у посао је да добро разрадиш идеју и размотриш је са свих страна.
Мораш да знаш да било шта да покренеш, нећеш у почетку имати никакву зараду, а у исто време имаћеш и константне расходе.
За такву авантуру види да ли имаш добру залеђину ( да имаш од чега да живиш то време) или да добро размислиш да ли ћеш да узмеш кредит..

Back