osnivanje nove porodice

Idealno je po meni ne kada cvetaju ruze, vec kad das sve od sebe i najbolje od sebe tom braku/vezi.

Niko unapred ne moze da predvidi kuda vodi jedna veza/brak, ali samo ukoliko ljubav damo nesebicno i bezuslovno ta veza ima buducnost. U suprotnom sve je unapred osudjeno na propast...

Malo demagoški, 'a?
Ti daješ nesebično, Ti pružaš bezuslovno... i, kao onda je sve OK?
Ili si htela da kažeš oboje sve to dajete i pružate?
Ne verujem da je to čest slučaj... Ako dajete ravnopravno, pa makar i ne bilo SVE; samo da je jednako... Mislim da to i ima neke šanse :wink:
Možda sam ja samo malo daleko od takvih iluzija :? A, mama mi lepo rekla da ne treba da budem takva, da to tek kasnije treba da shvatim :?

pa mene opet ignorisu...p aje l ja pisem tolke gluposti
ok ajde ono kad lupim nesto onda kao super si a kad napisem neki sadrzaj onda me preskacu kao da sam kozlic. ili janjina
ili lupam, nemam pojma!!! valjda se ljudi plase

i eto sad ja treba da se udam. a tako se osecam loshe nekako iznutra..... negde moram da se ochistim psihichki.....shta bude ako s ene ocistim? :I

mislim nista mi ne fali osim malo discipline. mislim da cu se uzdrzati od krstarice malo. i da cu da naucim baze, ebesh ti domaci. : ((((

ma i ne osecam se loshe, samo ne mogu vise ovako pocecu da pravim gluposti :( ((

i jedem cokolade aaaaaa uzasa.

e tako je l sam zavela nekog majku mu aj javljajte se vise mogu i zene.

ne treba, ne znam sta da odgovaram eventualnim javljacima.

evo ovako ja cu za godinu dana da zavrsim fakultet i onda cu da se nekako organizujem za to a ako ne onda cu da razmisljam. eto sad nisam otvorena. kao tacka a. zavrsi fakultet za godinu dana, a nema sanse, evo visim ovde.

ljudi koja je pozadina ove krstarice, ima li medju vama-nama agenata? ubacenih? aaaaa?

idem ja sada da spavam lepo ko covek evo pokusacu

i necu vise da pisem pokusacu i to

Back