Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja cu ovako.....kroz stih ya mene nepoznatog pesnika.............mislim da ide ovako ako ne grešim..................
.................................................
Eto..........setim te se
i nešto novo se rodi u duši
Kao muzika one stare pesme koja se povremeno tiho zapevuši...........
...................................................
Ja cu ovako.....kroz stih za mene nepoznatog pesnika.............mislim da ide ovako ako ne grešim..................
.................................................
Eto..........setim te se
i nešto novo se rodi u duši
Kao muzika one stare pesme koja se povremeno tiho zapevuši...........
...................................................
Nesto se cudno desava.....pritisnem jednom a dva puta se objavi.....pa Srna oprosti........nije do mene.....i ni na jednom blogu ne mogu dati ocenu jer mi uvek jave da sam ga vec oceenio......poz.
Sa potapanjem jedne ,po jedne životne iluzije,potopila se i ona o 8.martu,ali Srno,pokrenula si temu koja me asocirala na jednu pesmu koju je šaljivo pevao Čkalja jako,jako davno i koju sam začudo zapamtila,pa ću je ispisati da se potsetimo kako je to nekada bilo.Pesma je bila objavljena na maloj tankoj ploći koju je neki dnevni ćasopis delio u prilogu svoga izdanja za praznik žena.
"Drugarici druže
daj crvene ruže
Miloj sestri brale
ljubičice male
Dragoj majci sine
hrizanteme fine
Svojoj baki deda
neven prvog reda.
364 dana
žene su ukras našega stana
najlepša muška hrana
one su nežniji pol
i slabija strana..."
Pa naravno, ko pre shvati da je Dan zena svaki dan, manje pati ! ha,ha, ha
Htedoh vam ispricati nekoliko interesantnih prica ali ne stigoh na vreme a sada vise nije bitno, Mozda dogodine , nekao smo zivi i zdravi, smejacemo se sutra !